2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ستاره جون من منفي شدم امروز،، چيكار كنم؟؟؟ داغونم؟ برم معاينه اندو متريوز؟ ايمني انعقادي بدم؟ برم و ...

محیا جون دیوونه شدی عزیزم چی میگی همه چیو قاطی پاتی کردی. با حوصله آزمایشا و بررسیایی ک انجام ندادی رو انجام بده چرا اینقد هول و عجولی؟اینجوری نتیجه نمیگیری ها

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله ک خوب باشه

ممنون عزیزم 

من روز ۸ پریود هستم هنوز لکه بینی دارم همیشه ۷ روز پاک بودم 

ممکنه از اثرات این داروها باشه ؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بايد پانكچرشم مجدد😭

عزیزم چند وقت خودتو و شوهرتو تقویت کن اگه میتونی باشگا برو رحمتو تقویت کن ب خودت برس بخدا اینقد عجله باز خدایی نکرده باعث بی نتیجه موندن تلاشت میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
محیا جون دیوونه شدی عزیزم چی میگی همه چیو قاطی پاتی کردی. با حوصله آزمایشا و بررسیایی ک انجام ندادی ...

نيوا جان به نظر شما چند مدت بعد از قطع انوكسا و اسپرين ميشه كه آز انعقادي داد؟

...
نيوا جان به نظر شما چند مدت بعد از قطع انوكسا و اسپرين ميشه كه آز انعقادي داد؟

عزیزم والا نمیدونم آنا جون میدونه این چیزا رو.شما جنینت ضعیف بوده عزیزم بنظرم بیشتر ب فکر تقویت اسپرم و تخمک باش 

عزیزم والا نمیدونم آنا جون میدونه این چیزا رو.شما جنینت ضعیف بوده عزیزم بنظرم بیشتر ب فکر تقویت اسپر ...

مشكل خونرساني هم ممكنه باعث ضعف تخمك بشه

آخه چ جوري تقويت ميشه كرد تخمك و اسپرمو؟؟

...
مشكل خونرساني هم ممكنه باعث ضعف تخمك بشه آخه چ جوري تقويت ميشه كرد تخمك و اسپرمو؟؟

با تغذیه درست و حذف فست فود و سرخ کردنی و کم کردن سردیجات.حذف نوشابه و آبمیوه صنعتی.خنک نگه داشتن بیضه ها.گرم نگه داشتن رحم .خوردن مواد مقوی رعایت نکات دوران پریودی و.....میدونم خونرسانیم مهمه ولی سعی کن همه چیزو تا حایی ک میتونی رعایت کنی.آز انعقادیم انجام بدی خوبه

مشكل خونرساني هم ممكنه باعث ضعف تخمك بشه آخه چ جوري تقويت ميشه كرد تخمك و اسپرمو؟؟

اگه میتونی بادکش رحم و تخمدانم میگن خیلی خوبه.اگه شوهرت ضعیفه براش خرنوب بگیر من شوهرم چند وقته داره مصرف میکنه

سلام آنا جون من پریودام همیشه دردناک بوده یادمه امسال اردیبهشت رفتم پیش یه ماما گفتم برام سونو بنویس ...

سلام عزیزم ببخشید من جواب میدم عفونت و نمیدونم ولی تشخیص اندومتریوز کار هر سونوگراف یا هر دکتری نیست برای منم تا قبل از لاپراسکوپی کسی تشخیص نداده بود به نظرم اگه تهرانی ی سر برو کلینیک اندومتریوز ابن سینا...

خدا جونم شکرت...
سلام خانوما... من تازه مرکز ناباروری ساری میرم...دوجلسه اول رو همسرم آزمایش داد و همون جلسه دوم جوا ...

عزیزم در کل شرایط همسرت برا میکرو خوله....

انشاءالله خیلی زود جواب میگیرین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانمها من فردا صبح انتقال جنین 4 روزه دارم دکترم گفته یه روز زودتر از فریز در بیارن تا 4 روزه ب ...

خوب سه روزه رو باید زودتر در بیارن که رشد کنه و بشه ۴ روزه....

کجای کارشون غیر عادیه؟

متوجه نشدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام اناجون ،،،،اگه یادتون باشه گفتم که دو سه ماه پیش هیستروسکوپی کردم بعدشم سونو هیسترو انجام دادم ...

عزیزم من تجربه پولیپ ندارم ولی فکر کنم بستگی به جاش داره....

اگه مانع لانع گزینی نشه فکر کنم مجبور به عمل نیستی....

اصولا باید دکترت تشخیص بده ضرورت داره عمل یا نه؟

سلام عزیزم ببخشید من جواب میدم عفونت و نمیدونم ولی تشخیص اندومتریوز کار هر سونوگراف یا هر دکتری نیست ...

از پادمهر وقت گرفتم ب نظرت با معاينه آندوي مربوط به تخمدان رو ميتونه تشخيص بده؟؟؟

@تورک_آنا

...
کسی نیست شرایطی مثل من داشته باشه و نتیجه مثبت گرفته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ &nbs ...

عزیزم من سوالتو یادم نیست ولی یادمه جوابتو دادم.....