2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیزم برا من با دست تشخیص داد ولی معاینش خیلی دردناک بودن نفسم بند اومد از شدت درد ولی میارزید.... ...

استارتر جان هستی من یه سوال دارم ازت

دکتر پادمهر به من گفت قبل از عمل لاپرا ازت تخمک کشی میکنیم  بعد از لاپرا برات انتقال میدیم

نظرتون چیه

فقط خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دلم...🌻🍃🍀 ممنون از همگیتون که بهم لطف کردین و دعای خیر🌸🌻 من با چهارتا جنینم اومدم ...

خدا رو شکر منتظر آزمایش مثبتت هستیم . من از دیروز شروع کردم خوندن یس  هم برای شما و هم برای خودم نمیدونم چون شما هم دکتری  که انتخاب کردم می ری    انگار مثبت شدن شما یه انرژی  و روحیه بهم میده  برای همین برات  از امشب تا مثبت شدنت صلوات میفرستم    از خدا از ته قلبم میخوام نی نی ها محکم  به دلت  بچسبن   ببخشید صادقانه بهت ایناروگفتم  

افسون جان شما رفتی پیش تیزرو؟همون تیزرو ارومیه رومیگی دیگه؟

من دیگه غلط بکنم مطب اون بی وجدان پول پرست برم....

ایشون دکتر نیست عزت نفس ندارن 

دکتری که داخل مطبشو خودش پول سونو گرافیو بگیره پولشو خرد کنه بعد بیاد سونو کنه بهتر بود چوپان باشه نه دکتر

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
۸۰ 😩😩😩😩🤒🤒🤒

یاخداااااا.با این دی اف ای جنینم فریز کردی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام من دیروز انتقال دادم .الانم خیلی شکم درد و رانم درد داره طبیعیه؟ ناراحتم دفعه قبل نداشتم که

منم دقیقا روز دوم درد ران پا داشتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه هنوز ب اون مرحله نرسیدم اصلا بگو جنین تشکیل شده😅😩

هنوز نرفتی برای پانکچر؟خوبه پس.دارو میدن به شوهرت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
هنوز نرفتی برای پانکچر؟خوبه پس.دارو میدن به شوهرت

نه هنوز نشون دکتر هم ندادم .نمیدونم چی بچیه

یعنی با دارو خودردن پایین میاد؟؟؟

اینجا کسی بوده ک این مشکلو داشته؟

اطلاعاتم راجع ب dfii پایینه .فک میکردم تغییر نمیکنه

نه هنوز نشون دکتر هم ندادم .نمیدونم چی بچیه یعنی با دارو خودردن پایین میاد؟؟؟ اینجا کسی بوده ک این ...

تا اونجایی که من فهمیدم تحرک و کم کردن وزن کمک میکنه به پایین اومدن دی اف ای

نه هنوز نشون دکتر هم ندادم .نمیدونم چی بچیه یعنی با دارو خودردن پایین میاد؟؟؟ اینجا کسی بوده ک این ...

عزیزم نمیدونم.من شوهرم این ازمایشو نداده و همه چیو بر این مبنا گذاشتم که dfi خوبه!چون الان دیگه جنین فریز دارم.اما شنیدم بچه ها اینجا بعضیا مشکل داشتن.فکرنکنم الان با این دی اف ای میکرو کنن برات.احتمالا با دارو و یه سری رعایتا پایین بیاد.حتما برو پیش یه اوروژیست خوب.فکرکنم تحرک و رژیم غذایی و کیسه یخ هم خوب باشه.بازم بچه هایی که شوهراشون این مشکلو داشتن بهتر میتونن راهنماییت کنن.نگران نباش.ان شاالله زودتر این مشکل حل میشه و با خیال راحت میری برای میکرو

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم