2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم من هم طبعم گرم وخشکه ومزاجم صفراوی باغلبه ی سوداوی میشه لطفا بگید طب سنتی چه کارهایی گفت بکنید ...

نازنین جون منم طبعم.گرم وخشکه بنظرم؛ولی برام.عجیبه اگه طبعت گرمه چرا باز باید چیزای گرم بخوری  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ببخشید یه سوال خاک بر سریم دارم  من الان دارم واسه پانکچر اماده میشم میتونم نزدیکی کنم آیا؟

عزیزم اگه امپولا شروع کردی نزدیکی نکنی بهتره.مثلا من دکتر بهم گفته بود نزدیکی نکن .البت خودمم بشدت درد تخمدون داشتم 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانِ آینده الان جنین داری تو دلت؟ای جااان ان شاءالله محکم بچسبن بهت همشون😍😍😍نفر بعدیم منما گفته ...

فدات شم...

آره ۴تا🤗😙

ان شاءالله مامان شدن هممون🌻🍃🍀

عزیزم سه شنبه صب اگه پریود شدی ک خب غروب وقت میده که بری. اگه شب پریود شدی، همون شنبه زنگ بزنی میگه بیا. منم اینجوری شدم. بازم شنبه زنگ بزن قشنگ به کیشانی توضیح بده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مهربونا...🌻🍀

زیتون موردی نداره بخورم؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آره عزیزم۲۵آذرiuiکردم ولی منفی شد امروزصبح پریودشدم دیگه تیکر روبرداشتم    

عزززیزم ان شاء الله معجزه شه برات🍃

آره عزیزم پریود شدم چون کمردردوشکم دردهم دارم.۱۱آذرپریودشدم ولی چون شیاف استفاده میکردم تاخیرداشت.دو ...

آزمایش بارداری بده تست و ول کن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم اگه امپولا شروع کردی نزدیکی نکنی بهتره.مثلا من دکتر بهم گفته بود نزدیکی نکن .البت خودمم بشدت د ...

شما جواب گرفتید؟ 

میشه بگید چه کارایی کردید واسه پانکچر خوب

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤

سلام دخترا😍

من یه سوال دارم‌ یکی از دوستانم میخواد آی یو ای  کنه از من پرسید من دقیق نمیدونستم که براش توضیح بدم 

البته میدونم که از همسر نمونه میگیرین و میشورن و به وا ژن خانم منتقل میکنن 

ولی ایشون میپرسید که باید خانم هم داروی هورمونی مثل گونال دریافت کنه ؟  و سونو کنه و در روز تخمک گذاری آی یو ای انجام بشه ؟

یا اینکه لتروزول میخورن فقط 

یا اینکه اصلا هیچ دارویی دریافت نمیکنن 

ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه که منم به ایشون توضیح بدم 

شما جواب گرفتید؟  میشه بگید چه کارایی کردید واسه پانکچر خوب

من هنوز انتقال ندادم.والا من تجربه نداشتم کارخاصی نکردم فقط همون امپولا استفاده کردم.ولی اگه الان برگردم عقب خودمو چندماه قبل تقویت میکنم  

سلام دخترا😍 من یه سوال دارم‌ یکی از دوستانم میخواد آی یو ای  کنه از من پرسید من دقیق نمیدونست ...

عزیزم واس ای یو ای ب زن هم داروی تحریک تخمک میدن.حالا بسته ب شرایط ب هر کی یا قرص یا امپول میدن و سونو میکنن وقتی فولی اندازه بود امپول ازادسازی میدن و ای یو ای انجام.میدن