2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام خانما , من چند روزه شروع کردم آمپول زدن برا ivf , میتونم از الان یه سری غذاها رو بخورم که هایپر ...

عزيزم گوشت و مرغ و ماهي و بيشتر از همه روزي سه تا سفيده تخم مرغ، حواست باشه سفيده فقط، زرده كلسترولتو افزايش ميده، فوقش دور روز يه بار يكي رو با زرده ميتوني بخوري،،، و مايعات فراااااووووون،، آب خيلي زياد

انشالله ب سلامتي💐

...
عزيزم گوشت و مرغ و ماهي و بيشتر از همه روزي سه تا سفيده تخم مرغ، حواست باشه سفيده فقط، زرده كلسترولت ...

ممنونم از راهنماییت ,منم این دو روزه سفیده تخم مرغ میخورم , پس زرده نمیخورم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما الان کدوم دکتر کارتو انجام داد کیشه از تجربیاتت یکم بهم بگی

من اولین بارمهiuiکردم بعد۴سال یه دکترتوشهرستان واسم انجام داد.اگه منفی بشه هنوز نمیدونم کجا برم برم ارومیه تهران یزد قم .درکنارمشکل خودم مشکل دیگم اینه که واسه درمان باید کلی راه روبیام وبرم‌خودم یکی ازشهرستانهای کردستانم واینجا هم دکتردرست حسابی نداره نه شهرمون نه مرکزاستان

خواهر جان بی بی همیشه درست نیست...فقط آزمایش درسته...اصلا نگران نشو...تا ازمایش روز 14 رو ندادی نمیت ...

مرسی عزیزم 💗💗💗

نهم برم ببینم چی میشه 

انشالله همه بچه ها به مراد دلشون برسن مخصوصا اونا که با من انتقال دادن و باید به زودی آزمایش بدن و الخصوص ثمین جان پاداش این همه صبرو استقامتشو شنبه بگیره انشالله 

سلام آنا جون شما که تا آخر بارداریتون انوکسان داشتید همه رو دور ناف زدید  ؟ من 30 تا زدم تقریبا ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، خانمي من هم توي بارداري قبلم تا آخر بارداري انوكسان داشتم و از وقتي شكمم بزرگ شد ديگه ميترسيدم داخل شكمم بزنم و توي رون پاهام تزريق ميكردم .

سلام به همه دوستان عزيزم ، خانمي من هم توي بارداري قبلم تا آخر بارداري انوكسان داشتم و از وقتي شكمم ...

توی بازو هم میشه تزریق کرد دیگه نه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
توی بازو هم میشه تزریق کرد دیگه نه؟

ثمين جون، در حال حاضر تنها انگيزه من واسه اومدن به اين تاپيك تنها و تنها ديدن تيكر بارداري توست خواهري، خوش خبر بياي.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام بچه ها خوبین؟یه سوال دارم.خب میدونین که من بعد پانکچر قرار بود انتقال بدم که دکتر سونو کرد گفت یکم مایع ازاد میبینم توی رحمت.انتقال ندم بهتره.پریود اولم که گذشت،ماه بعد انتقال دارم به امید خدا.حالا سوالم اینه،اون مایع ازاد تخمکایی بوده که نکشیدن؟!و اینکه صد در صد با پریود از بین میره؟اخه دکتر نگفت سونو برو یا چیزی.گفت برو پریود دوم از روز دوم سه تا استرادیول بخور،۱۴‌ سیکلت بیا اینجا.حالا بنظرتون الان رحمم تمیز شده با یه پریود یا برم سونو؟اصلا اگه اون مایع ازاد هنوز توی رحمم باشه چجوری از بین میره؟باز شب شد و سوالای من شروع شد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها خوبین؟یه سوال دارم.خب میدونین که من بعد پانکچر قرار بود انتقال بدم که دکتر سونو کرد گفت ...

قبل از انتقالت دوباره سونو میشی اگه مشکلی داشته باشی دکترت بهت میگه! من چی بگم که بدون هیچ مشکلی دو ماهه انتقالم عقب افتاده اونم بخاطر بی نظمی و بی برنامگی مرکز ناباروری.من بوشهرم یک مرکز ناباروری هم بیشتر نداره بعد از پانکچر جنینامو فریز کردن گفتن جنین شناس مرکز داره عوض میشه و ...از این چرت و پرتا

قبل از انتقالت دوباره سونو میشی اگه مشکلی داشته باشی دکترت بهت میگه! من چی بگم که بدون هیچ مشکلی دو ...

هوف خیلی سختهههه.نمیفهمن که ماها چقد انتظار برامون عذاب اوره.درسته چندین سال تحمل کردیم اما انگار‌ وقتی پا گذاشتی توی این مسیر بدجور‌ دوست داری زود بگذره و کم تحمل میشی.ان شاالله شما هم به زودی انتقال میدی.درکت‌میکنم.منم یهو دکتر گفت انتقالت افتاده‌واسه دوماه بعد واقعا بغض کردم.اما بعدش گفتم حتما حکمتی داره.شما هم به فال نیک بگیر گلم.توی این مدت سعی کن ورزش،تغذیه ی درست،ارامش،هرچیزی لازمه رو انجام بدی و آماده تر بری به پیشواز نی نیات

اخه من دارم از راه خیلی دور میرم برای انتقال بخاطر همین میخوام قبلش مطمئن باشم‌که رحمم آماده س.اصلا نمیتونم تصور کنم برم و خدای نکرده مشکلی باشه.واسه همین گفتم بپرسم ببینم بچه هایی که اینجا تجربه دارن چی میگن.احتمالا قبل رفتنم یه سری همینجا میرم سونو

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم