2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046395 بازدید | 684511 پست
قرص کابرگولین رو واژینال بزاری😨😨 اگه میشد تحملش کرد فکر کنم باعث میشه تخمدان زودتر به حالت قبلش بر ...

از دکترت بپرس صلاح بدونه که خوبه برات....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ما که تکمیلی نداریم😭 فعلا همه از جیب همسرجان میره 😂  بقول خودش ایشالا سلامتی باشه و ...

خدا بیمه جیب همسرتو پر برکت کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما ما چند روزه بیمه تکمیلی شدیم بیمه تکمیلی sos کسی اینجا این بیمه رو داره ؟؟؟ درسته هزینه نابارو ...

عزیزم والا من که نداشتم اما فکر کنم شنیدم بیمه خوبیه.....

خواستم بدونم ازمایش ایمنی و انعقاد جیه همه جا میگید من انتقال انجام دادم بار اول باردار شدم ولی هفته ...

عزیزم نگران نباش بعید میدونم شمایی ک باردار شدی مشکلی داشته باشی. اینا یه سری فاکتور هست که مثلا فرد ایمنی بدنش بالاست و مانع لانه گزینی جنبن میشه و پس میزنه یا اینکه فرد غلظت خونش مانع از لانه گزینی میشه. با این حال با دکترت می تونی مطرح کنی که با توجه به سابقه ات برات توضیخ بده

سلام دوستان. کسی بوده تا بحال روزی سه تا شیاف اندومترین با دو تا امپول پروژسترون اشکال نداره؟؟

فکر کنم ستایش جون بود.....

شکر خدا همه چیم خوب پیش رفت.....

یادمه از روز پنج انتقال لک بینیاش شروع شد و بعدشم خونریزی و ...

ولی شکر خدا به خیر گذشت.....

سلام خانوما خوبید؟من هر روز اینجارو میخونم ولی خودم نمیدونم چی بنویسم چون فعلا دارم ال دی میخورم تا ...

عزیزم چرا که.. خیلیم خوشحال میشیم🍀☘🍃

https://t.me/joinchat/E1G16Q657WY1NVMsGkQPCw

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم نگران نباش بعید میدونم شمایی ک باردار شدی مشکلی داشته باشی. اینا یه سری فاکتور هست که مثلا فرد ...

امیدوارم خدا از دهنت بشنوه اخه همجا میبینم نوشتن ازمایش ایمنی انجام دادیم جواب داد بار دوم انتقالم نشد تقریبا یه ماه پیش بود خیلی نگران بودم همش اینور اونور دنبال دلیلش بودم 

خدا برایم کافی است
عزیزم الان نه چیز جدید بخور نه زیاد وسواس به خرج بده.... تغذیه روتینتو داشته باشی کافیه.... استرسم ...

مرسی آنا جان واقعا به این نتیجه رسیدم نداشتن استرس از همه چی مهمتره، محتاج دعای همتون هستم😘

الحمدالله❤
بعد بهش نگفتی شما که گفتی صد درصد!!!!!!

اصلا از رو نمیره

مدام هم بهم استرس میده

هنوزم از این شیرین کاریها داره   

همینجوریش آدم تن لرزه داره این دکترها هم بدترش می کنن

خدایا شکرت

راستی دکتر بهم گفته بود از روز انتقال باید هپارین رو شروع کنی، روزی که برا سونو رفته بودم خانمه گف به دکتر (افلاطونیان) یاداوریش کن ولی من فراموش کردم😶

مگه تو پرونده م ننوشته؟ میدونید روز جمعه قبل از انتقال باید بزنم یا بعدش؟

الحمدالله❤
بله دقیقا.... سر سوزن میره تو و دارو رو میکشی و تموم و میذاری یخچال دفعه بعد بازم همینکارو میکنی... ...

ممنون عزیزم که جواب سوالاموباحوصله  میدی 

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اینهمه ان لاین اینجا هیچکس جواب سوالمو نداد 😳😳😰😢😢

عزیزم خوب اکثر دوستان به ترتیب پستارو میخونن.....

بیمه ایرانیان...ولی کلا هر بیمه ای باشین هزینه رو یه درصدی قبول میکنه...روبرو بیملرستان شهید فقیهی ی ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی  ، شما تهران نیستید ؟ فکر کنم شیراز باشید 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .