2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
راستی اینم بگم یبار بارداری طبیعی داشتم بعد مثبت شدن سقط شد و یبار سال قبل با انتقال فرش هفته ۵ سقط ...

دقیقا مثل من...دفعه آخر انتقالم ک هم خراش داده بودم هم سرم داشتم و هم آمپول ویتامین دی داشتم و جنینام بلاست بودن شکر خدا مثبت شدم....دلم برات خیلی روشنه ایشالا ک این دفعه مامانی

آنا جون ودوست جونیا سوال دارم

آمپول کارما اچ ام جی دکترم گفت زیرجلدی توی بازو تزریق کنم حالا ۹۰ درجه بزنم یا ۴۵ درجه ؟؟؟؟بعد اون قسمته پشت بازو بزنم که نرمتره ؟؟؟؟؟

۶ تا اچ ام جی قبلیم عضلانی بود به نظرتون اینم عضلانی بزنم یا همون زیر جلدی که دکتر گفت؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من شبا بي اختيار يكي دو بار كش ميام حالا خيلي ناراحتم كه نكنه نينيام كنده شن زبونم ...

عزیزم اولا کش اومدن با بالا بردن دست زمین تا آسمون فرق داره.....

بالا بردن دست یه فشار خارجیه یعنی اینکه میتونی انجامش ندی مثل بلند کردن وزنه و.....

یعنی یه بار و فشار از بیرونه و ارادیه.....

اما کش اومدن رفلکس درونی بدنته و دست خودت نیست مثل سرفه و عطسه و سکسکه و.....

اینا در حد توان بدنه چون خود بدن توش سهیمه....

پس نشینی فکرای غیر + بکنی مادر من.....

از لحظاتت لذت ببر و فقط انرژی + رو صدا کن عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسي آنا جون جواب دادي🙏🏻 من هيچ اطلاعاتي راجع به اين بيماري ندارم خيلي نگرانم  پس چسبن ...

عزیزم من نمیدونم چسبندگی میتونه بخاطر چیز دیگه ای هم باشه یا نه....

اما محتملا بتونه علت دیگه ای هم داشته باشه ولی اگه باشه من اطلاع ندارم.....

تو شرح عمل یادم نیست برا من تاکید داشتن یا نه ولی فکر نکنم تو شرح عمل بنویسه چون یادمه برا من بعد عمل لاپرا بافت برداشته شده رو برا پاتالوژی فرستادن و دکتر بهم گفته بود با جواب پاتالوژی برم برا ویزیت مجدد و یادمه گفت بله پاتالوژی هم تایید کرده که آندومتریوز بوده....

منظورم اینه شاید نظر قطعی با جواب پاتالوژی معلوم میشه شما نمونه نداشتین برا پاتالوژی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون من حتي درد پريودي هم ندارم روز هفت انتقال بلاست، دفعه قبل كه باردار بودم يك شب نيم ساعتي ...

عزیزم نه من هیچ دردی نداشتم فقط هفته اول انواع دردارو داشتم که اونام برا داروها بودن....مثل درد استخوان، دلدرد، درد تخمدان، کمر درد و.....

آنا جون همسر من آزو هست. هر چی تو آزمایشها می گردم چیزی با عنوان dfa نمی بینم

عزیزم فکر نکنم براش دی اف آی بنویسه چون دی اف آی از نمونه اسپرمه.....

اون سری فکر کنم لاله یا یکی دیگه از دوستان توضیح داد چون نمونه با بیوپسی گرفته میشه و بعد اینکه اسپرنا از نظر دی اف آی بررسی شدن دیگه قابل استفاده نیستن پس نمیصرفه برا دی اف آی بیوپسی انجام بگیره...

زنگ زدم گفتن شیافاتو استفاده کن ، شنبه بیا سونو  خیلی ترسیدم

نترس استراحت مطلق داشته باش و فقط برا دستشویی بلند شو چیری نمیشه....

رفع میشه.....

خیلی از مامانا خونریزی داشتن.....

سلام آناجون،من الان ۱۹سیکل پریودیمه و دکترمم ک قبلش رفتم چیزی درمورد خراش بهم نگفت الانم ک زنگ میزنم ...

عزیزم والا من سری اول ابن سینا رفتم که هیچی نمیدونستم و هر کاری گلتن کردم....

بعدشم دیگه مطب دکتر رفتم و شکر خدا میشه گفت بعد یه منفی خودش تقریبا همه کارو برام انجام داد.....

دقیقا مثل من...دفعه آخر انتقالم ک هم خراش داده بودم هم سرم داشتم و هم آمپول ویتامین دی داشتم و جنینا ...

بهار جون خیلی بهم انرژی دادی با وجود یه فرشته تو دلت انژی مثبت چند برابر شد😘 😘😘 ،🙏🙏🙏

با دست چطوری تشخیص داد؟از روی شکم؟سونوگرافی سعادت؟چرا همونجا تو ابن سینا نرفتی سونو من تیر ماه سونو ...

عزیزم برا من با دست تشخیص داد ولی معاینش خیلی دردناک بودن نفسم بند اومد از شدت درد ولی میارزید....

ببخشیدا من درد وحشتناکی تو م ق ع د حس کردم.....

به من گفت ندولهای کف لگنتو یا همچین چیزی حس میکنم یعنی قطعا گفت لگنت درگیره ولی بعد عمل معلوم میشه جای دیگه هم درگیره یا نه....

بعد عمل گفتن شانس آوردی چند سانت هم پیشرفت کرده بود روده هاتم درگیر میشدن.....

راستی اینم بگم یبار بارداری طبیعی داشتم بعد مثبت شدن سقط شد و یبار سال قبل با انتقال فرش هفته ۵ سقط ...

پس سقطات قبل تشکیل قلب بودن، پس معلومه مشکل ایمنی میتونه باعث سقط قبل تشکیل قلبم بشه....

بهار جون خیلی بهم انرژی دادی با وجود یه فرشته تو دلت انژی مثبت چند برابر شد😘 😘😘 ،🙏🙏🙏

قربونت ارمغان جون 

ب خدا آرزوی قلبیه من اینه ک همتون مادر بشین ایشالا🙏

با مادر شدن تک تک بچه ها خداروشکر میکنم الانم منتظرم شنبه بشه و ثمین جون خبر خوش بهمون بده 🙏بعد شما بعد یکی یکی تمام دوستان

آنا جون ودوست جونیا سوال دارم آمپول کارما اچ ام جی دکترم گفت زیرجلدی توی بازو تزریق کنم حالا ۹۰ درج ...

دکتر هر جور گفته اون مدلی بزن...

اگه تپله نود اگه لاغره ۴۵ بزن....