2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست
والا از هیجانم قرار بود یکشنبه برم آز بدم .ولی وضعیت تستام مثه سوزنی بود که بزنن به یه توپ و کمکم با ...

عزیزم.این حرفا چیه...میگی چنتا بیبی هاله انداخته که حتما مامانی ناامید نباش دختر..فردا هم روز 14هس قطعا بتا نشون میده 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر خدا بهت رحم کرده.... خوشحالم برات عزیزم....

ممنون عزیزم،،،فقط تو این چند روز قبل انتقال چه چیزای بخورم؟؟؟ببخشید بیشتر وقتا هم یبوست میگیرم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

آنا جون ازمایش پرولاکتین بخام بدم دارویی چیزی رو.جواب تاثییر نداره..چون واسه کیستم دارم روکین میخورم ..اینا چون هورمونیه تاثیرنمیذاره؟

@niva    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.این حرفا چیه...میگی چنتا بیبی هاله انداخته که حتما مامانی ناامید نباش دختر..فردا هم روز 14هس ق ...

آخه امروز تازه شش روزه که از آمپول هاش سی جی میگذره ...انشالله که مثبت شم هم من هم شما هم همه منتظرای تاپیک

دوستای گلم دیدم امروز خبرای خوب بود دلم نیومد ازتون این درخواستو بکنم.... منتظر شدم ساعت ۱۲ رو رد ک ...

روحش شاد،،،انشالله بقای عمر شمااناجون😢😢

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام بچه ها  یه سوال دارم لطفا زود جواب بدین چون باید برم آزمایشگاه

دکتر یه آزمایش غلظت خون برام نوشته چون سقط داشتم، نمیدونم میتونم روز ۲ پریود بدم یا نه؟

ضمنا من ۳۶ ساعت قبل آسپرین خوردم، این تاثیر میذاره؟

الان آزمایشمو هم میفرستم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
کتک لازم که هستم..آنا جون امروز روز سیزدهمه انتقابمع بی بی هام هاله دارن با وجود آمپولای هاش سی جیم. ...

ربطی نداره....

به میزا هورمون تو ادرار و رقت ادرار و خیلی چیزا بستگی داره.....

میبینی یکی حتی بی بی ش اون هاله رو نداره میره فرداش آز خون بتاش دویسته.....

برا تو که هاله هم داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه هنوز دکتر سونو ش کرد ارولوژیست بعد گفت باید عمل بشه تعداد و حرکت و مورفولوژی همش پایینه و سه ساله ...

عزیزم به نظرم سریع زیر بار عمل نره.....

چون خیلیا بعد عمل تغییری ندیدن....

آز اسپرمشو میذاری؟

مورفو که معمولا تغییر نمیکنه.....

برا مورفو هم که معمولا میکرو تجویز میشه.....

اگه قرار بر میکرو باشه عمل نکنه معمولا بهتره.....

خلاصه سریع زیر بار عمل نره.....

با چند تا دکتر دیگه مشورت کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه بی بی پر رنگ که تموم تنم رو از هیجان داااغ کنه😔 یعنی فردا برم آز؟؟😨

به جای بی بی برو آز.....

اگه عددش پایین باشه ممکنه برا هاش سی جی باشه....

اما بالای پنجاه باشه به نظرم بدون شک برا بارداریه......

مرسی عزیزم😅😅 خدا از زبونت بشنوه  غصم جنینای طفلیمه که الکی الکی حروم میشن

به خدا دیگه زدن داریا.....

توروخدا انقدر انرژی غیر + نفرست براشون.....

اونا کیفشون کوکه اگه مامانشون فرصت بده بهشون.....

ممنون عزیزم،،،فقط تو این چند روز قبل انتقال چه چیزای بخورم؟؟؟ببخشید بیشتر وقتا هم یبوست میگیرم

عزیزم انجیر، آلو بخارا و.....

گلابی....

چیزایی که مناسب طبعت باشن......

روغن زیتوتم موقع خوردن رو غذاهات بریز.....

آبم زیاد بخور خصوصا آب ولرم.....