2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047743 بازدید | 684623 پست
ایشالا ک چیزی نیست نگران نشو فردا آزمایش بده و با دیدن بتای خوشگل الهی ک دلت شاد بشه

مرسی مهربون از دلداری راستش دیگه امیدی ندارم  هم درد شدید پریودی دارم هم خونریزی زیاد  از صبح اینقدر گریه کردم چشم هام باز نمیشه  اصلا نمیدونم چرا اینطور شد روزی دو تا شیاف می داشتم دارو هام سر وقت نمیدونم

حالا با این شرایطی که گفتم بازم برم ابن سینا یا مرکز مو عوض کنم؟خودمم موندم توش

خوب ابن سینا مرکز خوبیه..دکتراشم درجه یکن...چرا میخوای عوضش کنی...اگر سختت نمیشه همینو برو...حداقل مطمئنتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جون میخوام بدونم کسی ک داره اماده مبشه  برا پانکچر،از نظر تغذیه ای یا هرچیز دیگه توصیه ...

قبل پانکچر مکملای تقویتی بخورین...ولی با شروعش هیچی بدون اجازه دکتر نخورین...مکملایی مثله ژل رویال...ول وومن...اوبوست و هر مکملی که مواد معدنی کافی داشته باشه خوبه

از کی لکه بینی داری عزیزم؟ نگران نباش واسه لکه بینی مامان سبحان هم از بچه های همین تایپیک یادمه عجله ...

از روز ۱۵ انتقال دارم. دیشب داشت شبیه خون میشد

از ترس ۳ تا شیاف ۴۰۰ و دو تا امپول زدم

لک لانه گزینیه انشاالله ثمین جووووووووون،ب فال نیک بگیرمامان ثمین،نی نیادارن تلاش میکنن یه جای خوب ت ...

اخه جنین من بلاست بود الان برا لانه گزینی دیر نیست؟شیاف اضافه کردم برا خودم دکتر شدم باز

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرجانواسمون اگه اسمشو درست نوشته باشم..... کجایی بود نمیدونم از دوستامون که اخیرا باردار شد.... فک ...

آره همون مرجانه. بندر عباس زندگی میکرد

نگفتن دلیلش چی بوده؟😭

دیشب اینقدر گریه کردم مامانم عصبانی شد گوشیمو‌گرفت گفت دیگه حق نداری بری تو سایت

ثمین جون ب فال نیک بگیر جنینات دارن لانه گزینی میکنن ایشالا

بهار جون جنینام بلاست بودم دکتر گفت اماده لانه گزینین دیر نیست بعد 6روز؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قبل پانکچر مکملای تقویتی بخورین...ولی با شروعش هیچی بدون اجازه دکتر نخورین...مکملایی مثله ژل رویال.. ...

باشروع چی؟من فعلا دارم ال دی میخورم هنوز اولشه ژل رویال خودم قبلا گرفتم اما زیاد مرتب نخوردم هم خودم هم همسرم هروقت دیدیم خوردیم مرتب نبوده، ولی مکمل چیزی نداده دکتر بهم   

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان