2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
مهربونا...🌻🍀 زیتون موردی نداره بخورم؟؟

نوش جونت مامانی جون...اتفاقا واس اینکه یوبس هم نشی عالیه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من هنوز انتقال ندادم.والا من تجربه نداشتم کارخاصی نکردم فقط همون امپولا استفاده کردم.ولی اگه الان بر ...

مشکل اینکه منم دارم امپول میزنم 

شما کدوم شهری روز چندمته 

البته ببخشید میپرسم 

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من شنبه آز دادم خواهر و منفی شدم

😥😥😥😥😥😥😥😥

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نازنین جون منم طبعم.گرم وخشکه بنظرم؛ولی برام.عجیبه اگه طبعت گرمه چرا باز باید چیزای گرم بخوری   ...

خودم هم برای همین شک کردم ولی فکر کنم بیشتر به خاطر مزاجم که صفراوی با غلبه ی سودا هست اینا رو گفته دوست دارم بدونم دکتر به محیا چی گفته

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
مهربونا...🌻🍀 زیتون موردی نداره بخورم؟؟

تازه فکر کنم خوب هم هست نوش جون خودت وجوجه هات😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
مشکل اینکه منم دارم امپول میزنم  شما کدوم شهری روز چندمته  البته ببخشید میپرسم

من شیرازم گلم 4ماهه جنینام فریز شدن ولی هنوز شرایط انتقال جور نشده؛سوالی باشه خوشحال میشم راهنماییت کنم 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خودم هم برای همین شک کردم ولی فکر کنم بیشتر به خاطر مزاجم که صفراوی با غلبه ی سودا هست اینا رو گفته ...

ولی بنظرم رعایت کردن اینجیزا ک گفتی هم سخت باشه من هیچوقت توزندکیم.نتونستم رعایت غذایی کنم واس هیچ موضوعی  

عزیزم واس ای یو ای ب زن هم داروی تحریک تخمک میدن.حالا بسته ب شرایط ب هر کی یا قرص یا امپول میدن و سو ...

همیجوری امپول میدن و ازاد شدنشو نمیدونن کی هست ؟

مثلا مثل اقدام میگن تا ۳۶ ساعت بعد ازاد سازی اقدام کنید؟

یا مثل  ای وی اف تا دیدن که تخمک غالب وجود داره  یه آمپول مبدن که ازاد نشه و پانکچر کنن ایناهم امپول میزنن ازاد نشه 

منظورم اینه که شانسی بعد از زدن امپول ازاد سازی ای یو ای میکنن ؟ یا دقیقا میدونن که الان ازاد میشه و ای یو ای انجام میدن ؟

کلا چه مزیتی به اقدام داره؟

در واقع منظور من اینه که ای یو ای در صورتی به درد مبخوره که دقیا بدونن کی ازاد میشه و انجام بدن

همیجوری امپول میدن و ازاد شدنشو نمیدونن کی هست ؟ مثلا مثل اقدام میگن تا ۳۶ ساعت بعد ازاد سازی اقدام ...

خب من ی بار انجام دادم دقییق یادم نی..بهم قرص. امپول داد اولش..بعد روز13فک کنم امپول ازادسازی زدم فرداش هم ای یو ای انجام داد.

دوستان من امروز سیکل ای وی اف رو شروع کردم. چند تا سوال دارم. دکتر گفت امپول گونال اف رو هر ساعتی شد ...

عزیزم خوب گونالتو جمعه ۴ تا ۶ بزن میفته روز سومت، اوایل روز سومت....

مستغد هایپری هستی حتما سفت و سخت رژیمسو رعایت کن....

آب و سفیده و گوشت و مرغ و ماهی.....

دوغ نخور بذار بعد پانکچر....

البته اگه انتقال نداشتی.....

هپارینم معمولا بازو تجویز میشه ولی دور نافم میتونی بزنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی هیسترو چه جوری درد داره ؟ 

نه اصلا.

با بیهوشی یا بی حسی انجام میشه و بعدش هم در حد درد پریود کمی زیر دلت درد میگیره همین.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خدا از خواهري كمت نكنه، اجرتو خودش بده، مرسي بابت وقتي كه گذاشتي خوندي، آره ياد تاكيدت رو طبع بودم ب ...

از دکترت مشورت بگیر....

گفتی پیش ط ر ا ز ی میری ازش بپرس....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com