2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046479 بازدید | 684515 پست
بچه ها استرادیول من ایرانیه.فرقی نداره؟کیا ایرانی داشتن؟اگه‌ خارجیش بهتره و پیدا میشه تا خارجیشو بگی ...

والا دکتر من تاکید داشت فرق نداره....

منم ایرانی میخوردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من چرا دل درد پریودی دارم؟  یعنی چی؟ بد نباشه واسه جنین ها  کممممممممک

نه نگران نباش....

هیچ چیزی به اندازه نگرانیات برا وروجکات بد نیست پس اگه دوست داری چیزیشون نشه استرستو کمتر کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عه، كابرگولين رو تا سه ماهگي مصرف كني؟ جدا؟ چنده برا شما نسبت به رنج ازمايشگاه؟؟ به من چيزي نگفتن ات ...

حالا نمیدونم تحت چه شرایطی باید تو بارداری بخوریم، احتمالا بعد از مثبت شدن یه سری آزمایش میگیرن اگه خوب بود قطع کنن، اگه خدای نکرده نبود ادامه میدن

سلام منم دیروزiuiکردم خداکنه جواب بگیرم.

ایشالا همینجا جشن مامان شدنت رو میگیریم🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آخه میدونی عزیزم... من سه شنبه پیش پریود شدم صب، و شب رفتم دکتر. سونو شدم و خداروشکر خوب بود همه چ ...

عزیزم دی ماه از ماههای پر برکت برا ماست....

ایشالله برا تو هم استارت بهترین حس زندگیت باشه....

نه عزیزم همون دفعه بود یکبار پانکچر شدم ۶تا جنین داشتم ولی الان دوستمون میگن با ایرانیش آندومترشون ...

عزیز دلم..❤🍃

اصلا اصلا اجازه نده این افکار منفی ذهنت رو بگیره.

نی نی جاش خیلی خوبه و تازه خیلیم مهربونه که کاری بهت نداره تا ویار نکنی🍀

قدرشو بدون و به جبرانش براش قرآن بخون❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ممنون عزیزدلم.صد در صد همینطوره.فقط‌ یه ذره توضیح دادنش به مامانم سخته😂مرسی عشقم.ان شاالله به زودی ...

بله احتمالش هست چون پروژسترونت که قطع میشه چند روز بعد پریود میشی....

عه خداروشکر.منم به احتمال زیاد جواب‌میگیرم با ایرانی.اخه دکترم تاکید نکرده خارجیشو بگیر.بعیدم میدونم ...

عزیزم برای من گفته بود از هر دوره ایی که میخای انتقال بدی از دوم پریود روز سه تا با اسید فولیک و ب کمپلکس بخورم بازم زنگ 03533182300 بزن ماماها راهنماییت میکنن فکر کنم این سری که پریود شدی نباید بخوری پریود بعدی شروع به خوردن کن به من با سه تا انتقال اینطوری گفت بخورم

سلامم خانمی شرمنده ام دیر اومدم برای من کنسل شد 😔خیلی بهم ریختم میدونی چرا بهم میگه دیگه پروستروژن ...

عزیز دلم هیچ غصه نخور. بلاخره میرسه اون روزی که توام انتقال دادی. خیلی خیلی نزدیکه🍀

عزیزم دی ماه از ماههای پر برکت برا ماست.... ایشالله برا تو هم استارت بهترین حس زندگیت باشه....

عزیزم دعا کن واسه منم ماه خوبی باشه همسرم عمل بیوپسی داره منم شروع دارو پانکچرو.....

التماس دعا🙏🙏🙏

خدایا...شکرت😍
چهار شنبه هفته پیش بود از سونو اومدم بچه ها گفتن لوبیا بخور منم رفتم گرفتم و گوجه فرنگی هم همینطور ت ...

من سیکل قبلم که مشکل اندو نداشتم خداروشکر. هروقت میرفتم سونو دکترم میگفت خوبه و اصلا عدد مدد نمیپرسیدم😁

الانم فعلا روزی دوتا استرا دارم...

حالا گفتم یکم گوجه و لوبیا بخورم محض اطمینان‌.

گوجه که خام خام دوست دارم میخورم.اما لوبیا نه...😢

تو آبپز میکردی یا تو پلو؟ منظورتون همون لوبیا سبز درازاِ؟؟😂😂

هفته پیش رفتی پیش دکتر ع ا ر ف ی؟؟؟ آزمایشهاشون قدیمی بود؟؟؟ کدوم آزمایشگاه داده بودین؟؟یعنی آزمایش ...

آره رفتم اما ایرانمنش بود و مطب خیلی شلوغ با وجود اینکه خیلی حواسم جمع کردم آز تکراری ننویسن ولی بازم بعضی موارد تکراری شد من بیمارستان مسیح آزهای قبلیمو دادم اما انعقادیا رو نداشتم 

بنظر من دستیارشون واسه همه یکسری آزمایشات مینویسن و دقتشون پایینه 

ایرانمنش گفت سرم نیاز داری ،جواب ازمایشات جدید بیار دکتر عارفی ببینه من از شلوغی و کم دقتی ماماها یکم دچار تردید شدم

گلم مصیبتش برا شما چجور بودش ؟ من خارجی استفاده میکنم ولی بازم روز ده پری پنج بودش و گفته بازم هجده ...

عزیزم جوابدهی قرصا برای آدمای مختلف فرق داره ،این دوستمون باخارجی نتیجه گرفته،ولی من اون سیکلم که کنسل شد اول خارجی خوردم دیدم ضخامتم بالانرفت ایرانی خوردم که بازم بالانرفت،یعنی برای من هردو مثله هم بودن ،یااگراشتباه نکنم مامان سبحان وقتی ایرانیشو میخورد سردرد میگرفت ولی باخارجیش مشکلی نداشت میبینی برای هرکسی یه طوربوده

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....