2777
2789
عنوان

شماهم مثل خواهر منیین

1 بازدید | 23 پست

بگید چیکار کنم خواهرا😞

با یکی عقد کردم دوساله ‌... تازه فهمیدم رفتارهاش چقدر متفاوتند و نتناقضه ؛ یه شرایطی پیش اومده که نمیدونم واقعا آدم درستیه و بلد نیست یه چیزایی رو ؛ یا نه آدم زرنگ و آب زیر کاهی هست .

بگید چه ذکری بگم چه نمازی بخونم خدا راه نشونم بده بهم بگه این آدم درسته یا نه 😞😭دلم گرفته دیگه از این زندگی 

هی میام جدا شم میگم نکنه من اشتباه کنم میام بمونم با بعضی چیزا گیجم می‌کنه ...

توروخدا بگید چه ذکری بخونم نشونه بیاد برام

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

ذکر بگو خب 🥲

انشاالله خدا اونی که صلاحتونه قسمتتون کنه

الهی هیچوقت روی غم نبینی

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذکر بگو خب 🥲انشاالله خدا اونی که صلاحتونه قسمتتون کنهالهی هیچوقت روی غم نبینی

مرسی عزیزم ممنونم 

چه ذکری 😞به شدت سردرگمم ؛ یه روز میبنیپم همه چی خوبه قانع میشم روز دیگه میبینم وضع خیلی بده و نمیشه زندگی کرد 

من مودی نیستم ها ؛ انگار گیجم میکنخ

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مشاوره برید عزیز من 

ذکر که همسرتو ادم نمیکنه 

برید مشاوره تکلیفتونو مشخص کنید اگر به دردت نمیخوره زودتر از زندگیت کنارش بذار 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خوبی ها و بدی هاش رو بسنج ببین اگر نمیتونی با بدی هاش کنار بیای جدا شو

اگر واضح بود که تاپیک نمی‌زدم 

این آدم خوب و بدش مشخص نیست .

نمیشه فهمید بعضی کاراش رو از روی زرنگ بازی هست یا واقعا خوبه 

مشاوره برید عزیز من ذکر که همسرتو ادم نمیکنه برید مشاوره تکلیفتونو مشخص کنید اگر به دردت نمیخوره زود ...

مشاوره رفتیم .... مشاوره که متوجه نمیشه همسرم داره نقش بازی می‌کنه 

امشب با پدرم صحبت کردم بالاخره ؛ میگه باید سر ازکارش در بیارم 

یه طوری هست رفتارش آدم نه می‌تونه بگه خوبه نه بده

مرسی عزیزم ممنونم چه ذکری 😞به شدت سردرگمم ؛ یه روز میبنیپم همه چی خوبه قانع میشم روز دیگه میبینم وض ...

سبحان الله بگو

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

مرسی عزیزم ممنونم چه ذکری 😞به شدت سردرگمم ؛ یه روز میبنیپم همه چی خوبه قانع میشم روز دیگه میبینم وض ...

نمیشه باهاش حرف بزنی حل کنی؟

نمیشه باهاش حرف بزنی حل کنی؟

عزیزم می‌دونی مشکل چیه ؟ مشکل اینه نمیشه فهمید داره نقش بازی می‌کنه یا نه 

پس حداقل تا زمانی که به شناخت نرسیدی عروسی نگیر، بچه دار نشو که یه عمر پاگیرت می کنه

دوساله وضعیت همینه .... امشب دیگه با پدرم صحبت کردم سپردم بهش گفتم پیگیری کن من دیگه عقلم قد نمی‌ده .

ولی خب میترسم نکنه پدرم هم اشتباه کنه و آدم درستی باشه آهش بمونه به گردمم

اگه حس میکنین حرکاتش متناقضه و مشخص نیست راسته یا دروغ بنظرم بهتره رفتارای قبل با حال حاضرو مقایسه ک ...

قبلا خیلی خوب بود عزیزم الان یکی دیگه شده 

قبلا یه آدم منظم بود برای ریز به ریز هزینه هاش برنامه داشت 

الان ما دوساله نتونستیم یه پس انداز کنیم حتی دوهزار تومن 

مدام بدهی  داره اینقدر بدهی پاس کرده شبیه پیر مردا شده