2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046954 بازدید | 684566 پست
خوب شدگفتی آناجون وگرنه حاجتا قاطی میشدن😁

خخخخخخخخخخ.....

آره گفتم خط رو خط نیفته....

بعد دیدم خطتو عوض کردی....

ایشالله هر چی صلاحته با خواستت یکی بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم لطفا هر وقت تونستید برای من دعا کنید .... من از الان دلشوره افتاده به جونم تا هفته ...

عزیزم طبیعیه حالاتت....

منم چند روز مونده قاطی کرده بودم....

ایشالله از علایم مامان شدنته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نیلا جان ،عزیزم  تو صارم میشه بگیم انتقال با بیهوشی باشه؟ عمق رحمتو کی اندازه گرفتن؟

سارا جونم راستش نمی دونم، امروز بیمارستان بودم کاش میپرسیدم، هفته بعد که رفتم حتما برات می پرسم، اصن نمی دونم برا منو‌اندازه گرفتن یا نه، به خودم که چیزی نگفت دکترم

ممنون دختر فروردین، من مشکلم مشخص شده ایمنی انعقادی  و همسر شکستگی دی ان ای   اما می خوام ...

عزیزم ما کلکسیونر بودیم....

صفحه اول مراحل درمانمو ببینی میبینی غیر ممکن وجود نداره.....

من آزمایش های قبل کامل بود.قبلا دکتر رزاقی ودکتر طرازی ،کامل بودن آزمایشها ر تایید کرده  بودن.م ...

سهیلا جون ،من فردا دکاپپتیل تزریق کنم نمیدونم چند روز بعد پری میشم ولی حدودا باید ۹ یا ۱۰ برم مطب،جواب آز  ۸ آماده میشه

در مورد خانمی که گفتین دکترا تضمین نمیدن و تصمیم با خود بیماره،اگه دوستت تصمیم قطعی داره به دکتر طرازی بگه واسش مکمل تجویز کنه انشالله خدا کمکش میکنه

دختر فروردین ممنون عزیز ، اطلاعات خوبی بود ،حالا به نظر شما علت اصلی 4 سقط من که تو هیچ کدوم قلب تشک ...

عزیزم اصلا نمیشه دقیق گفت....

من اولی و دومی رو منفی شدم....

مراحل درمانمو ببینی برا دومی هپارینم داشتم باز منفی شدم....

بعد دو تا آندومتریوزمم درمان کردم....

حالا نمیدونم اگه آندومتریرزمو درمان نمیکردم با وجود کنترل ایمنی و انعقادی + میشدم یا نه؟

اما خوب من برا سومی همزمان همه مشکلات رو حل کردم....

منفي شدم 

واقعا متاسفم عزیزم.....

ایشالله خدا واست جبران میکنه به زودی.....

ممنون عزیز ، من هم برای انا جون و برای تک تک شما ارزوی بهترینها رو دارم ،من مشکل ایمنی ام حاد هستش ، ...

عزیزم یکی از دوستامون با ام اس بعد تجربه منفی حتی طبیعی باردار شد....

فکر کنم از دوستان با لوپوس هم مامان داریم.....

الان حضور ذهن ندارم.....

عزیزم ببین یه راه داری؟

تا الان با کنترل مشکلات ایمنی و انعقادیت انتقال داشتی؟

شاید با مهار همین دو مشکل جواب بگیری....

اگه بازم نتیجه نگرفتی دیگه کیفیت جنین مطرح میشه....

به نظرم تنها راه کارت الان اینه اگه امتحان نکردی؟

راستی دی اف آی همسرت چنده؟

چون دوستمون رویا جون با دی اف آی بالای ۴۰ جواب گرفت و الان بارداره شکر خدا.....

سلام من تو هفته ۲۸ بدون دلیل بچه تو شکمم مرد.ازمایش کاریوتایپ دادیم مشکلی نبود دکتر گفت ی ازمایش دیگ ...

عزیزم خیلی متاسفم واقعا خیلی سخته....

ایشالله به زودی خدا واست  جبران کنه.....

عزیزم والا انعقادی بی تاثیر نیست.....

رشدش نسبت به سن چطور بود؟

یعنی رشدش عقب نمونده بود؟

عکس رنگی گرفتم گفتن سالمه سونوی رحم که میرم تا حالا چیزی نگفته  ،من شهرستان هستم ، به نظرتون با ...

عزیزم من عکس رنگی و سونوهام نشون نداد....

حتی آزم....

اما آندومتریوز شدیدا لگنمو درگیر کرده بود.....

دردهای پریودی نداری؟

سلام خانما من هفته پیش لکه بینی داشتم و بیمارستان بستری شدم دکتر آمپول اناکسی هپارین رو که میزدم قطع ...

عزیزم والا منم به خاطر خونریزی انوکسانم قطع شد و آسپرینم کلا نداشتم و استراحت مطلق بودم.....

آب زیاد میخوری؟

عزیزم حواست باشه یه لکه کوچیک که نمیتونه دلیل باشه اما بیشتر شد حتما با دکتر مطرح کن....

سلام به همهگیییی😍  چطورین؟ خیلی وقته  نیومدم اینجا الهی که این مدت فقط خوش خبری بوده با ...

سلام خوبى صبا جون؟؟خيلى به فكرت بودم ايشالا كه تا الان باردارى راحتى داشته باشى🙏🏼😍

اينارو مى دونم ازت كه دوقلو باردارى و افت فشار داشتى.الان خوبى؟؟؟راستى جنسيت نى نى هات معلوم شد؟؟

ايشالا هميشه شاد باشى و بقيه دوران بارداريتو به سلامتى و خوشى سپرى كنى🙏🏼🌸💕