2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
دوستان  من گزارش انعقادی رو تو گوگل ترجمه کردم نوشته:در این ژنوتیپ گوتی:4G/5G در ای ژن واکنش پ ...

عزیزم نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا من سه چهار ماه داشتم بعدش دکترم تبدیل به مولتی دیلی کرد چون سیکلم به تعویق افتاد.... در ...

ممنون عزیزم از جوابت،

یزد که اصلا این ویتامینه ها رو نداد اصلا به این چیزا توجهی نداشتن، از اونجایی که قبلا ابن سینا بهم داده بود خودم گرفتم پس تا همون انتقال استفاده میکنم ممنون😘

الحمدالله❤
آنا جان شما بعد از انجام آزمايش ها مشكلي داشتيد؟ بعد از رفع مشكل باردار شديد؟

بله عزیزم کلکسیونر بودیم....

خودم ایمنی و انعقادی....

جهش هتروزیگوت تو mthfr و pai1 که معلوم شد ژن غلظت خون دارم و براشون قبل و بعد انتقال دارو داشتم.....

۳-۴ ماه قبل شروع سیکل روزی یه قرص ب۶ و هفته ای به آمپول ب۱۲ و فولیک اسید ۵ برا انعقادی و بعد انتقالم تا نه ماه آمپول زیر جلدی دور ناف انوکسوپارین داشتم....

برا ایمتیم هم سی دی مارکرام مشکل داشتن که پردنیزولون و سرم آی وی آی جی داشتم......

همسرم دی اف آی بالا....

خلاصه بعد کنترل این مشکلات و درمان آندومتریوزم با میکرو باردار شدم....

بعدشم که طبیعی مجدد باردار شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آناجون خوبی،خسته نباشی عزیزم،دختر گلت بهتر شد؟

خدارو شکر بهتره....

تبش قطع شده و آنتی بیوتیکشو بخوره ببینیم نتیجه چی میشه.....

انا جون جواب منم میدی؟ امروز روز ۱۲پریودمه و هنوزم پاک نشدم.شنبه هم امپول HCGدوتا زدم قرص اکویین۱. ...

عزیزم در حد توانم جواب زدادم ولی دقیق جواب سوالتو نمیدونستم....

بله الان روز ششمه هنوزم دارم.دلیلش چیه

خوبه که....

یا مال استرادیولاته یا مال بارداری....

به هر حال هورمون استروژن معمولا باعث این ترشحات میشه.....

خوب شد گفتید چون من میبینم هیچ علایمی ندارم ناامید میشم دلم میخواد کمردرد دل درد حالت تهوع داشته ب ...

عزیزم من جزء بی علامتترینا بودم.....

واقعا؟ پس ۴ تا هم در یک مرحله انتقال میدند اخه من تو مقالات خوندم که حداکثر سه تا جنین انتقال میدن&n ...

پنج شش تا هم دیدم انتقال بدن.....

بستگی به شرایط داره....

نه پارسالیو  تو شهر خودمون جدیدو تو رشت که دکترم گفت برو اونجا انجام بده

پس نمیشه مقایسه کرد.....

بچه ها اینجا کسی هست با ذخیره بالا مثلا ۹ هایپر نشده باشه؟

عزیزم هایپر شدن با عوارض هایپری فرق داره.....

هایپر شدن در کل بد نیست مهم اینه عوارضش گریبانگیرتون نشه و ضمنا تخمکای خوب داشته باشین و پوچ نشن وگرنه تعداد فولیا که بالای ۱۵-۲۰ بشن یعنی هایپر شدین.....

فقط با یه سری کارا میشه جلوی عوارضش رو گرفت.....

شما با این ذخیره ۹۹ درصد هایپری اما خوب میتونی با رژیم و دز داروی مناسب از عوارضش در امون باشی.....

حتی شاید بتونی فرش هم انتقال بدی......

نه من هم امپولمو زدم که ناکسپرین بود برای انعقاد  هم پرژسترون زدم  فردا از بدم اگه بازم ...

عزیزم معمولا یه هفته ده روزه میاد.....

بله عزیزم کلکسیونر بودیم.... خودم ایمنی و انعقادی.... جهش هتروزیگوت تو mthfr و pai1 که معلوم شد ژن ...

ممنونم آنا جان

انشاالله فرزندانت هميشه سلامت باشند

براي درمان اندومتريوز چيكار كرديد؟

تورک-آنا جونم خیلی ممنونم بابت وقتی که برامون میذاری

من امروز روز 12 انتقالم هست فقط علائم پریودی دارم هی فک میکنم الان پری میاد  این طبیعیه ؟؟؟ فقط یه ساعتی هست که تخمدونام هم درد گرفتن؟؟؟؟ کاش زودتر شنبه بیاد و از این بلا تکلیفی در بیام

عزیزم هایپر شدن با عوارض هایپری فرق داره..... هایپر شدن در کل بد نیست مهم اینه عوارضش گریبانگیرتون ...

مرسی آنا جون،منظورم همین خواستم ببینم کسی بوده با این ذخیره فرش انتقال بده؟اگه فریز باشه انتقال سه ماه طول میکشه؟دکترمم طرازیه

من البته ناراحت نمیشم اگه فریزم باشه انتقال فقط چون دفاع پایان نامه دارم میخوام همه جوانبو بسنجم که زمان اونم بتونم هماهنگ کنم،یعنی با یه دست دارم ده تا هندونه برمیدارم😅