2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من دیروز روز ۱۴ انتقال دادم

ای بابا دفعه چندمت بود . اصلا نمیتونم دلداریت بدم چون این حالت و خودم دوبار داشتم 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
عزیزم بعید میدونم به لاغر کردن ربط داشته باشه.... هر دو آز رو یه جا انجام دادی؟

نه پارسالیو  تو شهر خودمون جدیدو تو رشت که دکترم گفت برو اونجا انجام بده

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیروز روز ۱۴ انتقال دادم

شما داروهاتو قطع كردي؟

چقدر طول ميكشه پريود شيم؟

من از صبح داروهارو قطع كردم

حالم بده، معده درد، درد تخمدان، پاهام درد دارم

قلبم ي جوريه

دلم ميخواد زودتر پرري بياد، حالم بهتر شه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
ذخیر ۹ بود فک کنم دقیق یادم نیس نگفتن هایپر شدم ۲۰ تا تخمک داشتم ۱۸ تاش جنین شد جنین فریز انتقال داد ...

واسه منم ۹،پس یعنی بین پانکچرو انتقالتون فاصله افتاد یکی دو ماه؟هیچ علائمی نداشتی؟

ای بابا دفعه چندمت بود . اصلا نمیتونم دلداریت بدم چون این حالت و خودم دوبار داشتم 

دفعه اولم بود

وفکر کنم اخرم 

چون دخیره ام 0/01 هست 

امروز رفتم نیکان گفتن شنبه برو تهرانی بگه بهت که میشه بری تو سیکل یا دیگه اهدایی بگیری 

شما داروهاتو قطع كردي؟ چقدر طول ميكشه پريود شيم؟ من از صبح داروهارو قطع كردم حالم بده، معده درد، ...

نه من هم امپولمو زدم که ناکسپرین بود برای انعقاد 

هم پرژسترون زدم 

فردا از بدم اگه بازم منفی باشه قطع میکنم 

سوال منم همینه 

لطفا اگه کسی میدونه جواب بده یادم رفت از نیکان سوال کنم 

که چقد دیگه پری میشیم‌

ثمین جان

چند سال پیش ما یه مشکلی برامون پیش اومد به هر دری میزدیم درست نمیشد باورت نمیشه از جاهایی نامه گرفتیم و سفارش کردن که همه شاخ درمیوردن چطور کارمون راه نمیوفته !خیلی غصه میخوردم نمیفهمیدم چرا یه راه درست که هیچ ضرری برای کسی نداره هیچ جوری درست نمیشه هیچ دلیلی براش پیدا نمیکردیم خیلی روزای سختی رو گذروندیم بعضی روزا از دست خدا شاکی میشدم و دادم میرفت آسمون  بعد از گذشت چند سال یه راهی جلوی پامون قرار گرفت که یهو ورق برگشت و همه چیز عوض شد باور نمیکنی اگه اون کارهایی که چند سال قبلش انجام داده بودیم ،نتیجه داده بود دیگه محال بود این اتفاق برامون بیوفته چون کلا مسیر زندگیمون عوض میشد.  خیلی روزا بهش فکر میکنم و خداروشکر میکنم حتی فکرشم نمیکردم که خدا همچین برنامه ای برامون ریخته باشه   حال الانتو میفهمم منم انتقالم ماه پیش منفی شد و خیلی غصه خوردم و کلا یه جنین دارم که میخوام این ماه انتقال بدم و اگه نشد دیگه تمام ولی وقتی یاد حکمت خدا برای اون مشکلمون میوفتم دوباره به خودش توکل میکنم. به خدا قسم باور دارم که تو مادر میشی و به ارزوت میرسی با تمام وجودم اینو حس میکنم. عزیز دلم قوی باش و خودتو بسپار به خدا.  

ثمين جان ميشه درخواست دوستيمو قبول كني؟

چشم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم شما آز dfi هم داده شوهرت؟ باورت میشه از وقتی خبر منفی شدنتو دادی رفتی تو لیست دعاهام،نم ...

بله عزیزم ابن سینا داد نرمال بود و عددش 14 بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان چند سال پیش ما یه مشکلی برامون پیش اومد به هر دری میزدیم درست نمیشد باورت نمیشه از جاهایی ...

سلام آزی جان ممنون بابت همدردیت خواهری.نمیدونم بخدا فعلا مغزم اینقدر درگیر این منفی شده و داغون شدم که نمیدونم برا آینده چه تصمیمی خواهم گرفت من آدمی بودم که توی بدترین شرایط طوری نشون میدادم که انگار هیچ اتفاقی برای من نمی افته و نیوفتاده .بی نهایت ایمان و امید داشتم به خدا.توی این 12بار منفی شدنم هربار خیلی راحت بعد 1ربع خودموجمع و جور میکردم میگفتم عیب نداره ی روزی میشه بعد دوتا +و سقط باور نداشتم باز دور منفی ها به سراغم بیاد ی جورایی حس میکنم داغونم.

سلام بچه ها  من ماه قبل پانکچر شدم بعد هایپر بودم جنین هام فریز کردم گفتن پریود دوم بیا دارو بگ ...

عزیزم با تاریخ جدیدته....

ولی خوب ممکنه بینظمی باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها امشب اومدم فقط بگم خیلی براتون دعا میکنم.شماهم واسم دعاکنید که این چندماه رو به خیرو خوشی بگذرونم.خودم این راه رو رفتم واسه دشمنم نمیخوام که تواین مسیر قرار بگیره.ولی بدونین باید محکم باشین کم نیارین خیلی درگیر مثبت منفی نشین فقط به جلو حرکت کنین نشد دوباره بلندشین.مطمئنم جواب میگیرید.دوستای داشتم بعد۱۰بار انتقال الان بچه بغل هستن.یا کسای که با تخمک واسپرم صفر الان بچه دارن.اگه به چشم نمیدیدم هیچ وقت اینجامطرح نمیکردم پس همیشه امید داشته باشین همین الان باخوندن متن یه امید وخنده بیارتو دلت بدون خدا همیشه کنارتونه.هربارجواب میکروم منفی میشد فقط بغض میکردم دنبال یه جای خلوت وتنها واسه گریه میگشتم که هیچکس صدای ناامیدیمو نشنوه که بقیه دل نسوزون وبگن این قوی هست.تورو خدا با دلای مهربونتون واسم دعاکنید دعای هرروزم شماها هستین😍😍😍

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید