2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
پریود شدم با 12روز تاخیر😐

خدارو شکر طبیعی خودش تشریف آورد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها من شبا بي اختيار يكي دو بار كش ميام حالا خيلي ناراحتم كه نكنه نينيام كنده شن زبونم لال؟؟

يادمه تو تاپيك يكي دوتا از بچه ها ميگفتن نبايد دست رو زياد بالا برد كه بدن كش پيدا كنه، يه همچين صحبتاي يادمه به چشمم خورده بود تو تاپيك، حالا شب كه حالت كش اومدن اتفاق ميوفته ياد اون صحبت ها ميافتم، اووف ميگم باخودم كه دست بالا بردن مورد داشته باشه كه ديگه اين كش اومدن واويلاست،،،،  ميشه يكي محبت كنه منو روشن كنه كه اين قضيه ي كش اومدن واقعا مضرره؟؟ ماجري دست بالا بردن چيه؟ اصلا اين استراحت بعد از انتقال بايد در چه حدي و مدلي باشه، به ما كه چيزي نگفتن بعد از انتقال، خودمون هم همه هُل بوديم پاشديم سرمونو انداختيم پايين اومديم خونه اصلا نپرسيديم چيزي

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببخشید عزیزم منم یه سوال بپرسم😉 سر موعده ت یعنی حدود دو هفته بعد پانکچر؟ آخه من ۹ روز از پانک ...

سلام گلم سیکل من ۲۸ روزه اس دقیقا همون روز ۲۸ ام پریود شدم ، حدود دوازده روز بعد از پانکچر شاید یک روز این ور اون ور ، اگه سیکلت منظمه که سر موعد خودت پریود میشی من همیشه با لکه شروع میشد ولی اینبار سریع خونریزیم شروع شد اما سه روزه قطع شد😞

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
شما کجاانجام میدی؟قضیه این طرح چیه میشه توضیح بدی

من بیمارستان فاطمیه همدان،،،این طرح حمایتی زوجین نابارور هست واسه همه اعلام شده توهمه استانها،،،زن باید سنش زیر ۴۰سال باشه  وهیچ بچه ای نداشته باشه که جز این طرح قرار بگیره عمل پانکچر منکه انجام دادم ۲میلیون بود شد۱۸۰هزار وهیستروسکوپی هم شد۷۰هزار فقط داروهات جز طرح نیستن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سهیلا جون مرسی ،اون عدد تو کزارش نوشته -455<A یعنی چی؟ دیروز نوبت  داشتم  ابن کزارش ب ...

یعنی تو آلل به این شماره،جهش داشتی(اسم آللی یه که توش جهش داشتی)

انعقادی بودنت بااین جهش مشخص شده.پس شما تو بتا فیبروژن جهش داری،پس بنابراین مشکل انعقادی داری

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم بله آندومتریوز میتونه تخمدانام درگیر کنه و چسبندگیم ایجاد کنه، ولی اینکه دقیقا چسبندگی تخمدانت ...

مرسي آنا جون جواب دادي🙏🏻

من هيچ اطلاعاتي راجع به اين بيماري ندارم خيلي نگرانم 

پس چسبندگي ميتونه اندومتريوزم نباشه درسته؟ دكترم فقط گفت جسيندگي تخمدان

تو پرونده بيمارستانم زده چسبندگي تخمدان بود كه برطرف شد... اگر اندومتريوز بود مينوشتن؟ 

عزیزم خوب مثلا مال من کم میشد نمیشه گفت حتما زیاد میشه..... راحب ورزشم تا سونو نکردی و از کوچیک شدن ...

اناجون من حتي درد پريودي هم ندارم روز هفت انتقال بلاست، دفعه قبل كه باردار بودم يك شب نيم ساعتي درد پريودي داشتم، شما هم سري آخر كه مثبت شدين درد پريودي داشتين؟

...
آنا جون من هیستروسکوپی شدم که گفتن خوبه البته دکتر زنان هیسترو رو انجام داد نه کسی که کارش آندومتریو ...

والا من آندومتریوز لگنی داشتم و به احتمال خیلی زیاد هم رو کیفیت تخمدتنام تاثیر داشت هم مانع بارداریم میشدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان خدا وروجک های خوشگلت رو حفظ کنه

عزیزم فدات....

ایشالله از این وروجکا قسمت خودت بشه.....

سلام به همگی @تورک_آنا     آناجون من دیشب یهو تو دستشویی یه مقدار ترشح زیاد به همراه خو ...

عزیزم تلفنی هم نمیتونی پیداش کنی؟

برا موارد اورژانسی بالاخره باید بشه بهش دسترسی لااقل غیر مستقیم داشت.....

فعلا استراحت مطلق بکن....

اگه بهتر شدی که هیچ نه که مجبورن یه پروژسترون اضافه کن....

اما سعی کن دکترو پیداش کنی تلفنی لااقل.....

بیمارستانی که هست زنگوبزن برات پیداش کنن و ازش بپرسن....

سلام گلم سیکل من ۲۸ روزه اس دقیقا همون روز ۲۸ ام پریود شدم ، حدود دوازده روز بعد از پانکچر شاید یک ر ...

آهان مرسی عزیزم، دوره های من که همچین منظمی نیستن ولی انتظار داشتم زود پریود شم آخه یهو درد پریودی پیدا میکنم ولی خبری نمیشه!

نگران نباش شاید طبیعی هستش تو همین سه روز هر چی که باید بیاد اومده

الحمدالله❤
آهان مرسی عزیزم، دوره های من که همچین منظمی نیستن ولی انتظار داشتم زود پریود شم آخه یهو درد پریودی پ ...

اینجا خانومهایی هم بودن که گفتن بعداز پانکچر با تاخیر پریود شدن ، من خودم این چندساله که اقدام بودم هررگز از اون پری خوشحال نشدم ولی این ماه چون هایپر شدم خیلی منتظر بودم زودتر بیاد ، امیدوارم نتیجه بگیری گلم💖

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊