2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
آنا جون سن سونو ک بیرون انجام میدم مثل انومالی و ان تی با سن سونویی ک دکتر خودش انجام میده ۵ روز فرق ...

عزیزم نه خوب به تلرانس همیشه قابل قبوله حتی ببینی تو سونو میزنه +- یه عددی....

عزیزم برا شما یعنی بیشتره؟

خوب بهتره که وروجکت رشدش خوبه.....

ضمنا تا جایی که من میدونم سن بارداری رو بر اساس اندازه هایی که میزنن میگن....

مثلا اندازه قد و....

خوب این اعداد به کوچولو خطا تو اندازه هاشون میتونه سن رو بالا پایین نشون بده....

پس خطای اندازه گیرنده، خطای ناشب از دقت دستگاه و.... همه اینا بیتاثیر نیستن.....

خیلی نباید حساس شد مگر اینکه اختلاف خیلی بارز باشه اونم تو یه مرکز سونوی با دستگاههای خیلی دقیق.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باش حتما .کسی رو میشناسی ک مشکل من داشت الان بچه داشت باش

عزیزم اگه به خاطر بحث انعقادی باشه حتما چرا که نه....

برا شما به احتمال خیلی زیاد به بحث انعقادی مربوطه نه ایمنی....

ضمنا اگه بارداری قبلیت آمپول ریه نزدی این دفعه حتما بگو برات تجویز کنه که اگه زود به دنیا اومد لااقل از اون لحاظ مشکلی نباشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان حالتون خوبه؟ کسایی ک انتقال دوم رفتید باز ال دی دادن بهتون ؟یا همون ماه انتقال دادن؟

عزیزم ال دی جزئی از نوع سیکله....

اگه بنا باشه سیکلت با ال دی باشه میشه....

یعنی نمیشه چیزی گفت باید ببینی چه پروتکلی رو برات مناسب میبینن....

سلام آنا جون میخوام بدونم کسی ک داره اماده مبشه  برا پانکچر،از نظر تغذیه ای یا هرچیز دیگه توصیه ...

عزیزم من به همه دوستان میگم تغذیه فقط مناسب طبع باید باشه....

یعنی چون فلانی فلان چیزو خورد منم بخورم درست نیست....

مثلا من چون طبعم سرد بود چه قبل انتقال چه بعدش فقط گرمی خوردم....

در حالی که خیلیا فکر میکنن قبل انتقال فقط گرمی و بعدش فقط سردی خوبه در حالی که ممکنه برا یکی خوب باشه برا یکی مثل من بد باشه.....

باید ببینی چی برات خوبه اونو بخوری و ترجیحا چیز جدیدم تو سیکل امتحان نکنین چون نمیدونین بدنتون چه رفلکسی نشون میده.....

آب زیاد بخورین....

بعد انتقالم یه بند نخوابین و پاشین یه دوری تو خونه بزنین لااقل....

سلام هاناجون اره عزیزم  خودت خوبی؟ چه خبر از خودت چیکارا کردی؟ اره افت فشارم یکمی بهتره اما ک ...

الهی خیلی مراقب خودت باش....

ایشالله هر ۴تاتون به سلامتی بعد زایمان میایین خونه و مامان باباشون همیشه شاهد شادیا و موفقیتاشون خواهن بود.....

مرسي آنا جون لطف كردي بغير از نسخه چهارم همه رو مهر انجام دادم اونارو بايد تكرار كنم كدوم آزمايشگاه ...

عزیزم نسخه سه که نیاز به تکرار نداره.....

نسخه ۴ سی دیا اعتبارشون ۶ ماه بیشتر نیست.....

ایشالله بهترینا منتطرته عزیزم.....

منم تورك هستم اهل زنجان

چوخ گؤزه ل.....

سئویندیم جیران.....

سلام خانما من جای آمپول پروژسترونم میخاره این عادیه ؟؟؟

بله عزیزم.....

مال منم بعضا خیلی میخارید حتی تاول میزد....

یادمه اون زمان سر اولین میکرو تو ابن سینا برام شربت پرومتازین تجویز کردن.....

دفعات بعدم دکترم تایید کرد منم داشتم تو خونه....

ماکزیمم میتونی سه قاشق در روز بخوری....

ولی من یه قاشق که میخوردم دیگه کفایت میکرد تا چند روز نیاز نمیشد دوباره بخورم....

اره

انگار تو خارج دارم زندگي ميكنم از ديدن گنبد ب وجه اومدم😂😂😂از دست اين ني ني سايت

سلام همشهري😘

عزيزم ميخواستم بپرسم ازت واس اي وي اف گفتي ساري ميخواي بري 

كلينيك حضرت مريم منظورته؟  اطلاعات زيادي در مورد اونجا دارم اگه واس ميكرو ميري نرو اصلا

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
سلام هاناجون اره عزیزم  خودت خوبی؟ چه خبر از خودت چیکارا کردی؟ اره افت فشارم یکمی بهتره اما ک ...

سلام عزيزم💕منم خوبم خداروشكر سومين انتقالم مثبت شد🙏🏼🌸

ان شاءالله بقيه دوران بارداريتو به بهترين شكل بگذرونى و دو تا پسراى گلتو به سلامتى به آغوش بگيرى🙏🏼👶🏻💕👶🏻

آنا جون سن سونو ک بیرون انجام میدم مثل انومالی و ان تی با سن سونویی ک دکتر خودش انجام میده ۵ روز فرق ...

اره عزيزم سن جنينتو بايد بيارن رو سن بارداريت جمع ببندن

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌

@تورک_آنا    سلام انا جان. من سنوی ان تی انجام دادم خداروشکر دکتر گفت همه چی خوبه. فقط برای آزمایش خوردم به تعطیلی موندم چکار کنم چون شنیدم بهتره توی یک روز انجام بشه.. اگر شنبه انجام بدم فاقد ارزشه؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
انگار تو خارج دارم زندگي ميكنم از ديدن گنبد ب وجه اومدم😂😂😂از دست اين ني ني سايت سلام همشهري😘 ع ...

چرا میگی ساری نرم؟ دکتر طریک معرفی کرد گفتش حتما برم اونجا و از اونورم دکتر خودمم تو گنبد گفت خوبه
من رفتم ابن سینا با تعداد 4و تحرک ای صفر و مورفو صفر عمل واریکوسل کردن که دکتر طرازی و اینجا طریک گفتش چرا عمل کردی میگفت قرار بود با عمل درست شه خودم عمل میکردم پنجشنبه رفتم اونجا مشاوره بیهوشی داشت فقط چندتا سوال پرسید هر چقدر من اصرار کردم گفتن نمیشه و نمیدونم مسئولیت با خودتون اون رو انجام بدین شاید عمل کنسل شه احساس کردم خیلی کاری ندارن با شرایط مریض دکتر شم بعد عمل سه ماه دارو داد اونم فقط ویتامین که اگه می خواست تاثیر بذاره همون پنج ماه تاثیر داشت

شما کجا رفتین؟ دلیلتون چیه که حضرت مریم میگین خوب نیست باز من از چندنفر دیگه هم شنیدم که میگن خوب نیست