2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
من امروز بتا دادم روز ۱۴  ۱۲۰۱عدد بتا بود

عزیزم مبارک باشه انشالله دوران بارداریتو بسلامتی طی کنی و نی نی نازو بغل کنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
هانا جون لطف میکنی نتیجه این گزارش بهم بگی

بتا فیبروژن( فاکتور انعقادی) یه جهش هرتیزیگوتی داره

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترم ع ا ر ف ی ،هزینه خراش 150 شد امروز 26پری بودم

تومطب خراش داد؟ دیروزدکتربودی؟ 

وای😨😨😨😨😨😨

دکتر طرازی ،خراش با هیسترو ر فقط قبول داره😭😭

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
برا منم با معاینه تشخیص دادن و تشخیصشونم کاملا درست بود و لاپراسکوپیم تاییدش کرد. در حالی که من قبل ...

آنا جون من هیستروسکوپی شدم که گفتن خوبه البته دکتر زنان هیسترو رو انجام داد نه کسی که کارش آندومتریوز باشه. قبلا به سونو رفته بودم پیشدکتر ناصری که توی کلینیک اندومتریوز ابن سینا هست و البته من رفتم مطبش توی یافت آباد که اون گفت تخمدان راستم جا بحا نمیشهو ضخامت سمت راست رحمم بیشتره. خلاصه کلینیک اندومتریوز ابن سینا هم اون موقع گفتن فعلا برو برا انتقال و... اما اخر مشخص نشد علتش چیه! اینم بگم این سری آخر از روز اول انتقالم گاه و بیگاه درد سمت تخمدان راستم داشتم. نمیدونم باز بابد پیگیر این قضیه بشم یا نه!! از طرفی از لاپاراسکوپی میترسم چون میترسم اگه هم چسبندگی اطراف رحم نداشته باشم برام ایجاد بشه. ممکنه کسی با اندومتریوز خارج از فضای رحم یعنی تو حفره شکمی ک از خارج رحم رو متاثر می کنه باردار بشه و بعد توی ماه های بعد مشکل پیش بیاد؟؟؟

عزیزم در مورد خراش اطلاعی ندارم من اصلا تو ذهنم نبود دکتر برام خراش بده یک ماهونیم قبل هیسترو خراش د ...

آفرین،شجاع خانم

بله بله😙😚🍀🍃 ان شاءالله شکمم میخاد قلمبه بشه🍃🍀

آن شاالله به سلامتی مامان میشی.ازبیمارستان و دکتربیابتعریف

سلام به همگی @تورک_آنا    

آناجون من دیشب یهو تو دستشویی یه مقدار ترشح زیاد به همراه خون تازه دیدم ، صبح هم که شیاف میخواستم بذارم اپلیکاتور یکم خونی شد البته یکم تیره تر بود خونش

تا شنبه هم دسترسی ندارم به دکتر

سلام  لطفا هركي ميدونه جواب سوالمو بده ممنون🙏🏻 چسبندگي تخمدان همون اندومتريوزه؟  تو ل ...

عزیزم بله آندومتریوز میتونه تخمدانام درگیر کنه و چسبندگیم ایجاد کنه، ولی اینکه دقیقا چسبندگی تخمدانت آندومتریوز بوده نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com