2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684575 پست
سلام رُفقا 🌻🍃 خوبین دوست های عزیزتر از جان؟؟؟ منو نمیبینین سرحالین؟؟😁😁😁 هرکی جرات داره بگه آ ...

عزیزم مردم از خنده با خوندن پستت.....

جیگر نگران نباش همه چی خوب داره پیش میره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا امروز پیش یه دکتر زنان رفتم وگفتم که پیش صالحپورو تهرانی رفتم گفت تو رفتی پیش خدای این کار  ...

دوست عزیزم

من هم مشکلم مثل شماست ذخیره م در حال تموم شدنِ 

این موضوع به شدت برای دکترها مهم هست خیالت جمع ریسک نمیکنن

دکتر تون رو خوب میشناسم و بسیار قابل اعتماد هستن اما اگر بخوای به تک تک داروهای دریافتی ت فکر کنی دیوانه میشی دختر

باید قبل شروع سیکل دورهات رو زده باشی و دکتر امین و مطمئن خودت رو پیدا کرده باشی وگرنه وسط کار شک کنی تمومه...

دوم اینکه خدا باید برات بخواد یعنی وقتش باید برسه هیچ کس نمیدونه کی هست پس اعتماد به خالق یکتا هم مورد بعدی که با فکر کردن بهش آرامش قلبی میگیری و پر قدرت حرکت میکنی.

امیدوارم خیلی زود به حرف های که زدم برسی و با شکم قلمبه بیای از بارداری حرف بزنی.

لتروزول بدون تجویز پزشک و بدون آمپول آزاد سازی تخمک باعث کیست میشه.

از عوارض دارویش خبر داری؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من ن ی ک ی  ام کاربریم قطع شد با این اومدم امپول پروژسترون رو داروخونه اشتباه گفته ...

نگران نباش پریود بشی بهتر کیشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مردم از خنده با خوندن پستت..... جیگر نگران نباش همه چی خوب داره پیش میره.....

خخخخخخخ...

خب خداروشکر لبخند رو لبت آوردم..

آنا جون پس این طبیعیه که رحم درد نداره؟؟

آخه یه تقی توقی.... انگار یوگا کار کرده در آرامش کامله 😁😁😁😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام رُفقا 🌻🍃 خوبین دوست های عزیزتر از جان؟؟؟ منو نمیبینین سرحالین؟؟😁😁😁 هرکی جرات داره بگه آ ...

خیییلی باحالی   انرژیتو عشقه..چ کیفی میکنن جوجه ها با همجین.مامانی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

روز اول انتقال به همسرم گفتم ... کاش میشد جنین هارو که انتقال دادن یه دوربینم میزاشتن اون تو ... هر لحظه میدیدیم دارن چیکار میکنن😁😁😁😂

میگه فقط همین یکارت مونده 🙈🙈😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اناجون يعني درست نيست اسفند پانكچر مجدد بشم؟ اواخر مهر ماه پانكچر شدم،انتقالم روز اخر آذر بود، ...

والا چون پانکچر شدی و کلی فولی داشتی من جرات نمیکنم بهت بگم زود پانکچر کنی.....

به نظرم بد نیست چند ماهی مکمل بخوری....

باز هر جور صلاح میدونی....

اما اگه عجله کنی باید آمادگی روبرو شدن با جنین کم کیفیت داشته باشی.....

لااقل اگه قبل پانکچر به خودت برسی بعدش اگه نتیجه مطلوب نشد میدونی کم کاری نکردی.....

باز ببین هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم....

خیییلی باحالی     انرژیتو عشقه..چ کیفی میکنن جوجه ها با همجین.مامانی

🙈🙈🙈🙈🙈

یه مامان خل و چل دارن دیگه😁

امیدوارم جوجه ها به باباشون برن عاقل باشن🤗😂😂😉

یعنی نتیجه داره ؟ یه زنگ بزنم ببینم چه جوریه 

باید تلفنی نوبت بگیری شماره بیمارستان 08138277012 و کلینیک شمارش08138238094یه شماره دیگه هم داره که به جای 4باید 5بزاری

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
فدای تو مهربونم... والا بمن که انتقال دادن... 😁 در من توان ۴ قلو دیدن لابد😂😂😂😂😂😂😂😂 ان شاء ...

من مطمینم به امیدخدا شما چندروز دیگه میای خبر مثبت شدنتو میدی😍 ، یه حسی میگه مامان شدی رفت😉😉😉

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ایشون با همون مورفولوژی پایین باردارشدن؟ینی هیچ اقداماتی نکردن؟من همسرم یه آز اسپرم داده و مشخص شده ...

بله عزیزم فک کنم مورفو 0 بود با تغذیه و اینا رسید ب 1 و بعد میکرو کردن.بچه دومم طبیعی باردار شد.مگه مورفو چند بوده برو شما؟برا شوهر منم 2 بود ک گفتن برا میکرو مشکلی نیس تحرکشم 0 بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من مطمینم به امیدخدا شما چندروز دیگه میای خبر مثبت شدنتو میدی😍 ، یه حسی میگه مامان شدی رفت😉😉😉

قربون خودت و حست عششششششششقم🍃🍀🌻

ان شاءالله مامان شدن ههممون❣🌸

من تا شما رو مامان نکنم از این تاپیک نمیرم😉🤗🌻

خب چرا براش چیزی نمینویسن؟چرا دارو نمیدن اصلا نگفتن ک همسرم ویزیت بشه،آنا جون لطفا برام توضیح میدی ک ...

عزیزم والا چی بگم به دکتری که با مورفوی پایین آی یو آی میکنه....

تحرکش چه قدر بود؟

نگو که اونم کم بوده....

عزیزم والا اگه دی اف آی بالا باسه یعنی میزان تیکه تیکه شدن دی ات ای اسپرم بالا بوده و این باعث جنین با کیفیت پایینتر میشه....

عزیزم خوب دارو که همون مکملان....

خنک نگهداشتن مهمه.....

تغذیه سالم....

اینا تا حدی میتونه کمک کنه به بهبود ولی در کل مورفو معمولا درمان نداره....

فقط کنترل میشه.....

بله عزیزم فک کنم مورفو 0 بود با تغذیه و اینا رسید ب 1 و بعد میکرو کردن.بچه دومم طبیعی باردار شد.مگه ...

۴%بوده چندماه پیش،به من گفتن ای وی اف،بعد ک زنگ زدم گفتن اگه ببینن اسپرم ضعیفه خودشون میکرو میکنن

ینی آزمایش dfi رو نداده مشکلی نیس؟شما همسرت ۲بوده این آزمایش رو انجام دادین؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام عزيزان دل خوبين ،رفتم سونو خداروشكر سالم بود انشاالله قسمت همه منتظرا شه

خدا رو شکر 😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی