2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اناجون ،،،،اگه یادتون باشه گفتم که دو سه ماه پیش هیستروسکوپی کردم بعدشم سونو هیسترو انجام دادم ...

من هم پلیپ دارم هم فیبروم...5شنبه هم انتقال دارم...دکتر حرفی از برداشتنشون نزده😒گفت اینا مانع بارداری نیست...توکل بر خدا

سلام اناجون ،،،،اگه یادتون باشه گفتم که دو سه ماه پیش هیستروسکوپی کردم بعدشم سونو هیسترو انجام دادم ...

من پوليپ داشتم

علامتش هم لكه بيني بود

روز به روز هم بيشتر ميشد

اشما لكه بيني داري؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
من هم پلیپ دارم هم فیبروم...5شنبه هم انتقال دارم...دکتر حرفی از برداشتنشون نزده😒گفت اینا مانع باردا ...

عزیزم انشالله که نتیجه بگیری منم الان دارم از پیش دکترم میام نگفت باید عمل کنی گفتداروهاتو بخور فعلا بیا حالا چهارشنبه صحبت میکنیم،،،بنظرتون اگه گفت عمل کن برم انجام بدم یا نه؟؟؟اندازه پولیپتو میدونی؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من پوليپ داشتم علامتش هم لكه بيني بود روز به روز هم بيشتر ميشد اشما لكه بيني داري؟

اره لکه بینیوخونریزی کم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من پوليپ داشتم علامتش هم لكه بيني بود روز به روز هم بيشتر ميشد اشما لكه بيني داري؟

عمل کردی؟؟؟انتقال دادید؟؟؟

عمل کردی؟؟؟انتقال دادید؟؟؟

من بهمن پارسال تخمك كشي شدم

تا همين ماه ،هربار بخاطر لكه بيني انتقالم كنسل ميشد

تو برج ٤ هيستروسكوپي شدم، پوليپ برداشتن

ولي بعد دوماه كه رفتم تو سيكل انتقال، بازم لكه بيني داشتم

ديگه دو ماهي بيخيالش شده بودم

تا اين ماه خواستم برم مسافرت،رفتم دكتر  كه دارو بده كه سفرم با لكه بيني خراب نشه ، دكتر گفت بيا انتقال

اينقدر يهويي پيش رفت كه الان روز ١٢ انتقالم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
سلام عزیزم ان شاء الله خدا دلت رو جایی دگه شاد شاد کنه غمت رو فراموش کنی . عزیزم منم دست کمی از شما ...

عزیزم روزی که برا بار ششم مثل شما منفی شدم امیدم مثل امروز نبود میگفتم میرم دنبالش باز ولی امروز بعد 15بار دیگه توانی برام نمونده.این توان رو نه روحی نه جسمی در خودم نمیبینم که برای بار شونزدهم ریسک کنم فکر میکنی کسی که 15بار انتقال داده همینجوری بیخیال نشسته به امید معجزه و تموم زیر و روی مشکلاتشو در نیاورده یا درمان نکرده؟نمیشه دیگه نمیشه.خسته تر از اونی هستم که بخوام درد بکشم دیگه از دیروز دیگه توانی برا زندگی کردنم ندارم بسه اینهمه زجر .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من بهمن پارسال تخمك كشي شدم تا همين ماه ،هربار بخاطر لكه بيني انتقالم كنسل ميشد تو برج ٤  ...

انشالله که مثبت بشی عزیزم،،،،یعنی توسونو نشون نداد بعداز عمل که دوباره پولیپ داری یانه؟؟؟منم چهارپنج بار ه سیکلم قطع  کردن بخاطراین پولیپ لعنتی

بچه ها من چند وقته سینه هام همش درد دارن.دو تا قرص کابرگولین داشتم که تو دو هفته نصف کردم و هفته ای ...

نیوا جان کابرگولین نخور چون اصلا پرپلاکتینو تنظیم نمیکنه من نزدیک یک سال خوردم ولی اصلا انگار نه انگار،ولی یه نسخه رفتم پیشه دکتر حاتمی داستینیکس واسم نوشت الحمدالله خوب شدم