2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
میشه این کارها وقتی داریم واسه پانکچر اماده میشیم بکنیم آیا

والا من انجام دادم، من طبق طبعم چند ماه سياهدانه و عسل، پنج مغز با عسل ميخوردم، ماساژ هم كه عادتم شده بود،  مطمنا بي تاثير نبود، درسته هايپر شدم ولي كيفيت جنين هايي كه تشكيل شد خيلي خوب بود.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
شایدم اشتباه میکنم😁😁ولی من همونم که پادمهر گفت  باید عمل بشم ۲ بهمنم بهم وقت عمل داد

عزیزم پس نیاز به عمل داشتی؟

خدارو شکر معلوم شد....

پس انشالله دیگه دفعه بعد حتما مامانی اونم طبیعی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانِ آینده الان جنین داری تو دلت؟ای جااان ان شاءالله محکم بچسبن بهت همشون😍😍😍نفر بعدیم منما گفته ...

سه شنبه اگه پریود شدی همون روز برو، نه که شنبه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه هااااا در مورد زدن موهای اون قسمت نمیشه اپیلاسیون بریم یعنی بعد انتقال؟😯😯😯😯حیفه که من چندسال ...

عزیزم والا دکتر من تاکید داشت اون ناحیه اپیلاسیون به هیچ وجه.....

ولی من برا دست و پا (با توجه به شرایط یعنی اگه دردناک نباشه برات) البته نه دقیقا بعد انتقال ولی سه ماهه دوم به بعد رفتم.....

ممنون عزیزم یعنی اینکه منم صبرکنم تا دوماه که امپول وقرصهای شوهرم تموم بشه بعد من شروع کنم به آمپوله ...

عزیزم آمپولهای خودت دقیقا آخرین مرحله هست پس تا وقتی همسرت داروهاش تموم نشه نمیتونی شروع کنی چون آمپولات شروع بشه که از روز دوم سوم آخرین پریودیت انشالله شروع میشه دو هفته بعد تقریبا پانکچر داری و بعدشم دیگه مامانی.....

یعنی داروهای همسرت دیگه قبل پانکچر به درد میخوره نه بعدش.....

ببخشید یه سوال خاک بر سریم دارم  من الان دارم واسه پانکچر اماده میشم میتونم نزدیکی کنم آیا؟

بله عزیزم ولی با توجه به شرایطت با احتیاط.....

اگه درد تخمدان دا ی رعایتت بیشتر باشه....

ضمنا دو سه روز قبل پانکچر حتما تخلیه باید داشته باشین!!!!!

آره عزیزم ازصبح میاد    

متاسفم عزیزم.....

انشالله به زودی جواب دلخواهتو میگیری.....

نازنین جون منم طبعم.گرم وخشکه بنظرم؛ولی برام.عجیبه اگه طبعت گرمه چرا باز باید چیزای گرم بخوری   ...

عزیزم بعضیا طبعشون گرمه ولی رحمشون سرده....

درمان رحم سرد با طبع گرم یه کم سختتره.....

یعنی گرمی باید بخوری ولی اعتدالم باید حفظ کنی.....

مهربونا...🌻🍀 زیتون موردی نداره بخورم؟؟

والا من گاها میخوردم ولی خوب باید مطمئن باشه....

روغنشو بخوری فکر کنم بهتره فکر کنم.....

سلام دخترا😍 من یه سوال دارم‌ یکی از دوستانم میخواد آی یو ای  کنه از من پرسید من دقیق نمیدونست ...

عزیزم بله داروی تحریک تخمدان داره....

معمولا آمپولم نیازه اما شاید یکی به قرصم جواب بده به شرایط بستگی داره.....

بله داروی تحربک تخمدان و سونوهای سریالی و.....

سلام دوستان من عضو جدیدم ۸ ساله ازدواج کردم ۴ سال پیش میکرو کردیم که منفی شد چون شوشو خیلی ضعیف بود الانم ضعیفه ۳ میلیون اسپرم که حرکتAصفر وB ده درصد ومرفولوژی ۹ درصد با این تعداد دوباره میخوام برم میکرو دوستان یه هفته قبل رفتم کلینیک مادر چون دوسال پیش ذخیرم ۶ بود دیگه گفتن ازمایش نیازی نیست ولی عدد پرولاکتین دوسال قبلم ۳۶ بود که رنج نرمالش ۲۴هیچ واسه پرولاکتینم نگفتن من سرخود خودم کابرگولین خوردم درضمن تنبلی تخمدان دارم خودم واینکه به شدت رحمم سرده دوستان من الان دوهفته دیگه پرید میشدتواین دوهفته چیابخورم واسم خوب باشه دکتر فقط بهم متفورمین و فولیک اسید داد خودم دارم در کنارش مولتی ویتامین وکیوتن ۱۰ میخورم حالا اومدم منو راهنمایی کنید تا اینبار دیگه مامان بشم

من لیزر میکردم. دو ماه که تاخیر بیفته روز از نو روزی از نو. 

رویا جون یعنی بعد لیزر هم این برنامه ها هست؟

من خیلی دوست دارم لیزر کنم البته فکر کنم مجبورم دوره شیردهی رو رد کنم نه؟

ممنون میشم اگه اطلاعاتی داری بهم بگی.....

چون واقعا خسته شدم....

همیجوری امپول میدن و ازاد شدنشو نمیدونن کی هست ؟ مثلا مثل اقدام میگن تا ۳۶ ساعت بعد ازاد سازی اقدام ...

نه دیگه عزیزم با توجه به تایم آزادسازی میری برا انتقال اسپرم به رحم دیگه.....

البته من همچین برداشتی دارم.....

خلاصه با ن ز د ی ک ی نیست اسپرم شسته شده رو انتقال میدن برات.....

انا جون واست خیلی خوشحال شدم وبا تلاشات تونستی صاحب دوفرزند بشی خداروشکر . انا جون من که طبعم سرده بعداز انتقال هم باید چیزای گرم بخورم ؟ الان چهارمغز میخورم وکمربند پشمی به رحمم بستم و یه روز درمیون پیاده روی میرم وشبا باروغن سیاه دونه ماساژ میدم خودمو دیگه چیکار کنم به نظرت؟

ارمغان جان دیگه از نفس افتادم،خسته شدم..... جواب آزمایش۱۵بهمن میاد...... ازطرفی آزمایش تیرویید وچ ...

عزیزم باید خدارو شکر کنی موانع یکی یکی شناخته میشن و از سر راهت کنار میرن.....

عزیزم دیگه تا مقصد راهی نمونده!!!!!