2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
ممنونم دوست عزیزم. خیلی خوشحالم که تو و دوستای دیگمو خوشحال کردم.الهی که به زودی همتون نتیجه ی زحمات ...

فدای دل مهربونت اخه.ممنونم از دعاهای نابت😘ان شاالله تک‌تک‌ منتظرا حس خوب مامان شدنو تجربه کنن.الهی آمین💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
😁😁 اره خداروشکر.حالشو ببر..ازکجا معلوم دوقلو نشه؟! فعلا بزار باشه 😊😍منم هیجانی شدم برم زود همه ش ...

همشونو جمع کنی بیاری😂😂😂😂مردم از خنده، از دست تو، پس خدا رو شکر واسه فامیلتون عادیه چند قلویی، هیچکی بهت شک نمیکنه🕶️🕶️ من تو فکر بودم، ای وی اف کردم، دوقلو شدم بگم ژنشو از کجا آوردم😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشونو جمع کنی بیاری😂😂😂😂مردم از خنده، از دست تو، پس خدا رو شکر واسه فامیلتون عادیه چند قلویی، هی ...

کاری نداره میگی من پیشرو هستم و وروجکام قراره ژنمو به نسلهای آینده ببرن.....

من خوزم آغاز کننده هستممممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثان ...

ای جووووونم یاسی جون...طبیعی   .خدایا شکرت 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
😁😁 اره خداروشکر.حالشو ببر..ازکجا معلوم دوقلو نشه؟! فعلا بزار باشه 😊😍منم هیجانی شدم برم زود همه ش ...

سارا نمیری الهی😂😂😂😂😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من 86 بودم با قد 173 از شهریور لاغر کردن شدم 73 .....اما در کل خیلی چاق نیستم ممنون از توضیحت..... ...

بستگی داره کی داده باشی چندم پریودت.

و ال اچ به تنهایی کافی نیست با FSH هم مقایسه میشه

اما حالا چرا فقط بهت ال اچ داده خدا میدونه...

دکترت حتما بهتر میدونه دوستم ازش بپرس

کلا از دکترتون سئوال کنید چرا بهتون این ازمایش رو داده و نظرشون درباره جوابش چیه..‌

اینو میفرستم ببین مقدار ال اچ در زمان مختلف.

-مرحله ی فولیکولی : 1.68–15 IU/L
-اوج میانه ی سیکل : 21.9–56.6 IU/L
-مرحله ی لوتئال : 0.61–16.3 IU/L
-زنان پس از قاعدگی : 14.2–52.3 IU/L
-مردان : 1.24–7.8 IU/L
مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
قراره برشون دارن بعدش انتقال دارم عزیزم

چه خوب بسلامتی.

ذخیره ت خوبه؟ چند تا جنین داری؟

واقعا برداشتن شون بی تاثیر نیست با کدوم دکتر انجام میدی؟

حتما بعد لاپراسکوپی بهم بگو حال و احوالت چطوره چون من هم باید این عمل رو انجام بدم 

دوستم برات دعا میکنم خیلی زود خبر مامان شدنت رو بهمون بگی

چه جالب....من ریز نیستم اما طبعم رو دکتر گفت سرد و تر... من عاشق انبه و موز و بادمجون اما از همش من ...

سرد و تر که باشی باید گرمی بخوری

اونایی که نوشتم هم گرم و خشک هست

چرا منع ت کرده؟

( ظرافت در مچ دست و پا )و استخوان بندی ریز معمولا سرد مزاج هستن

اما من خودم ظریف م اما گرم مزاجم

منم سردو ترم بس اگه اینجوره ..مرسی عزیزم .من خیلی لبنیات میخورم.مخصوصا دوغ و ماست و پنیر..باید کمترش ...

شیر رو اگر گیرت میاد شیر بز بخور

دوغ هم با نعنا بخور

با چایی خرما یا عسل بخور

باعث میشه سردی ت خنثی بشه

اما گرمی رو باید بیشتر کنی چون بدن تون سردی هست با خوردن عسل و خرما فقط اون سردی ها کمی خنثی میشن باید درصد گرمی رو بالا ببری که تازه بدنتون و رحم و خون تون گرم بشه برای بارداری آماده بشه.

اما ماست با برنج خیلی خیلی برای همه ی خانمها بد هست چون شدیدا سرد و تر هست

من هم عاشق کته ماستم😔

اما کنارش روغن زیتون و نعنا و خرما میخورم یکم تعدیل ش کنه😉

مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثان ...

الهی شکر

خیلی خوشحال شدم برات عزیزم

مبارکتون باشه 

خبرت عالی بود دوستم😍😁🌹🌹🌹🌹

بله عزیزم، منتظر بودم پریود بشم برم دارو بگیرم😢😢اخه یه لوله بیشتر ندارم که اونم دکتر گفت پر از کیس ...

این معجزه ست دیگه 

خدا بخواد براش کاری نداره 

واقعا خوشحال شدم

خدا جونم ممنونم ازت بابت این اتفاق های قشنگ ایمانم رو هر روز با این معجزه ها قوی تر میکنی🙏😍