2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست

سلام خانمای گل،،،انشالله شاید هفته بعد انتقال داشته باشم،،،حالا الان شانس من سرماخوردگی شدید گرفتم به حدی اصلا صدامم درنمیاد،،،میتونم دارو واسه سرماخوردگی استفاده کنم،،،مشکلی نداره؟؟؟؟میترسم برم دکتر میگم نکنه داروهای بهم بده که با این داروهای خودم بخورم ومشکل درست بشه😔😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
حالا فکر کن برای من پلاستیکیش کار ساز نبود اون آهنیه رو میاورد😂...خوشحالم عزیزم ک همه چی داره خوب پ ...

یا خدا😐😐😐

تو خیلی شجاعی عزیزم😁😁😁

فدای محبتت مهربون مادر🌻

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم به سلامتیییییییی،وای فردا نی نیا میان میچسبن بهت 😍😍😍😍😍

میسی میسی😘😍😇🍃🌻🍀🌸🙆🙆

ان شاءالله قسمت خودت😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه یه سوال،کسایی که تازگیا بیمارستان آبان آی وی اف کردن یا از هزینه هاش خبر دارن میشه بگین هزینش چق ...

عزیزم من کلا کارام بیمارستان آبان بوده..

هیسترو ۱۵۰۰

پانکچر ۳۷۰۰

فریز ۱۱۰۰

انتقال ۱۷۰۰ الی ۲ تومن.

یه مقدارشو همون اول که میری پرونده تشکیل میدی میگیره.. صب زود ک میری.

بقیم موقع ترخیص.

تسویه میکنی و میری.🍃🍀

بچه ها من سونو داخلی هم انجام دادم و‌متاسفانه سونوی دوم شکمیم کاملا دقیق بوده و جواب سونو داخلی ...

عزیزم واقعا متاسفم

میفهمم چی میگی اما آدمای کوتاه فکر رو واگذار کن به خدا

خدا هم هروقت یک چیزی رو از آدم میگیره حتما یه چیز بهتر کنار گذاشته فقط ما ممکنه متوجه نشیم

بهت قول میدم بهتر و شیرین ترش برات توی راهه

خدایا شکرت
بچه ها من سونو داخلی هم انجام دادم و‌متاسفانه سونوی دوم شکمیم کاملا دقیق بوده و جواب سونو داخلی ...

خدا بهت صبر بده عززززیزم🌻🍃🍀

از خدا برات آرامش میخام ❣

گلم جنین فریز میخوای انتقال بدی یا پانکچر داری؟! 

عزیزم جنین فریزی دارم بار اولمه،،،حالا نمیدونم چکار کنم؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم من کلا کارام بیمارستان آبان بوده.. هیسترو ۱۵۰۰ پانکچر ۳۷۰۰ فریز ۱۱۰۰ انتقال ۱۷۰۰ الی ۲ توم ...

وای چقدر گرون شده،،،من هیسترو انجام دادم۷۰ هزار تازه با دارو،،،،پانکچر پارسال انجام دادم۱۸۰،،،جنینام هم فریز کردم ۶۰۰هزار،،،انتقالم الان گفت۳۵۰هزار البته اینم بگم جز طرح حمایتی حساب شده

ایشالله پنجشنبه انتقال داره دوستمون و دو هفته بعدم جشن بتای تپل و مامان شدنشه.....

بله بله😙😚🍀🍃

ان شاءالله شکمم میخاد قلمبه بشه🍃🍀

عزیزم من جنین فریز ندارم باید از اول شروع کنم.

عزیزدلم میدونم چقدرالان خسته ودرمونده ای میدونم ۴بارانتقال یعنی چی ،اما ببین عزیزم شما الان ازخیلی ازماهایه قدم جلوتری،مثلا فکرشو بکن ازمن که ۶تامنفی داشتمو همه کاری کردمو نشده خیلی جلوتری ،شماالان میدونی خداروشکر توانایی بارداری داری واین خیلی مهمه،تازه رحم بعد سقط شرایط خیلی خوبی برای بارداری داره مطمئن باش انتقال بعدی مامان میشی ودردونت مهمون همیشگی خونت،ناامید نباش گلم ،تواین راهم هرکی هرچی گفت بسپاربه خدا دلتو دریاکن تاخدا ازدریای رحمتش بینهایت بهت بده.ان شاء الله به زودی خدا دلتو شادکنه🙏🙏🙏

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
اذیت نمیشم ولی نمیدونم نمازامو باید چیکار کنم؟آخه چهارمین روزه تموم نشده هنوز

عزیزم منم مثل شما استروژن هم کمکی به قطع لکه بینی نکرد ولی ال دی رو تا آخر خوردم برای نمازتونم بستگی به مرجع تقلیدتون داره من مکارم مرجع تقلیدمه اگه حجم لکه بینیت کمه ی بار غسل استحاضه کافیه بعدش لباستو عوض کن نمازتو بخون ولی اگه حجمش زیاده باید هر روز غسل کنی

خدا جونم شکرت...
سلام انا جون یه سوال دارم جواب شما برام مهمه ،اگه  خاطرتون باشه چن روز پیش گفتم آز دی اف ای همس ...

عزیزم والا همسر من مشکلش فکر نکنم برطرف شده باشه چون حتی مراقبتهای قبل رو هم نه تنها نداشت بعد بارداری سر دخترم دیگه هیچ مکملی حتی یه فولیک اسیدم نخورد، منم انعقادیم که مادام العمر مشکلو دارم، ایمنیمم بعدا چک نکردم ببینم خوب شده یا نه ولی با وجود همه این مشکلات طبیعی باردار شدم....

فقط به محض اینکه فهمیدم باردارم انوکسوپارین و پردنیزولونم شروع شد....

البته خوب من وقتی فهمیدم که قلبم تشکیل شده بود....

ولی خوب پرد رو زودتر قطع کردن تقریبا تا نه هفتگی خوردم چون بعدش ذاتالریه کردم و قطعش کردن واسم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com