2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام دوستای عزیزم من خیلی خیلی خوشحالم میخواستم شما هم توی خوشحالیم شریک باشید من دیروز سونوی روز ه ...

صنم جووون خیلی خوشحال شدم انشالله چند روز دیگه ۷تا جنین خوب داری🌹🌹🌹

سلام آنا جان خوبي  من ديشب يهو ااز درد زير شكم و كمرم بيدار شدم نتونستم بخوابم تا رفتم دستشويي ...

عزیزم والا تا یه حدی طبیعیه ولی در کل دکتر من درد زیاد میشد ایزوکسوپارین تجویز میکرد....

منیزیم هم همینطور....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم من خیلی خیلی خوشحالم میخواستم شما هم توی خوشحالیم شریک باشید من دیروز سونوی روز ه ...

خدایا شکرتتتتتتتت....

ایشالله همه شون بشن جنینای عالی واست عزیزم....

عزیزم ذخیرت چند بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون من صبح خواب موندم شیافمو 3ساعت دیرتر زدم دل درد دارم نمیدونم از اونه یا چی

احتمالا از اونه....

نگران نکن خودتو....

منم چند باری با تاخیر گذاشتم.....

خانما از علایم انقباض رحمی بگید من قرص ایزوکسوپرین میخورم ولی باز احساس می کنم بالای شکمم نزدیک سینه ...

والا منم داشتم آخرشم نفهمیدم چی به چیه....

ولی دیگه انوکسوپارینام تا چهار تا رسیده بودن....

ان اس تی انجام دادی؟

راستی برا انقباضا اواخر دکتر من کلسی کر رو هم قطع میکرد....

ازمایش شکست dna چیه؟ آزاد هزینش چقدر میشه؟ برا کسی که مورفو 0 و تعداد4 و تحرک10 لازمه که انجام بده؟& ...

عزیرم خوب برا مورفوی پایین که دیگه واجبه....

والا اون زمان همسر من با بیمه ابن سینا انجام داد ۷۰ شد ولی فکر کنم الان با بیمه نیست....

فکر کنم اونجا دویست سیصد باشه....

باز زنگ بزن بپرس....

فقط حتما مرکز ناباروری انجام بدین....

مورفوی همسر منم صفر بود....

این آز میزان تیکه تیکه شدن دی ان ای اسپرم رو چک میکنه.....

جواب سوال منو هم میدین

عزیرم احتمالا جوابتو دادم اگه ندادم و از قلم افتاده ممنون میشم تکرار کنی....

سهیلا جون ،من فردا دکاپپتیل تزریق کنم نمیدونم چند روز بعد پری میشم ولی حدودا باید ۹ یا ۱۰ برم مطب،جو ...

عزیزم فکر کنم یه هفته ده روز نهایت پری بیاد شایدم زودتر....

سلام دکتر ک میگفت همه چی خوب 

والا تو مشکل انعقادی خوب خونرسانی دچار مشکل میشه و ممکنه رو روند رشد اثر بذاره....

سن بارداریت تو سونوهات با تاریخ پریت یکی بود؟

فکر منم طبیعی باردار میشدی درسته؟

راستی من دوستیو میشناسم دردونش به دنیام اومد ولی بعدش فوت کرد به خاطر مشکل قلبی که بعدا معلوم شد مشکل انعقادی باعثش شده و بارداری بعدیش با کنترل مشکلش موفقیت آمیز بود.....

والا منم داشتم آخرشم نفهمیدم چی به چیه.... ولی دیگه انوکسوپارینام تا چهار تا رسیده بودن.... ان اس ...

انا جان ممنون که اینقدر با حوصله جواب میدین .ان اس تی نه ولی ضربان قلب بچه رو چک کردم خوب بود قرص کلسی کر چی هست من ندارم 

انا جان ممنون که اینقدر با حوصله جواب میدین .ان اس تی نه ولی ضربان قلب بچه رو چک کردم خوب بود قرص کل ...

عزیزم همون کلسیم دیگه....

مکمل کلسیم نداشتی؟

عزیزم ان اس تی انقباضارم فکر کنم چک میکنه....

دوستان وقتی درخواست دوستی میدین یه یاداوری اینجا بکنین من درخواستارو چک بکنم....

مثلا الان رفتم همینطوری دیدم کلی درخواست داشتم....

اینطوری شرمندتون میشم و حواسم نیست اکسپت نمیکنم....

بله کلسیم من اسمش یونی بون هستش 

همچنان داریش؟