بچه ها ميتونم يه درد دل كنم؟؟؟؟
من يه مسئله اي دارم كه روم نشده به هيچ كس بگم ولي واقعا اينجا خيلي احساس راحتي ميكنم دوس دارم هر درد دلي دارم اينجا بگم تا حل بشه برام چون واقعا حل ميشه، برا اينكه دوستان اينجا درد اشنا هستين و لازم به توضيح اضافي نيس آدم اولشو ميگه بقيه شو همه درك ميكنن، تازه آدم سرزنش هم نمشه چون همه با تمام وجود كم و بيش لمس كردن
حالا مرض من اينه كه هميشه سه چهار روز مونده به آزمايش يه جوري ميره رو مُخم كه منفيه و اين بيشتر از خود منفي اعصابمو خورد ميكنه،،، نميدونم چ جور از شر اين مدل راحت شم،،،، حتي توي اقدامات طبيعي هم دو سال اين حس رو تحمل كردم، حتي دو سال قبل كه باردار بودم سقط شد يكي از دلايل سقطش همين بود كه يقين داشتم باردار نيستم و كاراي نادرستي كردم كه بارداري ب خطر افتاد،،،، حالا ببخشيد روده درازي كردم ولي واقعا اين حالت روحي و فكري، به كمك و اصلاح نياز داره،،، فك ميكنم براي ريشه كن كردنش از مغزم بايد دلايلشو بگم،،،،
يكي از دلايل كوفتيش اينه كه دفعه قبل كه باردار بودم از قبل موعد ورم وأضحي داشت بدنم، حالا گير ميدم به خودم و وري كه نميبينم ديگه اون فكر منفي مياد تو ذهنم
دليل ديگه اينه كه يكي بهم گفته اگه باردار باشي بايد دهانه واژن با يه ماده سفيد بسته شده باشه😡وگرنه باردار نيس طرف،،، و اينكه بايد ضربان بالا رفته باشه وگرنه نيس😡 و يا بايد درد پريودي داشته باشم و خلاصه يه سري فرضيات اين مدلي رفته تو مُخم
يكي ديگه از دلايلش اينه كه فك ميكنم اگه از قبل فك كنم منفيه اگه منفي باشه ضربه ي روحي كمتري وارد ميشه، كه البته قطعا فكر مزخرفيه
بچه ها خواهش ميكنم دعوام نكنين و منو ببخشيد كه زياد حرف زدم،، واقعيت اينه كه اين حس منفي پنج روز قبل موعد منو خيي آزار ميده و آزار روحيش يه طرف حتي كار دستم ميده، چون بيخيال ميشم و مراقبت نميكنم