2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست
باشروع چی؟من فعلا دارم ال دی میخورم هنوز اولشه ژل رویال خودم قبلا گرفتم اما زیاد مرتب نخوردم هم خودم ...

دکترا مکمل نمیدن...بخورین الانم...ولی ماه بعد که امپولاتونو قراره تزریق کنین دیگه سر خود چیزی نخورین...الانا فرصت خوبی برای تقویت بدنتون...داروهاو مکملاتونو یک روز در میون بخورین...ویتامین ای و دی رو به هیچ وجه سرخود الکی نخورین...اونا حتما باید زیرنظر دکتر مصرف شن تا زیادی نشه براتون..اما ویتامینایی مثله ژل رویال یا ول وومن و اینا مقادیر ویتامینشون استاندارده...میتونین این یه ماه اخر بخورین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترا مکمل نمیدن...بخورین الانم...ولی ماه بعد که امپولاتونو قراره تزریق کنین دیگه سر خود چیزی نخورین ...

ول وومن رو ک تاحالا استفاده نکردم ژل رویالم ک الان چندتا بیشتر ندارم بعضی وقتا میخورم،راستی این مشکل انعقادی و ایمنی چیه ک درموردش صحبت میشه شما میدونی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ثمین جون شاید حساسیت داری میوه یا خوراکی خاصی نخوردی

نه همیشگی ها رو خوردم هیچی اضافه نکردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
@تورک_آنا    سلام انا جان. من سنوی ان تی انجام دادم خداروشکر دکتر گفت همه چی خوبه. فقط بر ...

نه بابا فکر نکنم موردی باشه....

هانا جونم تو دو روز متفاوت و با فاصله میره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله درسته منم طبعم سرده من حتی اگر سردی ک بخورم و مسلهش رو هم بخورم بازم اثر بدش رو میبینم ینی شما ...

عزبزم خوب من گوشن گوساله رو حذف کردم.....

به جای مرغ سعی میکردم بوقلمون استفاده کنم مجبور میشدم با ادویه جات گرمش میکردم.....

فقط ماهیو دیگه مجبور بودم بخورم که اونم با ادویه جات حتما اصلاحش میکردم....

وگرنه میوه و سبزیجات و.... همه گرمیجات میخوردم....

لبنیات کلا حذف کردم....

برنجم کته طبعش گرمتره من کته درست میکردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نیوا جانم ممنونم عزیزم. لطفا برام دعا کنید باقی مراحلم به خوبی پیش بره.من مطمئنم شماها هم نتیجه می گ ...

عزیزم فکر کنم لووریس برا تحریک نیست البته مطمئن نیستم....

فکر کنم کارش مثل سینافکته بازم دوستانی که استفاده کردن احتمالا بهتر بتونن کمک کنن....

سلام بچه ها من فردا صب باید برم آزمایش واسه منم دعا کنید 

ایشالله مامانی عزبزم....

مثلا من سونو ک رفتم سری قبل گفت ۲۸ هفته و سه روز ولی بر اساس اندازه سر و قد و این چیزا طرازی گفت ۲۹ ...

پس خدارو شکر رشدش خوبه...

سلام به همگی  بازم ماجرای تکراری.... روز 6 انتقالم و باز لک و درد پریودی

عزیزم هر تکراری که قرار نیست مثل قبل باشه....

میفهمت ولی الان فقط انرژی + لازم داری....

پس + فکر کن و بگو مال لانه گزینیه!!!!

من که تا لحظه ی مرگم امیدوارم

دور از جون عزیزم....

گفتم که این دفعه دست بردار نیستیم.....

ایشالله مامانی.....

عزبزم خوب من گوشن گوساله رو حذف کردم..... به جای مرغ سعی میکردم بوقلمون استفاده کنم مجبور میشدم با ...

من الان چندماهیه ک گوشت گوسفندبیشتر استفاده میکردم  مرغم نمیخریدیم الان دوباره باز مرغ خریدیم و دیشب گوساله گرفتیم

سعی میکنم رعایت کنم ولی خب باز کامل نمیشه،اما خب وقتی یچی سردی بخورم حتما بعدش گرمی میخورم،لبنیاتم ک من کره دوس دارم میخورم نمیدونم الان برام بده یا ن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام دوستان اگه فردا برای سنو برم قلب نی نی را نشون میده؟ فکر کنم ۵ هفته و ۴ روزم

احتمالش هست اما اگه نشون نداد نباید بترسی چون خیلی جا داره....

سلام بچه ها به من گفتن سه شنبه برای سونو سه بعدی برم  پاک باشم و با ازمایش بتا(که منفی باشه) ...

عزیزم میخوان بیشتر چک کنن....