2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ببین گریدشو چند زده؟

چیزی نزده در مورد گرید

به تفکیک روزها تعداد سلول نوشته

مثلا روز دوم رو نوشته

۴(۴cell)

3(2,2-4 cell)

و روز سوم رو نوشته

۷(۴-۸، ۸ ،۸-۱۶ cell)

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من دیگه غلط بکنم مطب اون بی وجدان پول پرست برم.... ایشون دکتر نیست عزت نفس ندارن  دکتری که دا ...

عزیزم...خداخودش کمکمون کنه ازدست این دکترواون دکترنجات پیدا کنیم‌.به من هم معرفی کردن به خاطر پولکی بودن اصلا نرفتم. معصومه حاج شفیعیها رومیشناسی توبیمارستان مطهری بخش نازایی کوثر؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس یعنی ۱۳هم مشخصه من روز ۱۲ رفتم

من فکر میکنم زود رفتی حالا دوستان بیشتر میدونن 

امان از این چشم انتظاری بخدا قسم که شکسته شدیم من یه دونه چروک نداشتم یه دونه موی سفید نداشتم ولی.....

خیلی کارای عالی ای انجام دادی، بهترین برنامه ریزی رو کردی، منم طبق برنامه تو پیش میرم🙂🙂 راستی آمپو ...

فك ميكنم بايد بيشتر احتياط ميكردم، نه همسرم بلد نيس متاسفانه، ولي خب خدا رو هزار بار شكر دو سه تا در بعد از خونه مون يه خانومي هس كاري تزريقات و پانسمان انجام ميده، سه چهار دقيقه رفت و برگشتم طول ميكشه و به لطف خدا مسيرم پله نداره، آمپولم پروژسترون ٥٠ خوشبختانه يه روز درميونه، هر روز مجبور نيستم برم برا تزريق،  هر دوازده ساعت شياف ٤٠٠،، اسپرين و انوكسا هم هست كه انوكسا رو همسرم بلده بزنه سوراخ سوراخ شدم، هرچي خدا بخواد، روز ١٢ انتقال آز نوشته برام دعا كنين دوستاي خوبم، كي انتقال داري شما؟

...
چیزی نزده در مورد گرید به تفکیک روزها تعداد سلول نوشته مثلا روز دوم رو نوشته ۴(۴cell) 3(2,2-4 ce ...

جنین سه روزه ۸ سلوله 

بعددمولار میشه ۱۶ روزه 

بلاسوسیت هم ۱۰۰ سلوله من با کلی سوال اینارو ازشون فهمیدم 

جنین سه روزه ۸ سلوله  بعددمولار میشه ۱۶ روزه  بلاسوسیت هم ۱۰۰ سلوله من با کلی سوال اینار ...

خب الان یعنی چی درناز جان؟

یعنی بعصیاشون رشد نکردن؟

خانوما میشه راهنماییم کنید جواب آزمایش تیروئیدم با توجه به رنج آزمایشگاه که نرمالش 0.3 تا 5.5 جواب آ ...

عزیزم مال منم اولش اینجور بود دقیقا. برای بارداری میگن زیر ۲/۵ باید باشه. و کم کار حساب میکنن این مقدار رو

عزیزم...خداخودش کمکمون کنه ازدست این دکترواون دکترنجات پیدا کنیم‌.به من هم معرفی کردن به خاطر پولکی ...

نه عزیزم من ارومیه ا  نیستم ولی انتقالمو میام اونجا نان بخش انجام بده

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
من فکر میکنم زود رفتی حالا دوستان بیشتر میدونن  امان از این چشم انتظاری بخدا قسم که شکسته شدیم ...

من نمیخوام به خودم دوباره امید برم چون این ۷سال یک لحظه هم نشده ناامید بشم ولی هیچ در نمید ازش دیگه خسته شدم بشینم فک کنم ایا باردارم یا نه دیگه بخدا مغزم دیگه  نمیکشه

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

واقعا خدا از دکترای پول پرست نگذره

بمن اقصی و نصر گفتن باتوجه سنت اهدایی بگیر وقتتو تلف نکن!

دستیار اقصی واسه من هیچ ازمایشی ننوشت فقط بهم شماره واسطه تخمک رو داد!!

به نصر گفتم من ذخیرم ۲ هست و اهدایی در مورد من معنی نداره گفت تو  سن شما هرچند تا تخمک در پانکچر بدین همش پوچه!

ولی چوبساز بمن گفت که سن فقط یک عدده چون فاکتوهای هورمونیت و ذخیرت خوبن سه بار پانکچر میکنیم توکل بخدا 

خداروشکر پانکچر اول ۷ تا تخمک دادم و هر ۷ تاش جنین شد

نمیدونم وزارت بهداشت چرا با این کاسبا برخورد نمیکنه

دوست خوبم من بر اساس تجربیاتی که دیدم و شنیدم بهت میگم که نشستن، بیرون رفتن و دور زدن و خیلی کارای د ...

ممنونم دوست خوبم، ميدوني خيلي بيخيال و اروم بودم، ديشب يهو اتوماتيك وار يه موجي اومد تو مُخم كه اومدم اينجا و سريع از دوستان راهنمايي گرفتم، الحمدلله موجه رفت ولي ميدونم بهتر بود يكي دوتا كارو نميكردم، يكيش مثل باز كردن در آسانسور كه سنگينه و احتياج ب كشيدن داره و همينطور درب حياط و چن تا كار ديگه، ولي خب خيالم راحته كه خدا حافظه و ب همه كمك ميكنن قطعاً،، الحمدلله الان آرومم و سعي ميكنم هيچ فكر منفي نداشته باشم، اون فكره ديشب يهو اومد و يهو رفت، اسمشو ميزارم سندرم روز هفت انتقال😂😂😅 آدم يهو برميگرده چن روز قبلشو مرور كنه قاطي ميكنه😅 هرچي خداجون خواسته الان اتفاق افتاده و استرس و اضطراب هيچ تاثير مثبتي رو اون خواسته ي الهي نداره،، التماس دعا دارم،،، اينم بگم كه يه سندرمي هم هس به اسم مرور علائم😂😂😂لامصب ناخودآگاه مياد گاهي،، كه البته نقضش اينه كه با اينهمه دارو پارو، علامت كجا بود كي بود چي بود اصلا

...
خب الان یعنی چی درناز جان؟ یعنی بعصیاشون رشد نکردن؟

راستش من از این سر در نیاوزدم 

چند تا فولی داشتی ؟

الان مثلا اون عدد بیرون پرانتز روزشه مثلا ۳ یعنی سه روز و اون عددهای دلخل پرانتز چی؟

مثلا مال من گفت که سه روزه هست پرسیدم یعنی چنده گفت ۸ به ۱۶ 

من نمیخوام به خودم دوباره امید برم چون این ۷سال یک لحظه هم نشده ناامید بشم ولی هیچ در نمید ازش دیگه ...

الهی بگردم 

واقعا درکت میکنم 

من یه بار انجام دادم دارم میمیرم داغون به معنای واقعی شدیم هم من هم همسرم 

مشکل شما چی بوده که ای وی اف کردی ؟