2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
تقریبا فهمیدم ینی چی،نمیدونم چرا هرروز یچیز جدید میفهمم و ازینکه دکترا خودشون همه کارا رو چرا انجام ...

عزیزم بله بوده....

یکی خودم.....

بارداری دومم طبیعی بوده.....

ببین وقتی مثلا میگن مورفوی نرمال یه درصده یعنی تو نمونش مثلا اگه بیست میلیون اسپرم بوده یه درصدش نرمال بودن یعنی دویست هزار تاش.....

حالا از اینا یه سریام تحرک مناسب ندارن.....

بازم یه تعدادی کم میشه....

هر چی تعداد کم بشه شانس پایین میاد....

یعنی منی که با مورفوی بین صفر و یک و تحرک پایین بارداری دومم طبیعی بوده یعنی در حد معجزه بوده.....

یعنی غیر ممکن نیست ولی احتمال پایین میاد.....

در ضمن چون من اولیو داشتم و فعلا به دومی فکر نمیکردم استرس هم نداشتم برا همین شانسم بالاتر رفته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوست عزیزم من هم مشکلم مثل شماست ذخیره م در حال تموم شدنِ  این موضوع به شدت برای دکترها مهم ه ...

بله درسته منم دکتر تهرانی و دکتر صالحپور رو بعداز کلی جستجو و سبک و سنگین کردن انتخاب کردم 

درمورد لتروزول منم سر خود نمیخوام بخورم 

دیروز رفتم پیش دکتر زنان خانوادگیمون که برای چکابهای معمولی میریم ایشون هم دکتر خوبی هستن فقط آی وی اف انجام نمیدن سه دوره هم تابستون بهم لتروزول داده بود بهش گفتم که اینجوری شده و شنبه هم با دکتر تهرانی وقت دارم ولی میدونم که ایشون دیگه بهم اهدایی رو پیشنهاد میکنه این قاعدگی رو نمیخوام از دست بدم گفت باشه لتروزول بخور 

فقط یه موضوعی رو مرددم اینه که یه جور متفورمین بهم داده گلویس هست انگار تو پاکته اسمشو گفت فکر کنم همین بود

گفتم منکه تنبلی ندارم گفت وزنتو پایین میاره کیفیت تخمک هم خوب میکنه نمیدونم بخورم یا نه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا چی بگم لگبه دکتری که با مورفوی پایین آی یو آی میکنه.... تحرکش چه قدر بود؟ نگو که اونم ک ...

تحرکش گفتن خوب بوده،خودمم قبلا دیدم آزمایششو متوسط بوده،همون یه مکمل بهش نداده من خودم اینجا شنیدم ویتامین سی ای ژل رویال رو این چندمدت نامرتب مصرف کرده و شنیده بودم نخود آبگوشتی خوبه برا مرد 

منم این مدت تقریبا هرروز براش نخوداب  پختم،حلیم گندم گاهی پختم برا صبحانه،عرق کاسنی خورده اونم نامرتب و تک و توک، گاهی ام با آب سرد ماساژ میده همین دیگه هیچ کار دیگه ای نمیکنه،

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اناجون يعني درست نيست اسفند پانكچر مجدد بشم؟ اواخر مهر ماه پانكچر شدم،انتقالم روز اخر آذر بود، ...

منم انتقالم ۲۹ اذر بود روز ازمایشم فرداس

شما زود نرفتین واسه ازمایش؟

ایشون با همون مورفولوژی پایین باردارشدن؟ینی هیچ اقداماتی نکردن؟من همسرم یه آز اسپرم داده و مشخص شده ...

عزیزم من اولیو با سومین میکرو و دومیو طبیعی باردار شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام رُفقا 🌻🍃 خوبین دوست های عزیزتر از جان؟؟؟ منو نمیبینین سرحالین؟؟😁😁😁 هرکی جرات داره بگه آ ...

این چیزایی که تو میگی هر چهار تاش گرفته از حالا فکر پرستار باش دختر که خرج زندگیتون رفت بالا👍✌

خدا رو شکر که همه چی خوبه نظر من رو بخوای مثبتی از نوع تپل مپل ش انشالله😁😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خخخخخخخ... خب خداروشکر لبخند رو لبت آوردم.. آنا جون پس این طبیعیه که رحم درد نداره؟؟ آخه یه تقی ت ...

خوبه که.....

بذار در آرامش باشن و تپل مپل بیان بغلت.....

میخواهی کوهنوردی کنن؟

از دنده هات تاب برن؟

عزیزم بله بوده.... یکی خودم..... بارداری دومم طبیعی بوده..... ببین وقتی مثلا میگن مورفوی نرمال یه ...

آهان فکرمیکنم چون تعدادش کم نبوده دکتر گفته مشکلی نیست.من همش میگفتم چرا مشکلی نیس وقتی مورفولوژیش کمه،نمیدونم کاش خدا برامنم معجزه کنه

همش میخوام دنبال چیزی نباشم وقتی دیگه افتادم تو مسیرشو دارم آماده میشم اما

بعضی وقتا میگم بریز دور افکارمزاحمو و بیخیال همه چی شو بعضی وقتا موفق میشم

اما یهو میام بخ خودم میگم نکنه بیخیال شم کوتاهی کنم و چیزی رو متوجه نشم یا دیر متوجه شم و بعد پشیمون شم

نمیدونم کدوم درسته بیخیال شم یا ن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
این چیزایی که تو میگی هر چهار تاش گرفته از حالا فکر پرستار باش دختر که خرج زندگیتون رفت بالا👍✌ خدا ...

ممنونم دوست مهربونم🌻🍃🍀

باید بفکر شغل دوم سوم برای همسرم باشیم پس 😁😁😁😁😁😁😂

ان شاءالله که خوش خبرم براتون و جبران میکنم این همه لطفی که بهم دارین❣🌸

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم من اولیو با سومین میکرو و دومیو طبیعی باردار شدم.....

خداروشکر خداحفظشون کنه

بازم دراقدامین؟

روز اول انتقال به همسرم گفتم ... کاش میشد جنین هارو که انتقال دادن یه دوربینم میزاشتن اون تو ... هر ...

فکر کن از همونجا استاد مستند سازی میشدن.....

دوربین به دست از پرزهای رحمت سر میخوردن و باز بالا میرفتن....

اسکی میکردن.....

شخم میزدن....

چه کارایی که نمیکردن برا ساختن مستندشون این چهار تا جوجت.....

خوبه که..... بذار در آرامش باشن و تپل مپل بیان بغلت..... میخواهی کوهنوردی کنن؟ از دنده هات تاب بر ...

🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

آخ من قلبونشون برم ...❣🌸🌻🍃

دیشب سر همین مسئله ناراحت بودم..

میگفتم خدایا یه نشونه بفرست که همه چی خوبه..

بعد سر صبح خواب میدیدم یه کسی.. یادم نمیاد شخصشو..آیه برام خوندن که معنیش این میشد که توکلت به خدا باشه و ناامید نباشو..‌انقد گریه کردم تو خواب..

پاشدم دست میکشیدم رو گونه هام😍🌻🌸🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
فکر کن از همونجا استاد مستند سازی میشدن..... دوربین به دست از پرزهای رحمت سر میخوردن و باز بالا میر ...

اوخی ... جوووونم😍😍😍😍

ممنونم آنا جون🌻