2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

آنا جان شما بعد از انجام آزمايش ها مشكلي داشتيد؟

بعد از رفع مشكل باردار شديد؟

بچه ها... روغن های حیوانی منظور همون روغن زرد و اینا و کشک محلی هم نباید استفاده کرد...؟ اینام بای ...

گلم بهتره توی این زمان و انشاله بارداری اصلا از محصولات محلی استفاده نکنی چون ممکن ویروس و بیماری دام وارد بدنت بشه ، تا جایی که میتونی پاستوریزه و پروبیوتیک بخر 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
تورک_آنا#   عزیزم سوال دارم باز.... چرا موقع استفاده تزریقات دارو نباید جارو برقی کشید؟؟ ...

عزیزم توی میکرو فقط ازلحاظ ظاهری اسپرم روانتخاب میکنن وبعدهم که جنین تشکیل میشه فقط ازلحاظ شکل ظاهرش ونوع تقسیم بندی سلول های جنین درمورد کیفیت جنین اظهارنظرمیکنن و واقعیت اینه که تا جنین پی جی اس نشه نمیشه گفت جنین سالمه یانه، تازه با پی جی اس هم بازم نمیشه بادقت صد درصد گفت  جنین سالمه،علاوه براینکه بامواردی که من توی همین تاپیک دیدم مشکلات ایمنی وانعقادی هم میتونه روی تشکیل نشدن قلب تاثیر بذاره ومواردی بوده که توبارداری اول قلب تشکیل نشده اماتو بارداری بعدی باتوجه به نوع مشکل وتجویز سرم یاهپارین بارداری سالمی داشتن.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
والا بعد انتقال باید پروژسترون بزنیم...من بدبختم طبقه 4ام و هر روز میرم تزریق ولی سه روز اول انتقالو ...

اها انشاالله خیر باشه برات عزیزم 

اخه من اینجا غریبم کسی رو نمیشناسم بیاد برام بزنه 

مجبورم بزنم 

شوهرمم میگه من دلم نمیاد بزنم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
والا من انقدر خستم این چند روز بیخوابی کشیدم که خندم نمیاد..... کاش یکی بالا سر این وروجکا باشه من ...

سلام آناجون خوبی،خسته نباشی عزیزم،دختر گلت بهتر شد؟

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم زیر جلدی دورناف واقعا راحته ..من و همسرم اول میترسیدیم بزنیم تا چندروز هم رفتیم درمونگاه ولی ب ...

من همین میرم درمانگاه هم همه اش استرس دارم وقتی میزنن کلا استرس الکی دارم 😖

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم اینجا خیلیا بودن شوهراشون آزواسپرم بوده اما طبیعی باور کن طبیعی باردار شدن....ایشاله تو هم زود ...

مرسی مریم جان...یک سال و نیمه اقدامم😔خدا به همه منتظرها نگاه کنه

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
عزیزم مورفولوژی نرمال 2 درصد ک خیلی کمه مال شوهر منم 2 بود و حرکت سریع 0 هست ک برا همسر منم صفره و گ ...

الان شما کدوم مرحله هستید؟کجا میرید؟داروی خاصی دادن بهتون؟

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
عزبزم مرکز ناباروری رفتی؟چون جواب اونا معتبره ...مورفوی همسرت پایینه...راستش اگر مشکل سنی نداری طبیع ...

من 25 سالمه و همسرم30

من ذخیره تخمدان  و این ازمایشات رو انجام دادم خداروشکر مشکل نداشتم...همسرم قبلا عمل شده

سلام بچه هاا نمیدونم منو یادتون هست یا ن؟! خیلی وقته دیگه اینجا نیومدم. مامانای جدید مبارکتون باش ...

انا جون جواب منم میدی؟

امروز روز ۱۲پریودمه و هنوزم پاک نشدم.شنبه هم امپول HCGدوتا زدم

قرص اکویین۱.۲۵هم میخورم با ژل موضعی استروژل که ب زیر دلم میزنم.

بنظر شما پس چرا پاک نمیشم؟واسه کیسته یعنی؟

یعنی این ماه با اینکه امپول زدم تخمک ازاد نشده که پاک نشدم یا چی؟

ممنون میشم راهنماییم کنید...

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین