2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
والا دیروز ساعت  ۱۱صبح انتقال دادن به گفته ی جنین شناس دو تا جنین بلاست در حال متلاشی شدن توپ ...

پس حتما گل شده!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام برا خونریزی در صورتیکه قلب تشکیل شده باشه در صورتیکه امپول پروژسترون روزی دوتا باشه میشه یه آم ...

فکر کنم زودتر از هفته ۱۰-۱۲ جایگزین نمیکنن بازم به دکترت بگو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان  منcd56 عددش۲۳ دکتر گفته سرم نیازه حالا سوالم اینه چون آز  مشکل داره بیمه واسه سرم ...

عزیزم فکر کنم قبل + شدن دیگه تایید نمیکنن حتی با مدارک، مگر اینکه سابقه سقط داشته باشی....

باز پیگیر باش.....

ضمنا تهران نتونستی شهرستان هم ترای کن....

از طریق هلال اهمرش....

مثلا قم و....

مرسی خواهر عزیزم والا راستش خودمم خیلی اطمینان دارم اینبار.خدا به دادم برسه یهو نزنه پس سرم بگه ثمین ...

ساخته شدی خوبشم ساخته شدی....

بشین سر جات مامان خانوم از دوقلوهات خجالت بکش دیگه همچین حرفی نزننننننن....

اخه یجایی انگار دیده بودم گفتید پسره بعد دیدم تیکرت صورتیه😂😂😂گفتم فضولی کنم بپرسم😍😍

عزيزم 

درسته قبلا گفته بودم 😬

تيكرم رو به اميد دختر هنوز عوض نكردم 

گفتم بزار مطمعن بشم بعد اگه پسر بود عوض ميكنم 😄

ان شاءالله به زودي تيكر شماروببينم 😍

ممنون گلم از راهنماییت, خودم میدونم خیلی پایینه ولی شوهرم گیر داده که چون مرکز گفت از دومم انجام بدی ...

چرا که نه عزیزم؟

منم روز ۱۱-۱۲ لک بینی داشتم.....

فدات عزیزم  اخه من خوندم خیلی عوارض داشت ترسیدیم  تا ساعت ۹ نرسیده بودیم خونه درصورتیکه ...

عزیزم شکمت تپله پس راحت بزن به شکمت....

من سر هر دو بارداریام تا نه ماه داشتم وروجکامم سالم سالمن....

پس به چرندیات گوش نکن....

آناجان خانم ها برآزمایش پرولاکتین،باید سوم پری آزمایش بدیم؟ 

بله دوم سوم پری....

فقط حتما شرایطشو رعایت کن....

دو ساعت از بیدار شدنت بگذره و فکر منم نباید از سه ساعتم بگذره....

نز دی کی و تحریک س ی ن ه یکی زو روز قبل نباشه....

سو تین باید نبندی فکر کنم....

باز دوستان میان بیشتر کمکت میکنن....

نه عزیزم دردم تموم شد ولی دیروز رفتم معاینه اخه یکم علایم عفونت داشتم.گفت زخم دارم و گفت عفونتت خیلی ...

عزیزم باید زخمت خوب بشه....

بعدش که خوب شد تصمیم میگیری....

اگه عید اذیت میشی بذار برا بعدش....

مامان آینده جان نمیدونم ازت پرسیدم یا نه، آزمایشای ایمنی ام گفته بودی برات نوشتن؟ انعقادی رو گفتی از ...

آره عزیزم هردو رو دکترم نوشت.

ایمنی خوب بود.انعقادی دارو گرفتم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه عزیزدلم.فقط‌ بهم استرادیول داده.گفته سه تا در روز.منظورش همون صبح و ظهر و شام هست؟ممنونم از حرفات ...

عزیزم خیلی فرق نمیکنه سه تا رو کی بخوری اما منظم باشه بهتره....

من دو تا داشتم با هم میخوردم....

فقط با شکم پر بخور....

*‍****** @تورک_آنا      خانم های عزیز کمک من آزمایش ایمنی وانعقادی دادم وا ...

عزیزم برا اینا فکر کنم نیاز به قطع آسپرین نیست بازم بپرس....

فکر کنم برا هموسیستئین و بعضی آیتمای انعقادی غیر بحث جهشها نیازه قطع بشه.....

اینا با دارو درمان نمیشن بلکه فقط کنترل میشن....

عزیزم جواب آزهاتو نشونش دادی اینارو نوشت؟

برا پرولاکتینم فکر کنم نیازی نیست حتما روز دوم سوم باشه من تو پست قبلی حواسم نبود با هورمونیا اشتباه گرفتم....

ننه آینده کوجایی عزیزوم عاقا من چندبار امتحان کردم داخل جستجو تلگ ولی چیزی نمیده   نمیدونم ش ...

عزیزم...🍃 بلاخره موفق میشی😉

آره بچه ها لطف کردم اومدن وهستن.❤

خوشگلم اون لینکو مثلا بفرست تو پی وی همسرت تو تلگرام. آبی رنگ میشه بعدش. بزنی روش خیلی راحت میای تو گروه☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بله دوم سوم پری.... فقط حتما شرایطشو رعایت کن.... دو ساعت از بیدار شدنت بگذره و فکر منم نباید از س ...

این پست رو نتونستم اصلاح کنم فکر نکنم روز دوم سوم پری بودن نیاز باشه....

عه، كابرگولين رو تا سه ماهگي مصرف كني؟ جدا؟ چنده برا شما نسبت به رنج ازمايشگاه؟؟ به من چيزي نگفتن ات ...

یجا رنج آزمایشگاه تا 490 بود واسه من 1000 بود، یعنی بیشتر از دوبرابر، بعد دکترم گفت برو یه آزمایشگاه دیگه تکرار کن اگه بازم دوبرابر بود برو ام آر آی بعد بیا پیشم، منم رفتم یجا دیگه که میگن آزمایشگاه خوب و قدیمیه، رنج تا 26 بود واسه من شد 41، دیدم دوبرابر نیست ولی بازم رفتم ام آر آی خیالم راحت بشه، که خدا رو شکر خوب بود، بعد رفتم پیشش اینو داد، گفت ماه بعدم میتونی سیکلتون شروع کنی، فقط یه سوال داستینکس همون خارجیه گابرگولینه ؟