2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام به همهگیییی😍  چطورین؟ خیلی وقته  نیومدم اینجا الهی که این مدت فقط خوش خبری بوده با ...

به به چشممون روشن😍😙 خوبی عزیزم.. نی نی ها چطورن😗😗😗😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم ها ممكنه بي بي روز ١٣ منفي نشون بده آز روز ١٤ مثبت ؟؟؟ حالم خيلي بده بي بي منفيه روز ١٣

عزیزم به بی بی اعتباری نیست.. توکل بر خدا مامانی ایشالا😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دیروز که رفتیم تبریز هوا خیل  بد و بارانی بود از ساعت سه تا شش هم تو مطب بودیم تو راه برگشت هم ...

عزیزم اصلا به حرف مردا توجه نکن....اونا فقط دلشون کارای راحت میخواد..بیخیال ...این همه ما غر میزنیم دو سه بارم اونا بزنن به جایی برنمیخوره...بعدشم شماها زوجین...اصلا معنی نداره سر لجبازی درمانتو کنسل کنی...اگر زندگیتو دوس داری نی نی کپلی رو با صبوری بیار به دنیا😋❤❤💪💪

ممنونم پس همون يك روز در ميون ميزنم  راستي آسپرين شما تا كي خوردين ؟ به من گفت تا ٧ فروردين ك ...

عزیزم من کلا آسپرین نداشتم بهم نمیساخت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
●○●○●○●●○●○●○●○●○●○●○ 1.آنا جون من از دکتر پاد مهر پرسیدم گفتم نیازی نیست با دکتر خزعلی لاپارا بشم ...

سلام عززززیز دلم😍

خوبی خانومی🍀🍃

دعا میکنم همیشه هر جا هستی صحیح و سلامت باشی ...

ایشالا عملتم موفقیت آمییییییز باشه و چندوقت دیگه ببینیم نی نی اومده تو دلت😚😚

سلام.لکه بینی ات خوب شد؟ شما هفته چند اولین سنو را رفتید؟ شکمی سنو شدید؟

عزیزم من روز یکشنبه دچار خونریزی شدم. همون روز اورژانسی رفتم سونو که ۶هفته و چهار روز بودم و خدا رو شکر قلب نی نی مون رو دیدیم. هماتوم دارم. از اون به بعد هر چی دفع کردم  قهوه ای تیره هستن که دکترم امروز گفت اشکال نداره اینا خونهاییه که مونده و باید دفع بشن.

آره میدونم واسه تزریق همون سر سوزن خودشو میزاریم  منظورم اینکه دیگه اون نیدل هارو نگیریم مگه ب ...

عزیزم چون پروژسترون روغنیه باعث میشه سرسوزن کند بشه و وقتی میخواد بره داخل بدنت با درد و خراش بره ، برا همین برا خودت بهتره که اینکارو بکنی چون خیلی بهتر میشه 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
عزیزم من روز یکشنبه دچار خونریزی شدم. همون روز اورژانسی رفتم سونو که ۶هفته و چهار روز بودم و خدا رو ...

بله عزیزم باید دفع بشن....

فقط باید استراحت کنی که یواش یواش دفع بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من روز یکشنبه دچار خونریزی شدم. همون روز اورژانسی رفتم سونو که ۶هفته و چهار روز بودم و خدا رو ...

خدا را شکر که قلب قشنگش میزده. ان شااالله ۱۲۰ سال قلبش برات بزنه

منم لکه هام قهوه ای هست. امیدوار شدم

آهان پس یعنی فقط mthfr و pai1 رو داشتی؟ برا این دو تا گفت از آسپرین و.... باید زمان بگذره؟ مطمئنی؟

آره عزیزم فقط دوتا جهش رو داشتم‌،با سی دی مارکرا و فاکتورهای اندو و چندتا هورمونی.

هانا جونم.. من از همون جلسه اولی که رفتم دکتر، با همسرم وارد اتاق دکتر میشم. آره شلوغه مطب ها... حو ...

خداروشكر كه همسرت همراهته و اجازه ورود به اتاق رو داره

و آفرين بيشتر براى خودت 👏🏼💕كه قلق همسرتو پيدا كردى و مى دونى چى كار كنى كه حوصله اش كمتر سر بره و همرات باشه اما همه مردها شبيه هم نيستن مثلا من به شخصه با شناختى كه از همسرم دارم اگه ايران بودم ترجيح مى دادم همراهم نباشه و اصلا ١٪؜ هم ناراحت نمى شدم چون از نظر من حق داشت 

ان شاءالله تو همه مراحل زندگى همراه هم باشين و بهترين روزهارو در پيش داشته باشين عزيزدلم🙏🏼🌸😘

همسر من که همیشه آخراش کم مونده بود با کیشانی دست به یقه بشه..... کلا از معطل شدن بدش میاد..... سر ...

عزیزم خونواده چهارنفرتون همیشه ی همیشه زیر سایه ی حق❤❤❤

پس آخرین فرصتمه که گیرت بندازمو ببینمت😁😁😁😀