2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
خواهرانی که از هپارین و داروهای ضد انعقادی  استفاده میکنید رژیم غذایی رو رعایت کنید تا اثر داشت ...

عزیزم انقد ریز بود من اصلا نتونستم بخونم😓

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آره میدونم واسه تزریق همون سر سوزن خودشو میزاریم  منظورم اینکه دیگه اون نیدل هارو نگیریم مگه ب ...

عزیزم میشه کشید....

چرا نشه....

فقط میگن بهتره با همون تزریق بشه چون موقع کشیدن یه کوچولو کند میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزادش ۱۸تومنه رو بیمه ۴۲۰۰. نمیدونم والا پایینش نوشته داروسازی اکتوورکو

پس گرون شده....

۱۴ بود آزادش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قرص کابرگولین رو واژینال بزاری😨😨 اگه میشد تحملش کرد فکر کنم باعث میشه تخمدان زودتر به حالت قبلش بر ...

اره خیلی هم واژینالش راحت بود خیلی هم زود خوب شدم خداروشکر. شکمم خیلی بزرگ شده بود بعد از یه هفته از عمل پانکچر پریود  شدم و کاملا خوب شدم اما هپارین رو تا همون 14 تا که گفته بودن ادامه دادم 

سلام دوستان قضیه ایمنی چیه میشه یکی بهم بگه  من انتقال بار اولم گرفت ولی هفته 12 جنین دیگه قلب ...

عزیزم وقتی نقص ایمنی باشه ممکنه رحم جنین رو پس بزنه و مثل جسم خارکی بهش حمله کنه....

برا من سی دی مارکرای رحمم بالا بودن و با پردنیزولون و سرم تونستم جواب بگیرم.....

بستگی داره شمام مشکلی داری یا نه....

چک کنی بد نیست.....

از نظر انعقادی چی؟

چک کردی؟

عزیزم جنسیت  بچت چیه راسته میگن بتای کم پسر؟

هنوز که دقیق مشخص نیست ولی دکترم گفت احتمالا پسره

والا راستش خیلی به این چیزهای احتمالی نمیشه اعتماد کرد

واسه ماها که با سختی داریم باردار میشیم که اصلا فرقی نمیکنه

من هنوزم تو بارداری هزارتا مشکل دارم که فقط خدا خدا میکنم بچه سالم باشه و سالم به دنیا بیاد

خدایا شکرت
آره دیگه. نظر دکتر مهمه. اما منم جهش ها رو داشتم فقط، از بحث انعقادی.

آهان پس یعنی فقط mthfr و pai1 رو داشتی؟

برا این دو تا گفت از آسپرین و.... باید زمان بگذره؟

مطمئنی؟

عزیزم وقتی نقص ایمنی باشه ممکنه رحم جنین رو پس بزنه و مثل جسم خارکی بهش حمله کنه.... برا من سی دی م ...

نه اصلا این ازمایشارو هیچکدومو ندادم نمیدونم چیه

خدا برایم کافی است
رويا جون به خدا بحث مشكل داشتن كدوم يكى از طرفين نيست ذاتشون اينجورييه حوصله منتظر موندن تو مطبها رو ...

هانا جونم.. من از همون جلسه اولی که رفتم دکتر، با همسرم وارد اتاق دکتر میشم.

آره شلوغه مطب ها... حوصله من خانومم سر میره.

اما من باهمسرم صحبت کردم از همون اول،که دوست دارم تو تک تک مراحل با من باشی.اونم قبول کرد.

ما شاید دوسه ساعتم معطل شدیم تو مطب‌.

نمیگم غر نزده نه.. اما حالا یه راهکار جدید کشف کردیم😁 یا اینکه میریم مطب و میپرسیم چقد دیگه نوبتمونه و اون اطراف قدم میزنیم،یا کتاب مورد علاقش رو برمیداره و میخونه.گاهیم تو ماشین مشغول حساب کتاباشه.

نزدیک نوبتم که میشه اگه بیرون باشه تماس میگیرم میاد.

فعلا دو جلسه ای که خوب جواب داده😉

ولی بمن ثابت شده،ویزیتایی که همسرم خسته بوده خیلی غر زده،اما اگه سرحال بوده و شامشم خورده میاد میشینه،یا تلویزیون میبینه یا با آقایونی که اونجان صحبت میکنه بدون غر😁 تازه تنقلاتم میزارم تو کیفم انگار پیک نیکنه😃 والا باید یه جوری بلاخره سرگرم شیم...😎

از من به شما نصیحت شکمشون سیر باشه میرین دکتر😅😅

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم همسرت منظور بدی نداشته.... شاید به خاطر همین عذاب وجدانته که اینطوری گفته.... شاید فکر میکنه ...

بچه ها من زنگ زدم مطب دکتر دانایی راجب خراش اندومتر سوال کنم منشی کنار دستش گفت ماهی که میخوای انتقال بدی روز دوم پری که میای همون روز براش خراش میدیم!کسی بوده خراشش روز دوم پری باشه؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام سوالتون چیه؟

خواستم بدونم ازمایش ایمنی و انعقاد جیه همه جا میگید من انتقال انجام دادم بار اول باردار شدم ولی هفته 12قلبش نزد بار دومم کلا ازم منفی شد خواستم ببینم اینا چین به دکتر بگم چرا واسه من ننوشته 

خدا برایم کافی است
عزیزم من دو تا آمپول پنجاه داشتم.... بعد خونریزی هم دو تا شیاف ۴۰۰ اضافه شد..... نمیدونم چرا دکترت ...

آنا جون امروز رفتم پیش یه خانم دکتر دیگه. بهم گفت روزی سه تا شیاف اندومترین ۱۰۰اضافه کنم و آسپرین رو قطع کنم. و از هفته دیگه به مرور امپولهای پروژسترون رو کم کنم تا حذف بشن که با سنم آبسه نکنه