2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046779 بازدید | 684548 پست
بچه ها من الان رفتم دسشويي.اندازه نصف كف دست.يه چيزي مث جيگر ازم دفع شد.درد پريودي دارم.كسايي كه سقط ...

سقط خیلی سخته عزیزم انشالله نی نیت سالم و سلامت چسبیده به دلت نگران نباش 

اکثرا با درد وحشتناک سقط میکنن 

ولی من وقتی سقط کردم درد نداشتم خیلی راحت سقط کردم دکترم گفته بود یه چیز سفید ازت خارج شد بدون جنین بوده 

روز سقط درد نداشتم وخونریزیم خیلی کم بود ولی فرداش ۴ ساعت تمام درد وحشتناکی داشتم 

انشالله خونریزی شما واسه هماتومه یعنی حتما همینطوره اکثرا دوستان به خاطر هماتوم خونریزی های زیاد داشتن 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو گزارش عکس رنگی (تایپ میکنن) اونجا باید بخونی اگر از عکس سر در نمیاری گزارش رو بخون اگر بسته باش ...

عزیزم منکه رحمم تک شاخ بود، همون یه لوله ام نوشته پر از مورگالی تو گزارش عملم، نمیدونم مورگالی چیه،ولی گفت عفونی نبود که بردارم تازه بهم فرصت اقدام طبیعی داد ولی نشدم، دیگه گفت وقتتو تلف نکن بیا ای وی اف، حالا موندم مورگالی چیه، اما تو عکس رنگی مایع حاجب ازش رد شد

بچه ها طبیعیه که وقتی شیاف میذاری انگار ترشح داری و یکم میاد بیرون؟شماها هم لباس زیراتون کثیف میشد؟!اخه یه ساعتم میخوابم بعدش.ولی همینجور که دراز کشیدم انگار ترشح دارم!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها طبیعیه که وقتی شیاف میذاری انگار ترشح داری و یکم میاد بیرون؟شماها هم لباس زیراتون کثیف میشد؟! ...

نوار بذار گلم ورگرنه هی باید عوض کنی!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها طبیعیه که وقتی شیاف میذاری انگار ترشح داری و یکم میاد بیرون؟شماها هم لباس زیراتون کثیف میشد؟! ...

اره عزيزم.من پد روزانه ميذاشتم و هر چند ساعت عوض ميكردم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بیرون که میاد ولی وقتی میذاری یکی دو ساعت دراز بکش تا دارو جذب بشه. مومش که بعد میاد بیرون مشکلی نداره

سقط خیلی سخته عزیزم انشالله نی نیت سالم و سلامت چسبیده به دلت نگران نباش  اکثرا با درد وحشتناک ...

ممنونم عزيزم.ايشاله كه چيزي نباشه واقعا.ولي هربار ميبينم دلم ميريزه.باز توكل بخدا

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
کاش همون دیروز گفته بودم که میدیدمتون😀، من اون قسمتی که میگین هنوز نیومدم، نه عزیزم یکشنبه باید بر ...

ان شاالله همه چی‌خوب پیش میره‌گلم.من از بندر اومدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم منکه رحمم تک شاخ بود، همون یه لوله ام نوشته پر از مورگالی تو گزارش عملم، نمیدونم مورگالی چیه،و ...

انشالله که نتیجه دلخواه رو به زودی میگیری

من میدونم کیست مورگالی چی هست اما تا حالا نشنیدم تو لوله پر باشه از مورگالی

احتمالا نوعی عفونتِ 

باز مطمئن نیستم 

اما اصلا خودت رو نگران نکن انقدر علم خوب پیش رفت کرده که همه چی درست شدنی شده.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دعامیکنم برای هردوتامون تا هفته ایند بالا بره منم دوشنبه میرم توکل برخدا هرچی خیره برامون پیش بیاد گ ...

عزیزم من شرایط شما رو دقیقا نمیدونم اما از این پستی که گذاشتید احساس کردم برای افزایش اندو منظورتون بوده

من با روزی چهارتا استرادیول و پی ار پی و ....روز انتقال اندومترم به ۸ رسید. برای انتقال بعدی قبول نکردم دارو استفاده کنم در عوضش روزی نیم ساعت پیاده روی تند میکردم توی خونه البته   با سرعت  از انتهای پذیرایی تا توی اتاق خواب اهنگ هم میگذاشتم تا حس بهتری داشته باشم. بعد هم روزی یک عاشق عسل با چهار مغز قاطی کرده بودم میخوردم. روزی سه تا چهارتا گوجه فرنگی میخوردم چندبار لوبیا سبز پختم خوردم و کلا چون طبعم سرده خیلی گرمی مثل دارچین و چای نبات میخوردم و سردی جات مثل لبنیات رو کلا حذف کردم و خیلی زیاد اب میخوردم   وقتی برای سونوی اخر رفتم اندومترم ۸.۶ شده بود و فولیکولم هم ۱۹ میل. دکترم تعجب کرده بود. قرار بود با سیکل نچرال جنبن فریز برام انتقال بدن که خب متاسفانه دکتر گفت که فولیکولم به کیست تبدیل شده و سیکلم کنسل شد. البته دکتر گفت این اتفاق خیلی طبیعیه و در حالت عادی هم ممکنه پیش بیاد. ببخشید اگه مطلب طولانی شد گفتم شاید تجربه من بتونه کمکی بکنه. حالا میخوام اینبار که پری شدم خودم دوباره تقاضای سیکل نچرال بکنم. کلا به دونه جنین فریز برام مونده. بعد از اون هر چی خواست خدا باشه میپذیرم و دیگه ادامه نمیدم. برام دعا کنید.