2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
اه چه جالب خوب پدرو مادر منم کرمونشاهی هستن و به زودی مامانو باید ببریم کرمونشاه واسه دیدن اقوام ممن ...

دکتر باغنی،حافظیه میدان شهید بروجردی(چقاگلان)،بلوار ولیعصر کوچه شهید هادی شریفی درب اول،شماره تلفن ۰۸۳۳۸۳۵۶۹۲۳

اگه خواستی بری یه هفته زودتر زنگ بزن چون سرش شلوغه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و یه سوال دیگه من کاشت ناخن دارم الان میخوام برم واسه ترمیم میتونم از لامپ uvاستفاده کنم هنوز پانکچر ...

عزیزم منم کاشت ناخن داشتم پانکچر انتقال هیسترو همرو با کاشت میرفتم ولی موقعی ک مثبت شدم چون حال نداشتم و دیگه افتاده بودم ب حالت تهوع و اینا رفتم ریمو کردم 

چرا نیلو نمیری؟ اکثر دکترا هم قبولش دارن

بهار جون ماماني طاها تهران نيست شهر خودشون اون دو تا آزمايشگاه كه گفته ميفرسته نمونه رو . البته حالا شايد بپرسه آزمايشماه ديگه اي نيلو هم بفرسته نمونه رو .

من كه كرج هستم بعضي آزمايشگاهها نمونه غربالگريها رو نيلو ميفرستن من سري قبل همينجا آزمايش دادم نمونه رو فرستادن نيلو برام .

منم ذخیرم پایینه و چند سال قبل اینکه راهم به مراکز ناباروری بیفته یه دکتری بهم چند دوره متفورمین داد ...

راستی آنا جون شما تاحالا بادکش گرم کردی؟

شما ک طبعت سرده تو پریودی درد داشتی؟

میگم بادکش گرم رو برم یاد بگیرم انجام بدم خوبه؟اصلا میشه یادگرفت؟چون سرچ کردم نوشتن برا بعضی مشکلات از جمله دردای قاعدگی و کیست نازایی و اینا

اطلاعی داری؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
منم ذخیرم پایینه و چند سال قبل اینکه راهم به مراکز ناباروری بیفته یه دکتری بهم چند دوره متفورمین داد ...

انشاالله واسه من که کابوس شده

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
سلام خواهرهای گل😍 بچه ها کسی تا حالا زیفت انجام داده؟ من دکترم بهم گفت این بار زیفت کنم، خودمم تعج ...

سلام عزيزم 

به سلامتي ان شاءالله 

من زيفت شدم كلا س بار ك دو بارش مثبت شد خداروشكر 

طريقه ي لقاح در زيفت و آي وي اف مثل همه 

فقط فرقشون اينه ك تو زيفت جنين يك روزه ميزارن تو لوله ها 

و عمل داره ، مثل لاپراسكوپي

مركزي ك من ميرفتم اولويتش زيفت بود ك ميگفت كمي درصد موفقيتش بيشتره 

سوالي داشتي تا جايي ك بدونم در خدمتم عزيزم