2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
عزیزم خدارو شکر اندو نداشتی🍀

ممنون عزيزم خداروشكر اميدوارم هيچ كس مشكلي نداشته باشه الهي آمين

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم سیکلم کنسل شد ضخامتم ۶ بود روز هجده پری . روز دهم ۵/۵ بودش از دهم تا هجدهم فقط نیم رفت بالا . ...

عزبزم خیلی ناراحت شدم....نگران نشو...ایشالله ماه بعد ...یه خیری توش بوده شک نکن💕💕💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حقیقتش اینه که توی هر دفعه انتقال احتمال صد در صد نیست و من فکر می کنم مهمترین مسئله در صورتیک ...

سلام.لکه بینی ات خوب شد؟ شما هفته چند اولین سنو را رفتید؟ شکمی سنو شدید؟

عزیز  دلم آخه چرا داغون.. خب ماه بعد استرادیول خارجی بگیر شاید بیشتر برات تاثیر بزاره.. یا مصرف ...

گلم استرادیول خارجی و اکویین خارجی گرفتم نزدیک دویست تا خوردم ولی بازم هیچ . حالا ایرانی بود ی حرفی میگفتم ایرانی هستش ولی خارجی گرفتم بازم هیچ

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم زنگ بزن بپرس..... نمیدونم اشتباه یادمه یا نه اما فکر کنم اون زمان یعنی ۹۴ دو تومن تو ذهنم مون ...

باشه حتما اينكارو ميكنم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزبزم خیلی ناراحت شدم....نگران نشو...ایشالله ماه بعد ...یه خیری توش بوده شک نکن💕💕💕

ان شالله . آخه نمیدونم چرا جواب ندادم ۲۰۰ تا استرادیول خوردم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستانی که همسرشون مورفولوژی پایین داشت میشه لطفا بگید دکتر به همسرتون چه داروهایی داده بود؟

به همسر من ویتامین ای. پنتوکسی فیلین. زینک به مدت 45 روز داد که تاثیری نداشت به مدت 40 روز فرتیل پلاس داد که یکمی بهتر شد و تونستیم میکرو کنیم

واقعا؟آخ کاش میدونستم  تب و لرز شدید دارم .نگاه به گوشی میکنم حالم بد میشه ولی فردا باید برم د ...

عزیز دلم تا حالا انتقال داشتی؟؟

تو سیکل انتقالی الان؟

چندتا جنین داری ؟

کجایی دکترت کیه؟

چه همه سوال ببخشید🙈🙈

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
شاید باید داروتو عوض کنه دکتر...استرادیول که خرواری میدنش..یکی جواب میگیره یکی نه...معلوم نیس چطور د ...

نمیدونم والا داروی ضخامت ک فقط همون استرادیوله . عزیزم من استرادیول اکویین پماد واژنی اکویین لوبیاسبز گوجه شیرسویا رازیاته و پنج انگشت اینا همه استفاده کردم ولی بازم هیچ هیچ موندم داخلش بخدا

عزیزم با نظر پزشکت ژل استروژل رو هم‌میتونی امتحان کنی شاید برات خوب باشه

گلم سیکلم ک کنسل شد . عزیزم نمیدونم والا

عزیزم جالبش اینه برا من تو بحث ایمنی بقیه آزها کوچکترین مشکلی نداشتن و مشکلم فقط با همین سی دی ها مع ...

ممنون انا جون ، خودمم هم‌موندم چیکار کنم، اخه هم‌نظر پزشک ایمونولوژ هم پزشک خودم بود که دارو نیاز نداری اما من میترسم ، فقط یه بسته جنین دارم