2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
این سرم روبرای چی میدن  

برا نقص ایمنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه بابا عزیزم با این چیزا هیچی نمیشه.....

عزیزم یه سوال دیگه... ببخشید انقد سوال میپرسم ولی ذهنم به هم ریختس

امروز صبح هم که بیدار شدم خونریزی قهوه ای رنگ داشتم که دیروز که روز انتقال بود نداشتم، طبیعیه؟ جنینام نبوده باشن؟

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه سوال دیگه... ببخشید انقد سوال میپرسم ولی ذهنم به هم ریختس امروز صبح هم که بیدار شدم خونریز ...

عزیزم چند روز اول که کلا طبیعیه....

در کل برا ما ها لک و خونریزیم داره میشه طبیعی طبیعی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشا این سری دو تا نی نی تپل داری 

انشالله.میترسم منفی شم افسون.خل شدم صلواتتتتتتتتتتتتت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من دیروز انتقال جنین داشتم، بعد انتقال که میخواستم برم رو تخت یکم سرمو اووردم بالا، یعنی ممکن ...

جل الخالق.دیگه نه دیگه اینقدرا هم .پس مریضای دکتر نصر که بعد انتقال سریع از تخت میان پایین و میرن بازار رو میگردن چطوری +میشن؟خودتو اذیت نکن با این فکرها.

گر نگهدار من آنست که من میدانم   شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
جل الخالق.دیگه نه دیگه اینقدرا هم .پس مریضای دکتر نصر که بعد انتقال سریع از تخت میان پایین و میرن با ...

ممنووون از حرفت... تو این دوره میدونی که آدم حساس میشه

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

شرمنده دوباره سوال میکنم پادمهر گفت بعد از لاپرا هم آی وی اف

حالا میانگین بگیم لاپرارو بیست تومنم بخاد بگیره من ندارم این همه پولو😢😢😢😢

شما میدونید ای وی اف تو ابن سینا چقدر هزینشه؟؟

فقط خدا
شرمنده دوباره سوال میکنم پادمهر گفت بعد از لاپرا هم آی وی اف حالا میانگین بگیم لاپرارو بیست تومنم ب ...

سوگل جان نگفت مشکلت چیه ؟چرا باید لاپرا بشی؟

خدا جونم شکرت...
دوستای گلم یه فکری مدتیه به ذهنم رسیده ولی همت دوستای گلمو نیاز دارم..... چند باری پیشنهاد خلاصه سا ...

آنا جون من فعلا بیکارم رو منم میتونید حساب کنید😍

خدا جونم شکرت...
سوگل جان نگفت مشکلت چیه ؟چرا باید لاپرا بشی؟

کیست اندومتریوز

والا بادست معاینه کرد گفت چسبندگی شدید داری

بعدم یه سونو نوشته تو شهرک غرب ۳۰۰ هزینشه

امروز اولین ویزیتم ۱ تومن برام اب خورد

فقط خدا