2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
سلام عززززیز دلم😍 خوبی خانومی🍀🍃 دعا میکنم همیشه هر جا هستی صحیح و سلامت باشی ... ایشالا عملتم ...

سلااام به روی ماهت عزیزم😍😙😍😙😍خیلی خیلی ممنونم بابت دعای دلنشینت شما خیلی مهربونی و همیشه به من لطف داری 🌸🌼🌹من خوبم خداروشکر...از درمان فاصله گرفتم ولی به یادتون هستم..راستی میشه بهم بگی از دوستان چه خبر؟؟ مامان جدید و تره تازه ها رو بگو بهم....انشاا...  که شما هم به زودی خوش خبری واسمون خانوم طلا که دیگه میشی مامان طلای گل گلاب...آمین🌷🌹

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشكر كه همسرت همراهته و اجازه ورود به اتاق رو داره و آفرين بيشتر براى خودت 👏🏼💕كه قلق همسرتو ...

ممنون عزیز دلم...🍀🍃☘

ان شاءالله  ۸ یا ۹ دی انتقال دارم☘🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلااام به روی ماهت عزیزم😍😙😍😙😍خیلی خیلی ممنونم بابت دعای دلنشینت شما خیلی مهربونی و همیشه به من ...

ممنونم عزیز دلم❤

ان شاءالله توکل بر خدا ۸یا ۹ دیماه انتقال دارم☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

@تورک_آنا‍  عزیزم بنظرت به دکتر بگم anti tpo رو ندارم؟؟؟

برای پی آر پی بهش گفتم، میگه تو نت رفتی😁

الان اینم بگم به همسر میگه گوشیمه بگیره لابد😉

خودم که میگم لابد لازم نبوده یا هست من نمیبینم😅

توکل بر خدا🍀❤

ممنونم عزیز دلم❤ ان شاءالله توکل بر خدا ۸یا ۹ دیماه انتقال دارم☘🍀

جدی چقدر عالی به امید خدا....فقط خواهش میکنم با روحیه خوب پیش برو...ببین من الان که از درمان فاصله گرفتم به حال و روز اون دوران میخندم باورت نمیشه با اینکه حتی شانس بارداری طبیعی رو هم ندارم اما الان روحیه بهتری دارم و باورم نمیشه

پس سعی کن تا میتونی بیخیال بشی و واسه خودت مشغله درست کنی

مامان گلی من پست قبلی رو ویرایش کردم چک کن لطفا مرسی

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
اره خیلی هم واژینالش راحت بود خیلی هم زود خوب شدم خداروشکر. شکمم خیلی بزرگ شده بود بعد از یه هفته از ...

چ جالب تا حالا نشنیده بودم 🌼

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خداروشكر كه همسرت همراهته و اجازه ورود به اتاق رو داره و آفرين بيشتر براى خودت 👏🏼💕كه قلق همسرتو ...

بله خانوم دکتر اجازه میده همسرتم بیاد تو.....

یه چیز دیگه هم هست که کسی غیر همسر هم من ندیدم راه بده داخل اتاق....

اینش خوبه کسی از مشکلت خبردار نمیشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم چه قدر دلم برات تنگ شده بود..... والا فکر کنم تو خودت با خانوم دکتر یه بار عمل کردی درسته؟ ت ...

واااای که من یه خط درمیون از خوبی و لطف تون در حقم دایما میگم به همسرم مامان و خواهرم...مامان دو تا گل زیبا دل به دل راه داره عزیزم😍😍😍..من تو پیام قبلی احوالپرسی کردم باهاتون احتمالا هنوز ندید پیام رو...خلاصه که دوست تون دارم زیاااد🌹🌷🌼

ممنون از راهنمایی تون..بله درسته من بار آخر با دکترلاپارا شدم البته سالپنژکتومتی و کات شدن لوله اما نمیدونم دکتر تو زمینه پاکسازی کامل اندو چقدر تبحر دارن..حالاتوکل به خدا ببینم چی میشه..وااای میشه لطفااا از طرف من دستای دو تا گل خوشگل تون رو ببوسید محکمممممم😚😚😚😚

خب دوستان خوبم میخوام با اجازه تون روش تهیه به و سیب خشک رو برای تهیه چای میوه ای بگم😍😍....(البته اکیدا توصیه میکنم اگه در سیکل درمان هستید در این خصوص با پزشک تون مطرح کنید و در صورت صلاحدید نوش جان کنید)خواص زیادی داره ضد التهابه و... و بصورت خشک نفخ هم نداره و باعث دلدرد نمیشه..من همیشه چای رو به صورت دمنوش درست میکن🌼🌷🌹..مثلا چای به+شکوفه اسطوخودوس+گل سرخ+پنیرک+کمی بهار نارنج+کمی دارچین+برگ به لیمو++کمی هل+کمی چای سبز یا سیاه+کمی چای ترش کمی بادرنجبویه و....هر بار چند تا از اینا رو مخلوط میکنم. ..که شما میتونید با توجه به طبع تون تعدادی رو حذف کنید و یا جایگزین کنید...البته هیچکدوم نه هورمونیه و نه اگه در حد تعادل مصرف بشه مشکلی ایجاد میکنه اما خب باز هم میگم متناسب با طبع تون انتخاب کنید فقط خواستم ایده بدم☺

خب بریم سراغ طرز تهیه به خشک:

چند عدد به رو خوب شسته و پوست میگیریم...بعد با رنده حتما درشت غذا ساز رنده میکنیم که خب سریع تر انجام میشه و له نمیشه وگرنه که با رنده معمولی هم اکیه فقط مراقب دستتون باشید

بعدش توی سبد بزرگ یا آبکش کاملا پهن میکنیم و جلو آفتاب و یا سایه خشک میکنیم..رنگش قهوه ای میشه تقریبا و خب مشخصه که خشک شده.. بعد توی تابه تفت میدیم دیگه کاملا خشک میشه فقط با شعله ملایم و دائم هم میزنیم...فقط مراقب باشید چون زود سیاه میشه و حتما باید دائم بهش سر بزنید...به رنگ دلخواه تون که رسید و حتی زودتر از روی حرارت بر دارید چون هم زود تغییر رنگ میده و خشک میشه...البته توی دو مرحله درست کنید تا قلقش دستتون بیاد...در شیشه مناسب نگه داری کنید...و به سلامتی یک دمنوش عالی نوش جان فرمایید..

@مامان_آینده_هستم‍ 

عزیزم نتونستم پستتو ریپلای کنم....

خخخخخخخ....

من ایشالله وقتی میام تو بارداری و شیفتمون عوض میشه.....

تو زود میایی من این دفعه دیر وقت میام کمتر معطل بشم.....

خخخخخخخخخ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم تا حالا انتقال داشتی؟؟ تو سیکل انتقالی الان؟ چندتا جنین داری ؟ کجایی دکترت کیه؟ چه همه ...

آره عزیزم.انتقال قبلیم مثبت شدم ولی هفته ششم سقط شد.الانم تو سیکلم هفته دیگه انتقال دارم.۱۳تا جنین دارم.خودم شیرازم دکترمم صیادی زیر نظرش دارو استفاده میکنم و آماده میشم ولی انتقالم یزده

@تورک_آنا ‍  عزیزم بنظرت به دکتر بگم anti tpo رو ندارم؟؟؟ برای پی آر پی بهش گفتم، میگه تو نت ر ...

عزیزم بعید میدونم تو پروندت نباشه....

ابن سینا تحت درمان بودی؟

اونجا همون اول این آز تو لیستشون بوده....

@تورک_آنا ‍  عزیزم بنظرت به دکتر بگم anti tpo رو ندارم؟؟؟ برای پی آر پی بهش گفتم، میگه تو نت ر ...

خخخخخخخ....

من ان شاءلله وقتی میام تو بارداری و شیفتمون عوض میشه.....

خخخخخخخخخ....