2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
نی نی تپل جون مگه آزمایش دادی؟ قبل  انتقال چه آمپولی  زدی؟ من قبل انتقال قبلیم هیوسین زدم ...

اگه منظورت آزمایش بارداریه امروز دادم منفی بود 

ولی قبل انتقال چند تا از فاکتور های ایمنی رو دادم بعضی دوستان اینجا و تاپیک سقط مکرر آزمایشمو دیدن گفتن مشکل دارم ولی تو رویان توجه نکردن زیاد که پیگیر شدم به دکترا نشون دادن گفتن نه مشکل نداری همش تو رنج نرماله 

ولی بچه ها گفتن با اینکه آ ان آ تو رنج نرماله ولی مثبت تلقی میشه 

قبل انتقال هیچ آمپولی نداشتم داروهامم فقط استرادیول بود 

لووتیروکسین و گلوکوفاژ هم که از قبل میخوردم 

خداجونم شکرت       
سلام دوستای گلم  من 1 دی سه تا جنین ۵ روزه انتقال دادم و امروز آزمایشم منفی شد  چون گوشی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.....

انشالله به زودی واست جبران میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آناجون خوبی؟؟ آناجون این سری سه تا جنین بلاست انتقال دادم لحظه ای که دکتر جنینارو انتقال داد پ ...

عزیزم نمیدونم میشه ارتباطی بین این قضیه و مشکلات ایمنی پیدا کرد یا نه.....

ولی در کل حتما این بررسیارو انجام بده واقعا دیگه زور داره اینهمه سختی بکشی ندونی چرا داری اذیت میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قبل انتقال  آرامبخش میزنن تا عضلات شل باشه

نه آرامبخش نداشتم 

کلا ریلکس بودم یعنی موقع معاینه هم اذیت نمیشم ولی نمیدونم چرا تا جنینارو تو رحم منتقل کرد پام اونطوری دوبار ریز پشت سرهم پرش داشت 

راستی اینسری آ اس آ نداشتم سری پیش داشتم نمیدونم چرا اینسری ننوشتن

خداجونم شکرت       
خیلی دلم گرفته آناجون  مادرم پیشمه  دوست دارم تو خونه تنها باشم یه دل سیر گریه کنم

میفهمت...

تو دلت نریز یه فرصت پیدا کردی گریه کن.....

عزیزم نمیدونم میشه ارتباطی بین این قضیه و مشکلات ایمنی پیدا کرد یا نه..... ولی در کل حتما این بررسی ...

بله حتما این سری انجام میدم 

واقعا سخته از بی توجهیاشون خسته شدم 

آنا جون میشه شماره مطب دکتر طرازی رو بهم بدین ؟ 

واینکه ایشون آزمایش ایمنی انعقادی رو مینویسه برام ؟

خداجونم شکرت       
بله حتما این سری انجام میدم  واقعا سخته از بی توجهیاشون خسته شدم  آنا جون میشه شماره مطب ...

عزیرم شماره مطب اینه:

۲۲۳۱۵۹۵۵

رورهای شنبه، یکشنبه، سه شنبه ۳-۴ به بعد هستن....

ولی خوب زودتر از دو ماه نوبت نمیدن.....

خانوم دکتر نهایت بعد یکی دو تا منفی همه بررسیارو انجام میده.....

فدات عزیزم  قسمتم نبود که مادر بشم  ممنون که به یادم بودی انشالله مادر شدن شما ؟  ...

نه عزیزم من هنوز انتقال ندادم...عزیزم.حتما برسیهای لازم رو انجام بده...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیرم شماره مطب اینه: ۲۲۳۱۵۹۵۵ رورهای شنبه، یکشنبه، سه شنبه ۳-۴ به بعد هستن.... ولی خوب زودتر از ...

ممنونم پس به احتمال زیاد برام بنویسن 

تو این دوماه منم خودمو جمع و جور میکنم 

خداجونم شکرت       
سلام دوستای گلم  من 1 دی سه تا جنین ۵ روزه انتقال دادم و امروز آزمایشم منفی شد  چون گوشی ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم شما شوهرت مشکل داشت و جنین فریز داشتی نه؟

قوی باش دوستم میدونم خیلی سخته ولی روحیتو نباز و دوباره با انرژی شروع کن فقط قبلش همه چیو چک کن که بفهمی دلیل منفی شدنت چی بوده

راستی جلوی گریه کردنتم نگیر حتما یه جا پیدا کن و با گریه آروم کن خودتو 

خیلی دلم گرفته آناجون  مادرم پیشمه  دوست دارم تو خونه تنها باشم یه دل سیر گریه کنم

عزیزم حتما گریه کن ... منم انتقال منفی شد یک هفته گریه کردم بعد خودمو جمع و جور کردم و اولین کار از طرازی وقت گرفتم بعد هم رفتم ازمایش ایمنی انعقادی رو دادم و حالا   هم منتظر جواب ازمایش هستم . تازه دوباره باید پانکچر کنم

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم شما شوهرت مشکل داشت و جنین فریز داشتی نه؟ قوی باش دوستم میدونم خیلی سخت ...

بله همسرم آزو اسپرمه 

سه بسته جنین داشتم که دوتا بسته رو این سری باز کردن 

فقط یه بسته جنین دارم 

برام دعا کنین همسرم انقدری ضعیف بود که اصلا فکر نمیکردم یکی دوتا بیشتر جنین داشته باشیم ولی خدارو شکر جنین خوب تشکیل شد ولی خدا نخواستو اینطوری شد 

خداجونم شکرت