2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بله هم اونجا میرفتم هم رشت.من تحت نظر رزاقی و طرازی بودم

ثمین جون شما۲تا انتقالت که مثبت شد هردو پیش همون دکتر بیمارستان الزهرا(اسم خود دکترتو یادم رفته😁)بود؟شاید خرافات بنظر بیاد ولی بنظرم دست اون دکتربرای شماخیلی خوب بود

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
شاید اگه میداد مثبت میشد 

آره شانس مثبت شدنو بیشتر میکنه ولی صددرصد نیست

انشالله سری بعد حتما مثبت میشی نی نی نازتو بغل میگیری

سری پیش یه خانوم اومده بود مطب اونم فقط یه جنین داشته بود،واسش انتقال داده بودن ۵ ماهه باردار بود چه یه دونه انتقال بدن چه ۳ تا جنین فرقی نداره اصل سالم و خوب بودنه جنینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه آناجون من پیش دکتر مریم توکلی رفتم توی ابن سینا .خدایی از بهترین ایمونولوژهاست دیگه نیست؟ایشون م ...

ثمین جون پی جی اس بررسی سلامت جنینه .

خب اگه میدونی دکترت خوب نیست و کم کاری میکنه عوض کن دکترتو

والا امروز پیش یه دکتر زنان رفتم وگفتم که پیش صالحپورو تهرانی رفتم گفت تو رفتی پیش خدای این کار 

ازاونا بهتر نیست ماهمه از اونا یاد گرفتیم 

البته لتروزول دادو متفورمین 

شنبه هم با تهرانی وقت دارم بهش بگم جریان استرادیول رو و ببینم چی میگه ولی میدونم میخواد بگه اهدایی بگیر 

بهشم نمیخوام بگم که لتروزول گرفتم این ماه هم 

عزیزم برا طبیعی نمیگم غیرممکنه ولی خوب باید منتظر معجزه بمونی.....

که این معجزه ها هیچوقت شامل حال من نشده😢

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹

دوستان به نظرتون برای کسی که سیکل هاش ۳۴ با ۳۵ روزه هستش و تخمک گذاریش روز ۱۹ یا ۲۰ سیکل روز ۱۱ ضخامت اندو متر و اندازه فولیکول باید چقدر باشه حدودا!!!؟

امروز رفتم سونو سیکلم هم نچراله دکتر قیافه اش رو کج و معوج کرد و گفت زیاد جالب نیست

گفتم چی جالب نیست !؟گفت یدونه فولی ۱۳ تو تخمدان راست داری تو چپ هم هیچی نداری. ضخامت اندو هم ۵ هست. 

اخه مگه تو سیکل نچرال بدون هیچ دارویی قراره چنتا فولی داشته باشم من!!!!!!!!!؟ بعد هم من هنوز به نیمه سیکل هم نرسیدم ضخامت اندوم چقدر باید باشه مگه!؟دارم دیووونه میشم از دست دکترهایی که درست حرف نمیزنن و توضیح نمیدن ادم تو کار خودش میمونه نمیفهمه چه خوبه چی بده

چرا بابا باید بخوری....من فریز دارم و الان قبل انتقال کلی استرادیول داشتمو دارم

استرادیول رو فقط واسه انتقالتون دادن یا ضخانت اندومترتون پایینه؟

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹

درنازجان درباره پی آر پی تخمدان هم یه تحقیقی بکن،دکترانصاری دراین باره دارن تحقیق میکنن میتونی تو ابن سینا باهاشون ویزیت شی ومشورت کنی ،راستی یادمه یکی ازخانمای تاپیک۲،۳سال پیش با طب سوزنی تونست تعدادتخمکاشو بیشترو باکیفیت تربکنه،اونم ترای کنی بد نیست

بچه ها کیا اینجا هم پی سی ا هستن و هم مشکل ضخامت آندومتر دارن ؟ یعنی این دو مشکل رو همزمان با هم دار ...

عزیزم منم هم پی سی او هستم هم مشکل ضخامت دارم 

دوستان به نظرتون برای کسی که سیکل هاش ۳۴ با ۳۵ روزه هستش و تخمک گذاریش روز ۱۹ یا ۲۰ سیکل روز ۱۱ ضخام ...

فکر نمیکنم غیرعادی باشه من با سیکل کوتاه تر همین شرایط رو داشتم دکترم راضی بود البته باردار نشدم ولی طبیعیه شرایط

بعضی از دکترها دوست دارن آدم رو نگران کنن که بعد وقتی نتیجه گرفتی ممنونشون باشی

دکتر الانم همینجوریه هربار میرم پیشش فقط یک عالمه نگرانم میکنه

خدایا شکرت