2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
اره چون روز جنين هات كمه با ازمايش معلوم ميشه  خدايي نكرده اين دفعه نشد نگران نباش ولي حتمن حت ...

من دیگه فولی ندارم گلم 

دخیره ام 0/01 هست یه دونه فولی بودکه همونم جنین شد  بهشونم گفتم بزاریم بلاست بشه گفتن ریسکه اگه از بین رفت چی؟  الان خوبه ۸ با ۱۶ هست گریدشم A هست نمیشه دست نگه داشت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم یعنی طول می کشه بیاد زیر 2 چون میخواستم اینماه برم واسه میکرو؟

والا مال من که اول بارداریم شد ۵/۵ دو هفته ای با بالا بردن دز داروم به یک دهمم رسید....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بستگی به دز دارو وتشخیص پزشکت داره عزیزم  ولی یه سری چیزارو رعایت کنی زودتر نتیجه میگیری مثلا ا ...

سویا، بادوم زمینی، خانواده کلم و کلا شیرینی و قند مصنوعی.....

اینا ممنوعن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
Oخيلي خيلي بالاي ٤٠ درصد اگه خودت مشكلي نداشته باشي با خراش و بلاست حله 

مشکل ؟تا دلت بخواد ایمنی و انعقادی مشکل دارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مطمينم مثبته ١٪؜ هم شك ندارم🙏🏼🌸💕

خداکنه هاانا .اینقدر با قطعیت میگی منم ناخداگاه میگم مثبته حتما

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چرا ثمین جان میکرو رو قبول نمیکردی  میکرو که خیلی بهتره

خیلی درد کشیدم توی این راه/یکبار میکرو انجام دادی بیبی زدی منفی شد نشستی داری گریه میکنی درسته؟من این بار 15بود ببین چقدر گریه کردم 

خیلی درد کشیدم توی این راه/یکبار میکرو انجام دادی بیبی زدی منفی شد نشستی داری گریه میکنی درسته؟من ای ...

راست میگی 

ولی من اگه فولی داشتم تا بچه داربشم  انجام میدم 

گریه من مال اینه که دیگه فولی ندارم‌

بچه ها يه چى بهتون مى گم از بچه هاى همين تاپيك شنيدم و انجام دادم شماها هم انجام بدين خيلى بهش اعتقاد دارم 

٩٠٪؜ مواقع نذر كردم حاجتمو ازش گرفتم شماها هم ازش بخواين الهى كه حاجت تك تكتون رو بده و دلاتون به آرامش برسه

نذرتون براى نرجس خاتون مادر امان زمان باشه كه وقتى حاجتتونو گرفتين ١٠٥ صلوات والجعل الفرجهم براش بفرستين

الهى كه تك تكتون حاجت قلبيتونو بگيرين🙏🏼🙏🏼💕

راست میگی  ولی من اگه فولی داشتم تا بچه داربشم  انجام میدم  گریه من مال اینه که دیگ ...

خدا رو که داری.تا آخرین نفس امید داشته باش معجزه برا افراد خاصی نیست که.خدا بخواد میشه کافیه خدا اراده کنه و بخواد زیر برگه ی ازمایشت ی امضا بزنه همین

والا مال من که اول بارداریم شد ۵/۵ دو هفته ای با بالا بردن دز داروم به یک دهمم رسید....

خدا بچه هاتون براتون حفظ کنه خداروشکر یجورایی خیالمو راحت کردین

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏