2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
خوب جمعه دوباره بری ک چکار کنه ؟

برای کنترل کردن رحم و تخمدان باز دوباره سونو داده !باورت میشه از موقعی که داروها شروع کردم هفته سه یا چهار بار سونو میکردن الان کمتر شده ! 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد لوبیا خوردی ؟ چن روز ؟

چهار شنبه هفته پیش بود از سونو اومدم بچه ها گفتن لوبیا بخور منم رفتم گرفتم و گوجه فرنگی هم همینطور تا دیروز استفاده کردم روزی یه بار گلم

برای کنترل کردن رحم و تخمدان باز دوباره سونو داده !باورت میشه از موقعی که داروها شروع کردم هفته ...

عزیزم منم فردا ۱۸ پری هستم یعنی ب منم میگن ک داری پریود میشی ؟ سیکلت چن روزه هستش ؟ من اون ماه ۲۱ روزه پری شدم یعنی تا نوزده پری ال دی خوردم و بعد ۲۱ پری شوم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم منم فردا ۱۸ پری هستم یعنی ب منم میگن ک داری پریود میشی ؟ سیکلت چن روزه هستش ؟ من اون ماه ۲۱ رو ...

گلم اگر دارو استفاده میکنی نگران پریود شدن نباش بستگی به بدنت داره ! من پریودم اصلا منظم نیست اخر ماه یا وسط ماه پریود میشم فقط تنها چیزی که خوردم مکمل بوده هیچ دارویی ندادن بخاطر همین دارم پریود میشم شما اصلا نگران نباش گلم 

گلم اگر دارو استفاده میکنی نگران نباش پریود نمیشی بستگی به بدنت داره من پریودم اصلا منظم نیست اخر ما ...

خیلی ازت ممنونم بهم آرامش میدی . براتون خیلی ناراحت شدم بقران از دیشب میگفتم کی الهام میره سونو ک بیاد خبر خوشو بگه . من اول ب دیگران دعا میکنم تا اینکه خدا رحمش بیاد و ی نگاهی هم ب من بکنه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نتیجه ازمایش کراس مچ من و همسرم:

عزیزم من چیزی از این تست نفهمیدم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی ازت ممنونم بهم آرامش میدی . براتون خیلی ناراحت شدم بقران از دیشب میگفتم کی الهام میره سونو ک بی ...

بین دعاهام به یادت هستم انشالله فردا خوش خبر باشی منتظرتم 🙏🏻🌹 تشکر خانمی که بیادم بودی مطمعن باش خدا جواب دعاهات رو میده قوی باش و افکار منفی دوری کن 🌹❤️

منم سپردم بخدا اول ناراحت بودم الان نیشم بازه 😆

ولی من هربار ایرانی میخورم روز ۱۲سیکل ضخامتم تری لاین و ۱۱بود

عه خداروشکر.منم به احتمال زیاد جواب‌میگیرم با ایرانی.اخه دکترم تاکید نکرده خارجیشو بگیر.بعیدم میدونم تو این شهر خارجیشو پیدا کنم.عزیزم باید تا روزی که‌میرم پیش دکتر همینطور‌ بخورم اره؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
هزینه عملت چقدر شد؟منم باید عمل بشم روده هام و یکی از لوله هام درگیره 

براي من ٢١ ميليون شد البته تو بيمارستان خصوصي عمل ميكنه

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
***** دوستای خوبم، من جواب ازمایشهای ایمنی انعقادی رو‌گرفتم، تقریبا همشون تو‌رنج‌نرمال بودند ب ...

عزیزم خوب به نظر میاد ایمنیت یه کم بالا پایینه...

ایشالله با کنترلش این دفعه حتما جواب میگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من یه سوال دارم  انتقال دادم واسم ناکسپرین ۴۰ نوشته نمیدونم بزنم یانه سی تا نوشته گرفتم و ...

عزیزم چرا نزنی خوب؟

وقتی تجویز شده حتما نیاز بوده دیگه....