یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس، مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍 من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قرار نیست کاری بکنی نوار به ظاهر بهداشتی خودش منبع عفونته
آبی که موقع پریودی به بدن میرسه باعث عفونت و کیست و ... میشه
تغذیه اشتباه باعث سردی رحم میشه و عفونت و خارش و ...
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس، مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍 من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊
جای میری هرجا که باشه اب بگیر بشور بعد دستشویی کن خودتو حتما خشک کن واژن و رحم مثل جارو برقی عمل میکنه مکش داره ب خودش یجورایی باکتری و کثیفیا رو . جایی ک تیرک میریزی و وایتکس مثلا شستن دستشویی شلوار زخیم پات باشه من یبار میشستم حموم دستشویی یکیه چیزی تنم نبود دقیقا از بخار تیرک و وایتکس سوزش و خارش گرفتم چن شب . درسته تو رعایت میکنی ممکنه یه جایی محیطش آلوده باشه🌷
واینکه هیچوقت دستشوییتو نگه ندارباعث عفونت میشه و اینکه قند شکر شکلات و شیرینی رو از تغذیه کم کن بطور زیاد ویا حذف کن ک خودش منبع خیلی بیماریهاست مثل همین عفونت ها
ممنون عزیزمچشمبهداشتم کە خیلی روش حساسمفقط ممکنە از سرما اینجوری شدە باشم؟؟امروز خیلی سردم شد
آره خیلی تاثیر داره جوراب بپوش
نبات و آبجوش بخور