2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
نه عزیزم بلاست نبوده  من ۲۲ پانکچر کردم ۲۵ انتقال دادم سه روزه بود گفتن از ۸ به ۱۶ هست گریدشم ...

پس بيبي رو بيخيال مستقيم برو ازمايش

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
از روز انتقال باید 14روز بگذره بعد ازمایش بدی

واای ثمین میشه همون نهم که خودشون گفتن 

الان من چرا بی بی چک زدم دارم همینجوری گریه میکنم شوهرمم سردرد گرفت قرص خورد بخوابه داغون شد😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واای ثمین میشه همون نهم که خودشون گفتن  الان من چرا بی بی چک زدم دارم همینجوری گریه میکنم شوهر ...

اصلا بیبی چک زدن کار خوبی نیست اه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
جدی ؟ یعنی این حساب نیست ؟  همون نهم برم بتا ؟

اره چون روز جنين هات كمه با ازمايش معلوم ميشه 

خدايي نكرده اين دفعه نشد نگران نباش ولي حتمن حتمن بگو دفعه بعدي برات بلاست بزارن حتمن

خواهرم ناراحت اینم دکتر قبلی یه ازمایش نگرفت .... این سر  همشو انجام دادیم یکم ایمنیم درگیر بو ...

خداشاهده من هردوبار که پرد خوردم +شدم اصلا نگران نباش مشکلت پیدا شده اینبار همه چی مهیاست برا مادر شدن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره چون روز جنين هات كمه با ازمايش معلوم ميشه  خدايي نكرده اين دفعه نشد نگران نباش ولي حتمن حت ...

به نظرت بلاست چقدر احتمال موفقیت رو میبره بالا؟من اولین باره بلاست گذاشتم و خراش اندومتر دادم

سلام کسی میدون علت سپتوم تو رحم چی من سال ۹۴ هیسترو کردم با دکتر عارفی نگفت هیسترو داری الان شیراز هیسترو کردم گفت سپتوم داری میشه اون موقع نداشتم الان گرفتم و اینکه چقدر بعد از برداشتن سپتوم میشه اناقال داد و اثر خراش تو هیسترو چقدر میمونه؟

به نظرت بلاست چقدر احتمال موفقیت رو میبره بالا؟من اولین باره بلاست گذاشتم و خراش اندومتر دادم

Oخيلي خيلي بالاي ٤٠ درصد

اگه خودت مشكلي نداشته باشي با خراش و بلاست حله 

خواهش می کنم. عزیزم من فکر کنم اسفند ۹۳ متوجه مشکل تیروییدم شدم. الان هم میزان tsh ام وابسته به دارو ...

ممنون از راهنماییت مینوشی جان😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏