2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046765 بازدید | 684547 پست
مرسی عزیزم، خانم دکتر تاپیکی، کلی از اطلاعاتت استفاده کردیم

عزیزمی مامان خانم 

ما هم از بچه های همینجا یاد گرفتیم 😍🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم دکترت کیه؟؟؟دکتر خوب سراغ دارین؟؟ میخوام اگه انتقالم منفی شد فقط یک ماه دیگه شانسمو با محرکها ...

اگر منفی شد؟

مگه روی بی بی چک هاله ننداخته؟

واقعا تعجب میکنم از این همه ناشکریی

برو ازمایش بده دختر به جای گشتن دنبال دارو و دوا برای آینده ایی که الان تو رحم ت داریش😞

سلام بچه ها

جواب گرفتم مثبت شد خداروهزارمرتبه شکر😘😘🌷🌷🌷😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

روز سیزدهم بتام شد 370.6

گفت دوروز دگ باز بیا ازمایش

ان شاءالله همه منتظرا جواب بگیرن ب ابروی امام زمان

بنظرتون بتام کمه یا زیاد؟

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
الهی به زودی قسما خودت از این بی بی چکا

خداروهزاران بار شکر 🙏🏻🤲خیلی خوشحال شدم انشاالله بخیر خوشی بغل بگیری🌹😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
انجیر خشک الان هست ولی گلابی والو نیست،،،میشه الو بخارا خشکشو بگیرم وبجای گلابی هم اناناس بخورم؟؟

عزیزم کیوی خیلی خوبه روزی سه تا دونه بخور 

من با الو بیشتر یبوست میشم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
دوستای گلم دیدم امروز خبرای خوب بود دلم نیومد ازتون این درخواستو بکنم.... منتظر شدم ساعت ۱۲ رو رد ک ...

خدا رحمت شون کنه بانو جان

حتما جاش تو بهشتِ که یه فرشته مهربونی مثل شما ازش تعریف میکنه

خدا این آدمها رو برامون نگه داره که واقعا تو دنیا جاشون خیلی خالیِ

شما جز اون دسته از این فرشته های آنا جان

ما رو تو غم خودت شریک بدون دوست نازنینم.

عزیزم من تهران سراغ ندارم..... اگه دکتر خوبی پیدا کردی به منم بگو..... یه مدته مفاصلم درد میکنه خص ...

سلام عزیزم...

من دکتر بهنام نصیری رو پیدا کردم.حالا امروزمادرم و همسرم رفتن ببینن چطورن...🌻

البته چندتا دکتر دیگم بودن.. مرتضوی ابراهیمیان ابوالقاسمیان...

اما همشون تا بعد عید پر بودن.

دیگه دکتر نصیری رو چندنفر تعریف کردن منم ازش نوبت گرفتم.

سمت چهارراه جهان کودکه مطبش.خیابون آفریقا.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ممنون عزیزم،،،فقط تو این چند روز قبل انتقال چه چیزای بخورم؟؟؟ببخشید بیشتر وقتا هم یبوست میگیرم

چند روز سردی اصلا نخور

و اب زیاد ولرم همراه با برگه زرد الو بخور

یبوست رو با آب ولرم ، کیوی ، الو روزی ۳یا ۴تا میشه حل کرد

بسلامتی انتقال بدی عزیزم

به به مامان خانم چرب کن اما با وازلین نه کرم شیمیایی چون دور سینه و ناف و زیر بقل جذب موادشون خیلی ...

مرسی عزیزم.

ان شاءالله پنجشنبه🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
چه خوب بسلامتی. ذخیره ت خوبه؟ چند تا جنین داری؟ واقعا برداشتن شون بی تاثیر نیست با کدوم دکتر انجام ...

ذخیرم قبل پاکچر خوب بود الان نمیدونم هایپرم که شدم فکر کنم حسابی افت کرده,اگه خدا بخواد با دکتر پادمهر ۸تا جنین دارم

چشم عزیزم💞حتما خبر میدم ممنون ان شاءالله خبر مامان شدن شما😘😘

خدا جونم شکرت...
اگر مشکلشون زانو باشه دکتر سر ز ع ی م کارشون واقعا عالیه. خاله من جفت زانوهاشو باهم پیش این دکتر عمل ...

ممنون عزیزم.🌻🍃🍀

سلام بچه ها جواب گرفتم مثبت شد خداروهزارمرتبه شکر😘😘🌷🌷🌷😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 روز سیزدهم ...

ای جانمممممممم 😍😍😍😍😍😍تبریک میگم عزیزم بارداری خوبی پیش رو داشته باشی 🥰😍🤲🤲🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام بچه ها جواب گرفتم مثبت شد خداروهزارمرتبه شکر😘😘🌷🌷🌷😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 روز سیزدهم ...

عزیز دلم برو خدارو صد هزار مرتبه شکر که سریع تورو به خودت آورد....

اگه بعد دوساعت بی بی چکت رو ندیده بودی چی میشد؟

خدابا شکرتتتتتتتتت.....

گوارای وجودت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com