2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
لطفا هر ک میدونه جواب بده لطفا من وقتی تو سیکل پانکچر بودم روز دوازده پری ازمایش استرادیول دادم و ع ...

من دقیق نمیدونم....

فقط میدونم خیلیا با داروهای تحریک تخمدان راحتتر ضخامتشون بالا میره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@تورک_آنا     آناجان باذخیره تخمدان یک دهم،میشه تخمک کشی کرد؟؟ سن خانم۴۸ساله.وfshشش۳\۳ه ...

عزیزم والا دوستی بود با ذخیره یک صدم هم دنبال تحریک تخمدان بود....

پس همیشه بهتره امید داشت....

به هر حال تا وقتی صفر مطلق نیست میشه تلاش کرد....

ضمنا مگه همسرش ناراضی نیست؟

خوب فعلا تنها راه همون ترای کردن رو تخمدانشه که اگه امکان داشت فریز کنه....

تخمک اهدایی اگه نیاز بشه میمونه برا بعد رضایت همسر....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اینجا خونه خودته... اجازه نمیخاد😘🌸 دوستانی هم داریم که تو ابن سینا هستن الان و مثبت شدن حتی ...

قربونت مامان آینده 😍😙❤ ال دی باید تا کی مصرف بشه؟ بعد ماه بعدش پانکچر میشم ؟

عزیزم اینجا خونه خودته اجازه نمیخواد..... عزیزم بستگی به نوع سیکلت داره... فقط ال دی این ماه داری ...

ممنونم آنا جون😙❤😙❤ امروز پریود شدم بهم گفت از روز سوم شروع کنم ولی نمیدونم تا کی استفاده کنم، و اینکه قرص ویتامین دی هم دارم که پایین بود و قرص کلسیم هم دارم و آسپرین

خب دوستان خوبم میخوام با اجازه تون روش تهیه به و سیب خشک رو برای تهیه چای میوه ای بگم😍😍....(البته ...

راستی تو خبرایی  که مامان آینده داد بارداری شایناجون جاموند،شاینا به سلامتی ۲قلو بارداره

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
وقتی خودمو میشورم متوجه میشم چون جرم دارن.اما به هیچ وجه رنگ ندارن و مثل آبن

البته  احتمالی که آناجون دادرو شمابیشتر درنظر بگیر ،ان شاء الله بارداری و ازنشانه های بارداریته.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
بیشتر توضیح نده.... سوتی میدی.... چون انقدری دور نیست به تاریخ بپیونده.....

خخخخخخ.. اقا کلا من تو این مسائل صفررررر..‌ تمام😂😂😂😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

من۳روزه iuiکردم موقع تزریق دکترم گفت دهانه رحمت خیلی تنگه چون خیلی هم دردداشتم تزریقم باجیغ ودادبود.۴سالم هس منتظرم میگم نکنه این چندمدت دلیلش همین بوده باشه که اسپرمها نتونستن داخل رحم بشن چنین چیزی میشه

قربونت مامان آینده 😍😙❤ ال دی باید تا کی مصرف بشه؟ بعد ماه بعدش پانکچر میشم ؟

فدان😍

عزیزم من که یه بسته کامل رو میخوردم.بعد تموم شدنش منتظر پریود میشدم. پریود که میشدم اول تا سومش میرفتم سونو و داروهای پانکچر رو میگرفتم.🌻

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام عزیزم،امیدوارم همه چی برات عالی پیش بره. دیدم روش خشک کردن به رو یاد دادید،خواستم بگم اتفاقا پ ...

به تازه الان هست بگیریم؟؟؟

ماشاءالله....

😍🙈😗

خجالتم ندید😁