2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047748 بازدید | 684623 پست
سلام دوستای عزیزم من خیلی خیلی خوشحالم میخواستم شما هم توی خوشحالیم شریک باشید من دیروز سونوی روز ه ...

سلام صنم جونم خدا رو شکر عزیزم انشالله ک همه جنین تپل مپل بشن و شادبت صد برابر بشه بخدا خیلی برات خوشحال شوم عزیزم خدا رو هزار مرتبه شکر ک تا حالاشو نتیجه گرفتی.صنم جون اف اس اچت چند بود؟دارو چی گرفتی؟من باز سیکلم بخاطر کیست کنسل شد متاسفانه.انشالله من و sm pa هم یه روز بیایم مثل تو از ذوق و خوشحالیمون بگیم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم من به همه دوستان میگم تغذیه فقط مناسب طبع باید باشه.... یعنی چون فلانی فلان چیزو خورد منم بخو ...

بله درسته منم طبعم سرده من حتی اگر سردی ک بخورم و مسلهش رو هم بخورم بازم اثر بدش رو میبینم

ینی شما به هیچ عنوان سردی نخوردی تو اون دوران؟من الان همین دیشب از گوشت گوساله تو خورشتم استفاده کردم برنجم که سرده،مرغ هم استفاده کردم من این مدت اما بعدش دمنوش چوب دارچین درست کردم خوردم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صنم جونم خدا رو شکر عزیزم انشالله ک همه جنین تپل مپل بشن و شادبت صد برابر بشه بخدا خیلی برات خو ...

نیوا جانم ممنونم عزیزم. لطفا برام دعا کنید باقی مراحلم به خوبی پیش بره.من مطمئنم شماها هم نتیجه می گیرید.

من amh پارسال  آزمایش دادم ۰/۷بود تازه تا الانم دو بار پانکچر کردم.آزمایش fsh امسال دادم که متاسفانه خیلی بالا بود.

داروهای اینسری از قبل از پریودم شروع شد. ۱۰ روز استرادیول داشتم بعد ۴ روز لووریس زیر جلدی. یک روز بعدش پریود شدم.از روز ۲ پریود روزی ۱۵۰ واحد گنال ،دوتا منوگون و ۲ تا لتروزول تا روز ۷ روز ۷ رفتم سونو که دیگه گفت تا دو روز فقط روزی ۴ تا منوگون و یدونه ستروتاید بزن. امروزم دوباره یدونه ستروتاید دارم ساعت ۸/۵شبم ۳ تا hcg . یکشنبه صبحم میرم برای پانکچر.

من منوگون و گنال قبلا استفاده کرده بودم با دوز بالاتر اما اینسری دوزش کمتر بود.لتروزولم تا حالا استفاده نکرده بودم که دکترم گفت اینسری حتما استفاده کنم

دستور داروییم رو به پرستارای همون جا که نشون دادم فکر می کردند اشتباهه می گفتند قبل از پریود نباید داروی تحریک استفاده کنید منظورشون لووریس بود.فکر کنم تا حالا هیچکس این دستور دارویی رو ندیده بود.

به نظرم اینسری بیا اصفهان پیش دکتر اح م دی 

سلام بچه ها من فردا صب باید برم آزمایش واسه منم دعا کنید 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
باش حتما .کسی رو میشناسی ک مشکل من داشت الان بچه داشت باش

ببین ی خانومی میگفت بچش از هفته ۲۷ رشدش خیلی کند شده بوده و بیمارستان بستری میشه هر روز هم امپول هپارین میزده و بچش هفته ۳۰ بدنیا میاد خودش میگفت دکترا گفته بودن ب خاطر عدم خونرسانی ب جنین بوده 

سلام بهارجون ای جونم دخمل داری😍😍😍  اره دوقلوهام پسرن خاله🤗 خیلی بارداری سختی رو دارم میگذ ...

عزیزم دوتا پسر به به ..ایشالا ک خودت و پسرای گلت سلامت باشید 

صبا جان زایمانت کی میشه ب سلامتی؟ فکر کنم باهم باشیم🤗

عزیزم نه خوب به تلرانس همیشه قابل قبوله حتی ببینی تو سونو میزنه +- یه عددی.... عزیزم برا شما یعنی ب ...

مثلا من سونو ک رفتم سری قبل گفت ۲۸ هفته و سه روز ولی بر اساس اندازه سر و قد و این چیزا طرازی گفت ۲۹ و یک روز هستی

سلام به همگی 

بازم ماجرای تکراری....

روز 6 انتقالم و باز لک و درد پریودی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم امیدتو از دست نده. فقط با خودت بگو من حتما موفق میشم

من که تا لحظه ی مرگم امیدوارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام ثمين جون به دلت بد راه نده ان شا الله لك و درد بارداري هست نه پريودي .

سلام عزیزم انشالله همینطوره