2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم رفتم بهم گفت اقدام داشته باش شاید طبیعی بارداربشی رحمم گفت عالیه و یه روز پیش درد شدیدی در ...

برات دعا میکنم از ته قلبم . مگه الان تخمک هساش برا بارداری ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان من یه ساعت پیش پریود شدم امروز روز اول حساب میشه؟باید از روز دوم آمپولهامو شروع کنم

حتما از دکترت بپرس حتی شده تلفنی چون هر کسی یه چیزی میگه.من از دکترم پرسیدم گفت همون روزی که پریود میشی روز اول حساب میشه فرداش میشه روز دوم که باید آمپولاتو بزنی

اما بعضی از دکترا می گند هر ۲۴ ساعت یک روزه.باید ببینی دکترت چی میگه.

الهی که خدا معجزه کمه و طبیعی باردار بشی خانومی    

تشکر بخاطر محبتت عزیزم ❤️🌹❣️خدا خودش بهترین هارو برامون رقم بزنه🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
برات دعا میکنم از ته قلبم . مگه الان تخمک هساش برا بارداری ؟؟

ممنون عزیزم 🌹

اره هست چون یادته دفعه پیش رفتم هردوتخمدانم فولیهای ریزی بودن یکم نگران بودم با خودم میگفتم ختما کیستی چیزی هست چون درد داشتم و چند روزیه ورزش میکنم  !باورم نمیشد اصلا بفکرش نبودم اینطوری پیش بره و داشتم گرمیجات میخوردم که قطع میکنم ! توهم ناامید نباش عزیزم خدا از جایی میده که اصلا ذهنت بهش نمیرسه 

اره عزیزم رفتم بهم گفت اقدام داشته باش شاید طبیعی بارداربشی رحمم گفت عالیه و یه روز پیش درد شدیدی در ...

وای چه عالی.....ایشاله معجزه خدا نصیبت بشه.......

از خدا میخوام بحق همین عصر جمعه باردارشی همین ماه😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان عزیزم من امروز روز 12 انتقال بودم که دیشب لک دیدم و امروز خونریزی کردم به نظرم پریود شدم ...

عزیزم استراحت کن با دکتر درمیون بزار دوز پروژسترون را زیاد کنه 

اخه جنین من بلاست بود الان برا لانه گزینی دیر نیست؟شیاف اضافه کردم برا خودم دکتر شدم باز

عزیزم مال منم بلاست بود روز ۱۰ و ۱۱ لک رقیق داشتم تازه تو سونو سن جنینم دقیقا با انتقالم میخونه یعنی دیرتر هم لانه گزینی نکرده نگران نباش

وای چه عالی.....ایشاله معجزه خدا نصیبت بشه....... از خدا میخوام بحق همین عصر جمعه باردارشی همین ماه ...

انشالله عزیزم بی صبرانه منتظر معجزه خدا هستم 🙏🏻 تشکر جانممم خدا از دهنت بشنوه برام دعاکن انتظار ۶ ساله ام تموم بشه 😔🥰

دوستان من نمیدونم چی شده یهویی تموم صورتم بیشتر قسمت چونه و اطراف لب ی زخم پراکنده قرمز شد یهویی به شدت میخاره یعنی چی میتونه باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....