2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046499 بازدید | 684518 پست
سلام ميشه بگي اندومتريوزتو از كجا تشخيص داد كه داري ؟منم درگيرم اما نميدونم چه جوري بايد بفهمم دارم ...

سلام گلفام جان من امروز دوباره زنگ زدم مطب دکتر آصف جاه گفت دکتر نیمه دوم دی میاد،راستی تو آزمایش Ca125انجام دادی؟؟

خدا جونم شکرت...
بله دوم سوم پری.... فقط حتما شرایطشو رعایت کن.... دو ساعت از بیدار شدنت بگذره و فکر منم نباید از س ...

واسه آزمایش پرولاکتین مگه روز مهمه ؟هم دکترم هم آزمایشگاه چیزی نگفتن از زمانش گفتن هر وقت بیای انجام میدم فقط دوساعت از خوابت گذشته باشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شکمت تپله پس راحت بزن به شکمت.... من سر هر دو بارداریام تا نه ماه داشتم وروجکامم سالم سالمن.. ...

عزیز دلم بچه های نازت خوشبخت و موفق باشن همیشه الهی 

بله شکمم خیلی تپله ولی خوب زیادم اینجوری باشه نمیره تو چربیها و جذب نشه ؟

حقیقتش دیشب همسرم خدا خیرش بده به بازوم با زاویه ۴۵ درجه زد یه سوزش خفیف داشت در حالیکه امپول هایی که قبلا به بازو زده بودن تزیقاتی ها خیلی دردو سوزش داشتن 

به سلامتی ایشالا بشن دوتا خوشگل تپلی 

انشالله انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم برا اینا فکر کنم نیاز به قطع آسپرین نیست بازم بپرس.... فکر کنم برا هموسیستئین و بعضی آیتمای ا ...

آناجان

همه آزمایشها ر نشون دادم.من خپ انعقادی بودنم (توmthfrدوجهش هرتیزیگوتی و تویpai1یه جهش هموزیگوت دارم.)رو شده بود.چرابازم برام آزمایش بررسی انعقادی نوشته؟!!! آدم شاخ در میاره.

ولی واقعا بی دقت بی دقت بی دقت بودن.یعنی تواین چندسال دکتررفتنم اینقدرعجله و هول ندیده بودم.

بنظرم خودشون بااین دو آیتم،انعقادی ر تشخیص میدن،حالا که این دو آیتم تو آزمایشهای نبود،ماماش نوشت! مگرنه خودش اصلا انگار تو این دنیانبود،روهوا ذهنش سیرمیکرد.....این تجربه من از نگاه برزخی م بود😂😂😂😂😂😂

بعدش میگه شوهرت باید بره پیش ارولوژ.....

درحالیکه یکبار من آزمایشdfiشوهرم رنشونش دادم به علاوه نامه دکتر امیرجنتی،نگاه کرد....

بعدنگاه به آزمایش های دیگه گفت شوهرت آزمایش نداره ،به مامادستور داد بنویسه،ماماگفت:چراخانم دکتر داشتن،نشونتون دادیم

گفت: گفت نداشت ،من ندیدم.

خلاصه اززیر خلوارهاآزمایش در آوردیم نشونش دادیم باز....

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
والابرا من دكتري ك انتقال دادم گفت قطع كن بعد از سونو قلب  اما دكتر اينجام گفت ادامه بده من ا ...

والا حق داری وقتی آدم میبینه نظر دوتا دکتر متفاوته استرس میگیره دکتر خودکم میگه تا مثبت شدی باید قطع کنی ولی دکتر توکلی میگه تا هفته ی 

۱۲باید بخوری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
واسه آزمایش پرولاکتین مگه روز مهمه ؟هم دکترم هم آزمایشگاه چیزی نگفتن از زمانش گفتن هر وقت بیای انجام ...

آناجان اصلاح کردن تو پست بعدی وگفتن روز خاصی ملاک نیست.

منم رفتم از آزمایشگاه سرکوچه مون پرسیدم گفتن روز خاصی ملاک نیست.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عه خداروشکر.منم به احتمال زیاد جواب‌میگیرم با ایرانی.اخه دکترم تاکید نکرده خارجیشو بگیر.بعیدم میدونم ...

اره عزیزم انشالله باردارم شدی باید فکر کنم تا هفته ۱۲بخوری انگاری

آناجان اصلاح کردن تو پست بعدی وگفتن روز خاصی ملاک نیست. منم رفتم از آزمایشگاه سرکوچه مون پرسیدم گفت ...

آها ندیدم ببخشید خیالم راحت شد😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سونو ان تي احتمال پسر داد  آنومالي ك برم قطعي ميشه  شما از كجا فهميديد😀

عکس سونوی قلبتو داری؟

سلام گلفام جان من امروز دوباره زنگ زدم مطب دکتر آصف جاه گفت دکتر نیمه دوم دی میاد،راستی تو آزمایش Ca ...

رفتم كلينيك پيش كارگر سونو داد فردا بايد برم سونو ولي ازمايش نداد شما دادي اين ازمايشو

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

خانم هایی که باردار شدید شیاف پروژسترون رو تا کی باید ادامه بدیم؟

من از روز پانکچر دوتا شیاف پروژسترون 200 داشتم و یک آسپرین که همون رو ادامه دادم

تو هفته 8 دکترم برام شبی یه دونه 400 نوشت با اینکه بهش گفتم قبلا دوتا 200 داشتم  ولی زیر بار نرفت و نتیجه این شد که خونریزی کردم و هماتوم تشکیل شد

اینطور که فهمیدم دوز دوتا 200 از یه 400 بیشتره (اینو یه دکتر دیگه گفت)

و بعد تبدیل شد به روزی دوتا شیاف 400 و آسپرین یک شب در میون و لکه بینی گاه و بیگاه

الان هفته 13 هستم ولی به نظر نمیاد دکترم قصد کم کردن شیاف رو داشته باشه

شما تا کی ادامه دادید؟

خدایا شکرت
ساخته شدی خوبشم ساخته شدی.... بشین سر جات مامان خانوم از دوقلوهات خجالت بکش دیگه همچین حرفی نزننننن ...

چشم چشم