2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
من امشب بالاخره موفق شدم از یک دکتر(غیر از دکترای مرکز)وقت بگیرم و پیشش پرونده تشکیل بدم. اونم متخصص ...

رویا جان انشالله هر روز برات راحتر بشه و این سختی ها رو به امید شیرینی روی ماه نی نی تحمل کنی🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

دوستان .نه .

خواهرای گلم ..

ممنون .ممنون که هستید ..

بخدا کسی نبود بهش بگم ..

وگرنه نمیخوام کسی فکرش منفی بشه و خداناکرده با حرفای من ناامید بشه ..

تو رو خدا منو ببخشید اگه باعث ناراحتی کسی شدم .

بخدا با حرفاتون بهم امید دادید .توکل بخدا.ببینم چی میشه .اون چی میخواد ..

برای تک تکتون .حتی اونا که پیام ندادن ..دعا میکنم با این دل شکسته و چشم اشکبارم ..

که بحق امشب که شب ولادته ..🌸🌹🌹🌷🌷🌷🌷🌷

تک تکتون به حاجت دلتون برسید .و همیشه شاد باشید .خ وشبخت ..

بازم ممنون.از تک تکتون ..😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان  ببخشید دارم میترکم از غصه ... مجبور شدم بیام اینجا .. وگرنه قصدم ناراحتی کسی نی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم میدونم هرچی بگم ارومت نمیکنه ‌ولی امیدتو از دست نده  روحیه ات حفط کن  .ان شالله که سونو اشتباه شده یا هنوز زوده برا تشکیل قلب .تو روخدا قوی باش ارامشتو حفط کن عزیزم 

اها چه جالب  من امروز رفتم خودشون گقتن فزدا انتقال میدیم

بسلامتی فردا انتقال میدی

از خدا برات بهترین ها رو میخوام 

خوشحال باش و آرامش واقعی داشته باش

۱۴ روز دیگه منتظر بتا تپل ت هستیم🌺🌺🌺🌺

خانم ها لطفا بیاین . روز ده ک رفتم سونو ک ضخامتم پنج بودش گفت ک تو رحم ی لکه سیاه میبینم و مخاط مانند ک بعد معاینم کردش تا اینکه با ی سرنگ بلند کشیدش و ژله مانند بود آغشته ب خون . الان بعد از اون الان چهار روزه تکرر ادرار دارم . الان ب خودم میگم شاید لقاح صورت گرفته باشه و دکترم کشیدش . یعنی وقتی تازه لقاح باشه چ بگم همون ساک ی لخته خون هستش ؟ فکرم خیلی مشغوله ک چرا تکرر ادرار دارم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خانم ها لطفا بیاین . روز ده ک رفتم سونو ک ضخامتم پنج بودش گفت ک تو رحم ی لکه سیاه میبینم و مخاط مانن ...

بچه ها هر ک هر چ میدونه دریغ نکنه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها عددfsh=3.3  خوبه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دقیق نمیشه گفت؟

تنبلی تخمدان یا پلی کیستیکی نداره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها طبیعیه که وقتی شیاف میذاری انگار ترشح داری و یکم میاد بیرون؟شماها هم لباس زیراتون کثیف میشد؟! ...

بله عزیزم طبیعیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانم ها لطفا بیاین . روز ده ک رفتم سونو ک ضخامتم پنج بودش گفت ک تو رحم ی لکه سیاه میبینم و مخاط مانن ...

دوستم تکرر ادرار برای عفونتِ

اگر هنوز انتقال ندادی برو داروخانه قرص بتادین بخر بخور خوب میشی

اون قضیه ایی که میگی واقعا بعیدِ فکر های عجیب نکن دختر

خانمها من ظهری تا دم مرگ رفتم از روزی که هایپر شدم دل درد شدید و تهوع وحشتناک داشتم امروز صبح از شدت درد گفتم محاله زنده بمونم ، اوردنم بیمارستان بستریم کردن سونو کردن گفتن شکمت اب اورده و کیست پیدا کردی مدام هم توی سرمم مسکن میزنن تا فردا که دکتر بیاد ، تروخدا برام دعا کنید انقدر این چندروز خصوصا امروز گریه کردم چشمام باز نمیشه ،  الان بستری هستم چیکار کنم با این کیست ها ، دردسر ساز نشه برام بخدا دیگه تحمل درد ندارم😥😥😥😥😥

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

ممنونم از تكتكتون مهربونا.ببخشيد كه اين خبر بد رو بهتون دادم.دكترم هم گفت تمومه ديگه.داروهامو گفت قطع كنم.و ازون جايي كه ضخامت ديواره ١٠ ميل شده احتمالا نيازي به كورتاژ نباشه.حالا فردا يه ازمايش بتا ديگه بايد بدم و عصر هم برم سونو واژينال.من مطمءنم خيري توي همه اتفاقات بد هست.خدا الرحم الراحمينه و انشالله بهترين هارو براي همه رقم ميزنه.خدارو هزار بار شكر.مطمءنم اتفاق امروز شايد بايد اتفاق ميفتاد تا جلوي اتفاقات بدتر گرفته بشه.من راضي ام به رضاي خدا.دست تك تكتون رو ميبوسم كه توي اين راه با من بوديد و برام دعا كرديد.خدا بهتون بهترين هارو ببخشه.ميبوسمتون دوستاي خوبم.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷