2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزم من پنج روز بعد از انتقال رفتم سر کار از هفت صبح تا پنج عصر سرکار بودم روزی چهار بار 12 پله بال ...

گلم نتیجه گرفتین شما؟بارداری؟

منم مجبورم از روزهفت هشت باید برمسر کار.شما چطور میرفتین لطفا از تجربیاتتون بگین.چقد مسیر بود محل کار چقد رئ صندل بودینو...

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ياس بانو نگو كه خيلي دچار عذاب وجدان شدم😭 سه روز كاااامل درازكش بودم فقط براي دستشويي و غذا مينشست ...

عزیزم  من یادمه توهمین تاپیک یه مامان داشتیم که یه بچه کوچیک داشت که مجبوربود ازاون نگه داری کنه،علاوه براون شاغلم بود،یعنی تواین دوهفته سرکارم میرفت و۳قلو باردارشد،پس انقدر خودتو عذاب نده.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

سلامممم دوستان خوبم ، امیدوارم همه شاد و پرانرژی باشید ، از رویا جون چخبر ؟ چند روز پیامی ازش ندیدم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ممنون از پاسخت، ميتونم سوال كنم استراحتت در چ حدي بود؟ من گيج شدم نميدونم حتي ميتونم بيرون از خونه ب ...

دوست خوبم من بر اساس تجربیاتی که دیدم و شنیدم بهت میگم که نشستن، بیرون رفتن و دور زدن و خیلی کارای دیگه ضررش از این اضطراب و استرسی که داری خیلی خیلی کمتره!!

همینجا بارها انا جان گفتن بعد انتقال زندگی طبیعیتونو داشته باشید ولی یا سرعت ارومتر.

یا مثلا فکر کنم هانا جان بود که گفت اونجایی که هستن ملت بعد انتقال سوار دوچرخه میشن می رن

پس استرس رو از خودت دور کن چون فقط این دو هفته بعد انتقال نیست. به امید خدا ۹ ماه پیش رو داری که با این فرمون بری جلو چیزی از اعصاب و روانت نمی مونه

تو فقط در حد معقولش مراعات کن و بقیه چیزا رو بسپر به خدا

به لطف خوذش بهترین نتیجه رو می گیری

سلام عزیزای دلم...🌻🍃🍀 ممنون از همگیتون که بهم لطف کردین و دعای خیر🌸🌻 من با چهارتا جنینم اومدم ...

به سلامتی😍 الهی قدمشون مبارک باشه برات و ۹ ماه اینده رو حسابی تو دل مامان جونشون خوش بگذرونن❤️

****بچه ها من ورزش کردم حالا استرس گرفتم نکنه واسه کیسته مشکلی پیش امده باشه..شماها تجربه ای ندارین ...

منم کیست دارم ولی ورزش هم می کنم نمی دونم بده یا نه😕

اما خود دکترم وقتی سیکل انتقالم کنسل شد بهم گفت سعی کن ورزش کنی برو یوگا. البته فکر کنم بیشتر برای روحیه ام گفت

سلام دوستان بیاین بتای منفی منو تایید کنین

من روز ۱۲ هم انتقال جنین ۴ روزه هستم وازمایش دادم عدد بتا نیم بود مثل دفعه های قبل که منفی بود

دیگه داروهام قط کردم و از شنبه میخوام برم باشگاه حالا دوستام گفتن زود رفتی ازمایش دادی

اگه یکم هم گرفته بود دیگه از نیم بیشتر بود مگه نه؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
من داشتم  پروژسترون ۲۰۰ هر ۱۲ ساعت

دارم امیدوار میشم😍برای ما ۸ ساعتیه فکرکنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چقدر خوبه شیاف بدن، من همش بچه ها میگن سوزن بلند عضلانی میترسم، خیلی سخته دو هفته اونو تزریق کنن، شو ...

اره از این نظر شیاف خیلی بهتره.اما من نگران جذبشم.همش فکرمیکنم امپول جذبش بیشتره.به همه ی دوستام شیاف دادن ولی انتقال من کنسل شد.ببینم شنبه یا یکشنبه نتیجه ازمایششون چی میشه😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم