2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آنا جون ببخش اینقدر سوال می کنم میگم دکتر به من گفت واسه تیروئیدت باید یکماه دارو مصرف کنی خوب شدی ن ...

عزیزم فک کنم تیروئید رو تخمک تاثیر میزاره  و بهتره قبل از تخمک کشی تنظیم شه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام رُفقا 🌻🍃

خوبین دوست های عزیزتر از جان؟؟؟

منو نمیبینین سرحالین؟؟😁😁😁

هرکی جرات داره بگه آره تا با ماهیتابه آنا بزنمش🙈😂😂

خداروهزار مرتبه شکر که من و ۴تافندقم خوبیم😁

در دوران سروری به سر میبریم😉

میخواستم بگم من تا جایی که بتونم تو تغذیه رعایت کردم و به قول آناجون روزه شک دار نگرفتم.. و طبعمم سرده و گرمی هم میخورم اما خب رعایت میکنم...

از همون روز اولم یکم راه میرفتم تو خونه .. چون از اون دسته ام که استراحت زیادی یبوست میشم.

دکترمم گفت چهارروز اول رو استراحت کن و برا دستشویی پاشو یه دوریم زدی...

بعد اون حتی بیرون برو تو خونه حبس نکن خودتو..

نمازمم نشسته میخونم.. اما خب گاهی خیلی خسته میشم رو زمین میرم رو مبل لم میدم.. دیروز همسایم اومد رو مبل تکی حالت لم دادن نشستم زیر پامم بالشت... مثلا گفتم نفهمه😁😁😁

حالا بدنم چندتا دونه قرمز زده رو شکمم نمیدونم از چیه؟؟

و اینکه زیر دل همون رحم درد کنه و گرفته باشه خوبه یا نه طبیعی باشه؟😁

من از همون روز اول تا پنحم گرفتگی داشت و تیر میکشید..

ترشحات کش دار سفید مث تخمک گذاریم داشتم ک به دکتر گفتم گفت تا سوزش خارش نداری طبیعیه..

دو سه بار یا بیشتر ترشحات ابکی زیاد.. همون چندروز اول..تا پامیشدم مث آب میومد...

حالا دو س روزیه بهترم و رحمم طبیعیه فقط دو ساعتی شاید گرفتگی داشته باشه ..  و رونام یکم درد کنه..

برای همین انگار افسرده شدم ک اول درد میکرد الان نه..  البته افسرده منظور گریه زاری نه ها.... افسرده یواش🌻

یکی دوبارم تهوع داشتم ک میدونم واسه استرادیوله. بوش میکنم حالم بد میشه.

حالا خودم که میگم فندقام جاساز شدن الان در حال استراحتن😇😍😍

روم به دیوار با اینکه یبوست نیستم باد معده و رحمو... از همه جام باد در میاد😁😁😁🙈🙈🙈

فدای محبتتون .. کسی سوالامو میدونه جواب بده ممنون میشم..

ان شاءالله که هممون در پناه حق به حاجتمون میرسیم🍃🍀

بسپارین به خدا.. بدون شک یدونه کاکل زری و قند عسل از این دنیا سهم ما هست❣🌻🍃🍀🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جوون.مامانی جون ازنی نی تپل خبر نداری؟کی وقت ازمایششه.؟

🍃🌻🍀

عزیزم دوشنبه آینده .. ۱۷ام آزمایششه.❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان من بازم منفی شدم  دیگه نمیدونم چکار کنم فعلا قید درمان زدم یکم روحیه ام عوض شه خس ...

عزیزم خیلی متاسفم.....

میدونم هیچی تسکینت نمیده ولی بدون دیر و زود داره سوخت و سوز نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من دارم میرم واسه پانکچر 😀😀😀😀🙏🙏🙏🙏🙏

به سلامتی عزیزم....

بهترینارو واست آرزو میکنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم‌ربطی نداره بهم ، لووتیروکسین رو‌صبح ناشتا باید بخوری و حداقل نیم ساعت بعدش چیزی نخوری ، متف ...

ممنون عزیزززدلمممم😘😘😘😘😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام بچه ها من ن ی ک ی  ام کاربریم قطع شد با این اومدم

امپول پروژسترون رو داروخونه اشتباه گفته بود باید ۳ تارو باهم‌میزدم 

چیزی به اسم یکروز درمیون نداریم

حالا جمعه زدم و چند روزه خیلی سینه هام درد میکنه

حتی شب میخوابم و پهلو به پهلو میشم خیلی درد میگیره در این حد

همش میترسم بدای سینم ضرر داشته باشه 

السلام علی الحسین💖
عزیزم فک کنم تیروئید رو تخمک تاثیر میزاره  و بهتره قبل از تخمک کشی تنظیم شه

پس در هر صورت باید صبر کنم 😬😬مرسی عزیززم😘😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم تقویت خودت و همسرت چی؟ چرا با خودت داری اینکارو میکنی؟ میخوایی ابرو درست کنی ولی چش در میاری ...

اناجون يعني درست نيست اسفند پانكچر مجدد بشم؟ اواخر مهر ماه پانكچر شدم،انتقالم روز اخر آذر بود، الان كه وسط دي هستيم بهمنو صبر كنم اسفند مجدد با دوز داروي كمتر از اونسري،، اين يه ماه مكمل بخورم خودم، والا غذامون اغلب پروتئينه، خيلي وقته سالم خوري سعي ميكنيم، همسرم كه چهار ماه بود الكارنتين ميخورد ويال الان يك ماهه براي استراحت دادن ب كبد قطع كرده،،، خودم هم تا اسفند كيوتن و متفورمين و ژل رويال بخورم كافي نيس؟

...
آها می خواستم بدونم اون چه آزمایشی چون ایندفعه ننوشت واسه شوهرم

همونه فقط زو آیتم بررسی شده بوده....

خوب مورفوی نرمال کم باشه ریسک شکست دی ان ای بالا هم بیشتره.... چک بشه بهتره.....

خب چرا براش چیزی نمینویسن؟چرا دارو نمیدن اصلا نگفتن ک همسرم ویزیت بشه،آنا جون لطفا برام توضیح میدی ک شکست دی ان ای اسپرم ینی چی 

من حتی آی یو آی کردم بعدش دکتر گفت ک چندتا تخمک داشتی برا همسرمم گفت همه چی خوب بود فقط مورفولوژیش خوب نبود خب چرا قبلش چیزی نمیدن دارو نداره ؟من چیکارباید کنم آخه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
منو روز سوم پری سونو کرد گفت که فولی آنترال داری و لتروزول تجویز کرد  روز ۱۲ هم گفت که یه دونه ...

نه دوستم تو لازم نداشتی حتما خیالت راحت.

داروی عجیب غریبی نیست که مثلا دکتر من اعتقاد بهش داره دکتر تو نه.‌‌.. روتین هر کس اندومترش منظم نشده بهش میدن.

من هم اندومترم منظم و سه خطی بود بهم نداد.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم منم هم پی سی او هستم هم مشکل ضخامت دارم 

پس این پی سی ا و ضخامت ب هم ربط دارن یعنی وقتی فولی غالب نداری ضخامتم تو روز ۱۴ پری کمه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب اینم منطقیه  ولی من ماه قبلش گونال زده بودم که خوب هیچی فولی نداشتم و سیکل منتفی شد  ...

ضخامت بالا میره،

پایین نمیاد تا پریود بشی و بریزه.

دکترت میدونه چی بهت بده.

شما لوله هاتون سالم بود؟

فقط تخمک کم داشتی؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی